Korona Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Korona

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Koronát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Koronát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Korona tetoválási minták

Elég gyakran, hogy felkeltsék a körülöttük lévő emberek figyelmét, az emberek különféle tetoválásokkal díszítik testüket.

Kétségtelenül sikerül nekik, mert egy tetovált emberre mindig nagy figyelmet fordítanak a körülötte lévők. Az egyik népszerű tetoválás, amely kétségtelenül vonzza mások tekintetét, a korona képe. Ősidők óta úgy gondolják, hogy a korona hatalmat, nagyságot jelent, annak jelét, hogy egy személy egy magas családhoz tartozik. Ennek alapján a koronát gyakran az ember hatalomvágyaként értelmezik. Vagy annak jelzése, hogy a tetoválás tulajdonosa egy gazdag ember, aki mindig nyerni szokott és magabiztosan halad a cél felé.

Korona tetoválás minták
Korona tetoválás minták
Korona tetoválás minták

Tények a történelemből

Sok vallás és kultúra használja a koronát a hatalom jeleként.

Az ókori kultúrák leírása szerint a korona mindig is az isteneké volt, az isteni elv jele volt. Az ókori Görögország mitológiájában Apolló babérkoronát viselt, amelyet koronának tekintettek. A keresztény kultúrában a korona jele az angyalok és a szentek glóriája, valamint Jézus Krisztus töviskoronája volt. A katolikusok Szűz Mária festményén a koronát szokatlan glóriaként ábrázolták, amely körvonalaiban koronához hasonlít. Egyes országokban ősidők óta a korona a monarchia jele. Gyakran ábrázolják az ország címerén és zászlóin. Például a spanyol címert egy oroszlán képe díszíti, fején koronával. Az uralkodók a mai napig koronát viselnek a fejükön, ezzel demonstrálva hatalmukat. A középkorban a koronát lovagi páncélon ábrázolták. De a korona képe csak a nemes lovagokhoz járt, akik valóban megérdemelték.

Korona tetoválás minták
Korona tetoválás minták

A koronatetoválás jelentése

A korona képe általában a hatalmat, a vezetés vágyát és a mindig a tetején való lehetőséget jelöli.

De a korona jelentése a további elemektől függően változhat.

 1. Korona és a szív.
  1. Általában ezt a tetoválást szerelmes párok választják egymás iránti odaadásuk, hűségük és szeretetük jeleként.
 2. Ha a képen szív látható a korona alatt.
  1. Egy ilyen tetoválás a szerencse talizmánját jelenti.
 3. Teknős koronával.
  1. Hosszú élettartamot és csendes életet jelöl. Ez a kép Koreából érkezett hozzánk.
 4. Kelta korona.
  1. A tetoválás szívvel ellátott koronát tartó kezekből áll. Ebben a példában a kezek a barátságot jelentik; korona - a hűség jele; a szív a szeretet jele.
 5. Lányos kis eredeti korona.
  1. Egy lány vágyát jelzi, hogy kitűnjön a társadalomból, hogy hercegnőnek érezze magát és megfelelően bemutatkozzon.
Korona tetoválás minták
Korona tetoválás minták
Korona tetoválás minták

Kép variációk

A koronatetoválást választó emberek általában kitartással rendelkeznek, mindig elérik a céljaikat, mindig a győzelemre mennek.

A korona általában arany tónusokkal van ábrázolva, de mivel nincsenek korlátozások, a korona színe az ügyfél kérésére bármilyen lehet. A koronát gyakran virágok, állatok, feliratok vagy saját név képével egészítik ki. Ennek a tetoválásnak a stílusa is eltérő lehet. Lehet akvarell stílusban, vagy barkács technikával készült korona. A korona férfiképe masszívabb, valamiféle agressziót, hatalmat, bátorságot hordoz magában. Ebben az esetben a koronát a vállon vagy a mellkason ábrázolják. A lányok viszont jobban szeretik a korona kis képeit. Általában a tetoválás helyének kiválasztásakor a nyakat vagy a csuklót részesítik előnyben.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.