Léggömb tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Léggömb

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Léggömböt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Léggömböt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Léggömb
tetoválási vázlatok

Az egyik legnépszerűbb tetoválás a léggömb képe, amely a könnyedségről és a szabadságról beszél.

A léggömb értelmezése szerint a madarakkal ellátott tetoválások megjelölésére hasonlít, amelyek szabadságukkal, függetlenségükkel és a nap felé irányuló törekvésükkel vonzanak. Mivel a léggömbök széláramlatokkal mozognak, az ilyen tetoválások gyakran azt mondják, hogy tulajdonosuk szeret kockáztatni, utazási vágya van, vonzza az ismeretlen, az új vidék. A léggömbtetoválások nagyon különbözőek lehetnek, néha váratlanok, beleértve a további elemeket (állatok, madarak, fontos dátumok és mások képei). Alapvetően a léggömb színes, élénk színekben készül, hogy a tetoválásnak a legoptimistább karaktert adja.

léggömb tetoválás
léggömb tetoválás
léggömb tetoválás

A kép értelmezése

Ezt a tetoválást mint a lányok, úgy a fiuk is választják, miközben természetesen mindenki maga ad jelölést a hordható mintájára, így összefoglalva a következő eredményeket kapjuk:

 1. Az optimizmus szimbóluma.
  1. Az ilyen tetoválások tulajdonosai gyakran vidám, könnyű emberek, nem szeretik elveszíteni a szívüket és ülni. A komolytalanság nem vonatkozik rájuk, éppen ellenkezőleg, készek megbirkózni az élet minden akadályával, soha nem adják fel, és csak előre mennek. Egy ilyen kép a testükön azt sugallja, hogy el kell tudni engedni a múltat, bármennyire is nehéznek tűnik, de csak egy új élet felé kell haladni, és nem kell figyelni az akadályokra.
 2. Szabadság, elengedni tudni.
  1. Ennek az értéknek inkább filozófiai jelentése van, ami azt sugallja, hogy az életben nem szabad senkit visszatartani, tovább kell lépni, fejlődni. Egy ilyen tetoválás azt mutatja, hogy az ember életében a legfontosabb az, hogy csak előre haladjon, új nézetek és jelentések felé haladjon, és ne merüljön el abban, hogy mi akadályozza az útját. Mivel ha a léggömb elakad valamin, akkor nem tud tovább repülni, így az embernek meg kell tudnia szabadulni mindentől, ami megakadályozza, hogy új életre lépjen.
 3. Utazás.
  1. Sokan léggömböt tömnek a testükre, hogy megmutassák mindenkinek az utazás szeretetét. Az ilyen emberek szeretnek új emberekkel találkozni, felfedezni a világot, vonzzák őket a kalandok és a csodálatos történetek. Az ilyen emberek mindig nyitottak, mindig megtalálhatja velük a közös nyelvet, és bármilyen témáról beszélgethet.
 4. Kreativitás.
  1. A fantázia repülése. A léggömbös tetoválást gyakran kreatív emberek választják. Életük folyamatosan tele van új ötletekkel, projektekkel, az ilyen emberek hatalmas fantáziával és szeretettel rendelkeznek minden új iránt. A testükön lévő léggömb képe hangsúlyozza kreatív szenvedélyüket, valami új, szép, fényes létrehozását. Az ilyen emberek gyakran függetlenségre törekednek, és mindig az elsők, hogy a csúcson legyenek.
 5. Romantika.
  1. A felhők között szárnyaló léggömb képét nézve romantika benyomása támad. A világot lenézve sok minden, attitűd és értékrend újragondolódik. Az embert az az érzés tölti el, hogy elszakadt minden problémától, és tele van a romantika gyengéd érzéseivel.
 6. Barátság.
  1. A barátságról leggyakrabban egy léggömb beszél, amelyben az emberek tartózkodnak. Az ilyen tetoválású ember legtöbbször a társaság lelke, akinek fontos a barátság értelme. Az ilyen emberek lojálisak, mindig támogatnak és megértenek, mindig segítenek és társaságot tartanak.


A léggömb képe mindig nagyon érdekesnek és színesnek tűnik, sok tekintetet vonz, és mivel egy léggömb képe az ember testén nem olyan gyakori, mint például egy pillangó vagy egy oroszlán, mindig felkelti az érdeklődést önmagában.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.