Kutya Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Kutyák

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kutyát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kutyát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kutyák tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások területén a kutyákról készült képek nagy népszerűségnek örvendenek.


Ugyanakkor képeikre nagy a kereslet a különböző nemek és a társadalom különböző rétegeinek képviselői körében, amelyek életkori kategóriája teljesen eltérő.
A kutyák a legősibb idők óta hűséges társai az embereknek, hűséges társai lévén több évezred óta élnek az emberek társaságában. A különböző népek kultúrájában a kutya mindig is hűséges őrzője volt, még akkor is, ha a sötét erők támogatóiról beszélünk, akik számára a kutya a gazdája kalauza. A kutya, valamint az oroszlán képe gyakran díszítette a nemes emberek emblémáit, megtestesítve a nemességet és az odaadást. Az ókori Görögország tudósa, Plutarkhosz pedig az éberséggel és konzervativizmussal társította a kutyákat.

kutya tetoválás minták
kutya tetoválás minták
kutya tetoválás minták

A különböző népek értelmezése

A kutyák az emberek erős és hűséges barátai.


A különböző népek kultúrájában a kutyák mindig is az emberek legjobb társai voltak mind háborúban, vadászatban, mind békeidőben. A görög mitológiában egy háromfejű Cerberus vezette az emberi lelkeket a túlvilági birodalomba. Az ősi szláv kultúrában azt hitték, hogy a kutyák képesek megjósolni a jövőt. A kelták, valamint a keresztények körében ezek az állatok az odaadást, a barátságosságot, az őszinteséget személyesítették meg. Az indiánok azt hitték, hogy a kutya bármilyen betegségből képes meggyógyítani az embert, az állat viselhető képét ugyanezzel a tulajdonsággal ruházták fel.

A fekete kutya képét olykor boszorkánysággal is hozzák összefüggésbe, ez annak köszönhető, hogy sok legendában a fekete kutya volt az, aki a lelkeket vezette a túlvilágra. Az ókori görög, indiai és óskandináv legenda szerint a kutyát őrzőként és vezetőként írja le a halottak világában. De még a túlvilágon is a kutya segít az emberi léleknek eligazodni.

kutya tetoválás minták
kutya tetoválás minták

Jelentés a tetoválás területén

Az férfiak körében népszerűbb a kutya tetoválás vázlata, bár sok nő is előszeretettel díszíti testét hasonló mintával.


A tetoválás kijelölését számos tényező befolyásolja: milyen kutyafajta van ábrázolva, állapota, a kép további elemei stb. A férfiak általában az agresszív kutyákkal készült vázlatokat választják. A nők viszont jobban szeretik a négylábú kedvencek aranyos arcát. Milyen értelmezés rejtőzik a különféle kutyaképek mögött?
A Doberman vagy Bull Terrier fajtájú szolgálati kutyák talizmán jelentéssel bírnak. Mivel nagyon hűséges és erős kutyákról van szó, képük hatalmas védelmet nyújt gazdája számára. Az ilyen tetoválásokat általában sötét színekben végzik. A kép leggyakrabban választott helye a hát, a mellkas vagy a váll, az alkar.
Az agresszió megnyilvánulását vigyorgó kutyák képei hordozzák, általában egy ilyen tetoválás tulajdonosa azt bizonyítja, hogy jobb, ha nem kerül konfliktushelyzetbe vele.
A juhászkutya békésebb üzenetet hordoz. Az ezt a fajta kutyát ábrázoló tetoválás a tulajdonos olyan jellemvonásait fejezi ki, mint: odaadás, kitartás és erő.
Gyakran előfordul, hogy egy kutya képe az emberi testen egy elhunyt házi kedvenc emlékeként szolgál a tulajdonosának. Általában az ilyen képekhez négylábú barátaik nevét írják, néha az élet dátumát és az életút végét is.
A lányok általában barátságos, vicces kölykök képeit választják. Az ilyen képek nem hordoznak semmilyen agressziót, éppen ellenkezőleg, a gyengédséget és a barátságosságot személyesítik meg.
A kutyatetoválás bármilyen színárnyalatban, bármilyen preferált stílusban vagy technikában elkészíthető. Mindenesetre egy kutya vázlatának kiválasztásával életre szóló védelmezőt választott magának.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.