Krokodil

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Krokodilt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Krokodilt ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Krokodil tetoválási vázlat

A fauna másik képviselője, amely tele van különféle jelentésekkel.


Ha választ magának valamit ennek a tetoválásnak a jelentéséből, megbízható védelmezőt talál a testén. Nézzük részletesebben a jelentését.

A krokodil jól ismert ragadozó, nyugodt, nem sietős és türelmes. Erős és kegyetlen ellenfél, olyan erősségű, amelyhez kevés embert lehet hasonlítani. Áldozatainak nincs idejük elmenekülni vagy visszavágni, mivel legtöbbször meglepetés éri őket. Ez az állat súlyos gyilkos, vadász, sok harc győztese. A tóban vagy mocsárban álcázott krokodil csendesen és nyugodtan várja a legkényelmesebb pillanatot, hogy lecsapjon. A hozzá hasonlók közül kiemelkedik hatalmas szájjal, amellyel minden erőfeszítés nélkül azonnal megharaphatja zsákmányát.

Krokodil tetoválási
Krokodil tetoválási
Krokodil tetoválási

A krokodil tetoválás jelentése

A ravaszság erre a ragadozóra jellemző tulajdonság.

Képzeld el, hogyan várja órákon át a megfelelő pillanatot, amikor az áldozat az itatóhoz ér, csak a fejének egy részét mutatja a felszínen, céltudatosan és észrevétlenül halad a zsákmány felé. Egy másodperc alatt támadás és győzelem következik. A tetoválás jellemzője is ilyen üzenetet hordoz - a krokodil szimbólummal rendelkező személy ravaszsága ilyen vagy olyan módon jelen lesz. Készüljön fel arra, hogy így írják le, ha krokodilt választ a tetováláshoz.

A krokodil vázlata olyan emberek számára is megfelelő lenne, akikben könyörtelen nyomás van, a vágy, hogy mindenképpen elérjék a célt. Koncentrálj a célodra, annak elérése lesz a fő karaktervonása annak az embernek, aki krokodil tetoválást választott magának. Hajlamos lakonikusra is. Ez egy csendes ember, aki semmi esetre sem fog kiejteni egy plusz szót. Ez lehetővé teszi számára, hogy oldalról figyelje meg a történéseket, akárcsak a krokodil az áldozatot.

A türelem az egyik fő jellemzője mind az állatnak, mind a tetoválásnak a képével. Ezért a krokodil vázlata türelmes, szorgalmas és nyugodt emberként fog beszélni arról, aki azt választotta. Figyelmes, megfontolt és óvatos lesz a következtetésekkel: a megértés érdekében lassan elemzi minden részletet, elegendő időt fordítva rá.

Krokodil tetoválási
Krokodil tetoválási

A férfiak számára a krokodil jelentése a testen valamilyen agressziót, erőszakosságot, lázadást és hatalmat hordoz.


Minden tulajdonság, a legállatibb és legprimitívebb, amely magára a vízi vadászra jellemző, átkerül az ember jellemvonásaiba. A legendák alapján a harcosok krokodil rajzait alkalmazták, hogy megfélemlítsék az ellenséget, mivel a vele folytatott csata leggyakrabban veszteséget okozhat. Ezért senki sem próbált megküzdeni vele. Az erő, a számítás és a kézügyesség is velejárója a krokodil tetoválás tulajdonosának.

A krokodil vázlata egy női testen pont ellenkező jelentéssel bír. Ez az anyaság megszemélyesítése, védi gyermekét, megvédi őt a körülvevő világ problémáitól. Ezenkívül a tetoválás a bölcsességről, a nő belső erejéről, a kreatív energiáról beszél, amely elárasztja a tetoválás tulajdonosát.

Ez a ragadozó iránti szeretet is létezik, ami megmagyarázza a tetoválások, valamint a rajzfilm- és filmfigurák jelenlétét. Ez lehet például Gena, a krokodil vagy a Lacoste márka logója. Itt az érték csak egyik vagy másik karakter preferenciája lesz.

Krokodil tetoválási
Krokodil tetoválási
Krokodil tetoválási

Krokodil vázlat és annak
elhelyezése a testen

Az állat hosszúkás formája lehetővé teszi, hogy a karon vagy a lábon kialakuljon a képe, míg a farok a csukló köré tekerhető, hogy terjedelmesebb legyen a munka.

A tetoválás monokróm színben is elkészíthető, és virágfröccsökkel is díszíthető. Például hozzáadhat vörös szemet, valamint az állat bőrét zöldről barnára cserélni.

Mind a férfiak, mind a nők számára a tetoválás jó választás lesz, a jelentésbeli különbség ellenére. Bár a tetoválás jelentését te választod ki, és csak te fogsz tudni róla. Lehetőség lesz egy krokodil vázlatának elkészítésére, mind az internet használatával, mind a mesterrel közösen kiválasztva. Mindig szívesen segítünk a legsikeresebb választásban.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT