Kos tetoválás vázlat - VeAn Hungarian
Kos

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bárányt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bárányt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kos tetoválás vázlat

A művészi tetoválás területén az állatok kategóriája hatalmas népszerűségre tett szert.


Kutyák, macskák, medvék, farkasok és más állatok mintái, amelyeket az emberek ősidők óta a testükön viselnek.

Sok állat totemisztikus volt, és tisztelték és imádták őket. A sokféle állat közül az egyik legnépszerűbb tetoválás a kos minta. Az állat mintája még az ókori világból is különleges jelleget és megnevezést hordoz. Sok ősi törzsnél a kos a harci győzelem, a nagy erő és a termékenység szimbóluma volt. Az ókori Görögországban a kos szimbolikusan Zeuszhoz kötődött. A ciprusiak a kos képét Aphroditéval, a szerelem nagy istennőjével hozták kapcsolatba. Az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy ez az állat napenergiát hordoz, számukra a kos a teremtő út jele volt. A történelem alapján biztonsággal elmondható, hogy a kos képével ellátott tetoválás önmagában mély értelmezést hordoz, még az ókorból is.

kos tetoválás vázlat

Tetoválás jelentések

A kos tetoválásnak nem csak egy, hanem több jelentéssel is rendelkezik.

 1. Makacskodás.
  1. Mindenki ismeri a "makacs, mint a birka" mondást, de érdemes megjegyezni, hogy ebben semmi negatív nincs. Ezzel szemben a kos tetoválás a tulajdonos makacsságát, elszántságát jelzi. A kos tetoválásnak nem csak egy, hanem több jelentéssel is rendelkezik.
 2. Makacsság.
  1. Hasonló az első megnevezéshez. Az ember ezzel a tetoválással nemcsak a makacsságát mutatja, hanem azt is, hogy céltudatosan halad a szükséges irányba. És egy ilyen embert letéríteni az útjáról nagyon nehéz lesz.
 3. Magabiztosság.
  1. Ez az értelmezés arra utal, hogy a tetoválás viselője magabiztos ember, mindent a maga módján csinál, és szívesen vállal kockázatot.
 4. Bátorság.
  1. Ebben az esetben a tetoválás, a viselője félelmetlenségét hangsúlyozza, hogy az bármilyen kihívással képes szembeszállni.
 5. Csillagjegy.
  1. Általában a kos mintát a tetováláshoz a Kos csillagkép alatt született emberek választják. Számukra ez a minta szerencse tetoválásként szolgál.

Gyakran látható egy kos koponya képe. Ez a kép a félelmetlenség és a kíváncsiság szimbóluma. A kos koponya tetoválással rendelkező emberek általában valami új, szokatlan, feltáratlan dolgot keresnek. A kos tetoválás a test bármely kívánt részére kerülhet: karra, lábra, nyakra, vállra, mellkasra vagy hátra. De mégis, a látványosabb megjelenés érdekében jobb, ha a kos képét a háton, a mellkason vagy a vállon alkalmazzuk.

kos tetoválás vázlat
kos tetoválás vázlat
kos tetoválás vázlat

Képváltozatok

Általában a kos teljes alakjában ritkán ábrázolják, többnyire csak a fejét választják a tetováláshoz.


A kos tetoválás leggyakoribb kivitelezése - egy valósághű állat a természetes élőhelyén. Gyakran látjuk háttér hozzáadása nélkül, ebben az esetben a kos képe különböző elemekkel (virágok, betűk, minták stb.) egészíthető ki. A fekete-fehér kos széles körben használt tetoválás. Ugyanilyen színösszeállítású a kos koponya vázlata is.

A kos tetoválás férfias karaktert hordoz, ezért rendkívül ritkán találkozhatunk vele női testeken. Általában a "kos" tetoválás kiválasztásakor az emberek ilyen módon hangsúlyozzák jellemük fő vonásait: makacsságot, rettenthetetlenséget, elszántságot és bátorságot. A Kos csillagkép alatt születettek általában csillagokat adnak a kos mintához, ezzel fokozva annak varázsát.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT