Lánc

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Láncot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Láncot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 10% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Lánc" tetoválási vázlatok

Nagyon sok tetoválás létezik a világon, különféle preferenciákhoz.


Úgy tűnik, hogy ennyi év után már lehetetlen valami újat kitalálni. A modern tetoválóművészek azonban folyamatosan alkotnak, új, egyedi vázlatokat készítenek, amelyek elképesztenek szépségükkel.

A tetoválás terén sok olyan téma van, amely sok ember számára népszerű. Ebben a cikkben egy univerzális tetoválásról fogunk beszélni, amely mind a férfiak, mind a nők körében keresett. A láncokról van szó.

A láncot ábrázoló tetoválási vázlat egy univerzális kép, amely népszerű a nők és a férfiak körében. Az esztétikai élvezet mellett a lánctetoválás bizonyos jelentéseket is hordoz, amelyekről ebben a cikkben fogunk beszélni.

"Lánc" tetoválási vázlatok
"Lánc" tetoválási vázlatok
"Lánc" tetoválási vázlatok

Láncok a különböző vallásokban

Sok nép kultúrája kötötte össze a láncokat egységgel, folyamatos kapcsolattal.

  • Az ókori római és görög mitológiában a lánc Zeusz és Héra egyesülésének jele volt. Héra halandó volt, és az egyesülés jeleként Zeusz erős láncot terjesztett ki a földre közvetlenül az Olümposzról.
  • A keresztény kultúrában a lánc az Istennel való kapcsolat jele volt, valamint maga a mennybe emelt ima. Emellett a lánc a bilincseket, a bűnösséget, a romlottságot, a rabszolgaságot is megszemélyesítette. A megláncolt férfi képe az ember alkohol-, drog- vagy szerencsejáték-függőségét személyesítette meg. A Sátánt gyakran láncra verve ábrázolják.
  • Sok nemzet számára a lánc a testvériség, az erős barátság, az örök szerelem, a házassági kötelékek jele volt. Ezenkívül sok nép az aranyláncot a gazdagsággal és a tökéletességgel társítja.
"Lánc" tetoválási vázlatok
"Lánc" tetoválási vázlatok

Lánc - jelentése a tetoválási művészetében

A művészi tetoválás területén a lánc a végtelenség, az egység és az integritás jele.


Például a kettős láncú tetoválásokat előnyösen párban töltik ki, gyakran egy ilyen képet a szeretett személy nevével egészítenek ki.

A lánctetoválás segítségével egy személy is kimutathatja, hogy függ valaki mástól, azonban az érzések nem mindig kölcsönösek.

Törött lánc a tetoválásban a szabadság jele. Egy ilyen képpel az ember demonstrálja függetlenségét, gondolatai szabadok, és nem hallgatja meg az idegenek véleményét. Ezenkívül ennek a tetoválásnak a segítségével egy személy azt mondja, hogy korábban függő volt, például a függőségektől, és sikerült megszabadulnia.
A lánckereszt tetoválás mély szimbolikát hordoz, amely a keresztény hithez kapcsolódik.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT