Leguán tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Leguán

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Iguánát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Iguánát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Leguán tetoválás vázlatok

A leguánok a trópusi erdők csodálatos lakója.

A leguánok általában a fák ágaiban élnek, kiváló koordinációval és rugalmassággal rendelkeznek, ami megkönnyíti az ágról a másikra való mozgást, a növények táplálékát. A hüllők megjelenése nagyon szokatlan, sárkányhoz hasonlít, csak kicsi. A hüllő gerince mentén egy címer található, amely meglehetősen magas, és egy torokzsák lóg le az alsó állkapocs zónájában. Az egész testben különféle növedékek találhatók, amelyek harmonikusan néznek ki a különböző színű skálákkal kombinálva.

A leguánt ábrázoló tetoválás vázlatokat mind a szemantikai terhelés, mind az esztétikai oldal miatt választják. A hüllő képe bármilyen színarányban elkészíthető, a rajz mindig természetesnek tűnik, mert a leguánok testét irizáló pikkelyek borítják. Egy ilyen kép minden járókelő figyelmét felkelti, mert nagyon lenyűgözőnek tűnik. A tetoválásnak nincs egy konkrét megjelölése, de számos érdekes értelmezése van.

leguán tetoválás
leguán tetoválás

Különböző népek értelmezése

Ősidők óta a hüllő különleges asszociációkat váltott ki különböző népek között.

Sok kultúrában a leguán a bölcsesség, a higgadtság, az ügyesség, a ravaszság és a nyugalom jele volt. Ezenkívül a hüllő a bátorság és az állóképesség megtestesítője. A hüllők viselkedését tekintve egyes népek megtanulják tőlük, hogy kerüljék a konfliktushelyzeteket és kerüljék a vereséget, ha kell, bátor harcosok legyenek.

 • Az indiánok a leguánokat a termékenység jeléhez hasonlították.
 • Az egyiptomiak a siker és a bölcsesség jelentését a hüllőnek tulajdonították.
 • Görögország tisztelte a gyíkokat, e nép körében a leguán a kereskedelem szimbóluma volt.
 • Afrika népei úgy gondolták, hogy az leguán a diplomáciát képviseli.
  Ez az értelmezés a gyík azon képességéhez kapcsolódik, hogy elkerülje a csatákat.
 • A szlávok mitológiájában a hüllő a hősök patrónusaként lépett fel, figyelmeztetve őket a veszélyre.
 • Rómában a leguánt a halál előhírnökének tartották.
  Bár sokan úgy vélik, hogy a hüllő az ellenkezője, segít elkerülni egy ilyen szomorú eseményt.
leguán tetoválás
leguán tetoválás
leguán tetoválás

Jelentőség a tetoválási művészetben

Úgy tartják, hogy a leguán viselhető képe szerencsét vonz tulajdonosának.

Az ilyen tetoválást gyakran olyan emberek választják, akiknek tevékenysége az üzleti élethez kapcsolódik.

 1. Halhatatlanság – a hüllő másik értelmezése.
  1. Ezt az elnevezést az extrém sportokhoz kötődő emberek leguán tetoválási-mintájával társítják. De ezt az üzenetet olyan emberek is befektetik a tetoválásokba, akiknek élete kockázattal jár.
 2. Szexualitás – a női felek számára megfelelőbb értelmezés.
  1. Az iguána tetoválásokhoz általában a lányok az alsó hátukat, a lábukat vagy a hátukat választják, így hangsúlyozzák testük íveit és szexualitását. A kép színváltozata eltérő: a leguán készülhet meleg színekben, vagy lehet élénk, látványos színekben.

A hüllő másik jelentése a tetoválási szférában azoknak a helyeknek az emléke, ahol ezek a csodálatos lények élnek.

leguán tetoválás
leguán tetoválás

Vázlati lehetőségek

A leguánok vázlatai sokféle színben készíthetők, de leggyakrabban zöld árnyalatokat használnak piros vagy narancssárga hozzáadásával.

Stílusként leggyakrabban realizmust vagy akvarellt használnak. Az ilyen stílusértelmezésekben a tetoválások a leglenyűgözőbbek és legfényesebbek.

A tetováláshoz a test legmegfelelőbb területének kiválasztásakor nem kell sokat foglalkoznia. A hüllő bárhol jól néz ki: háton, alkaron, mellkason, lábon, hason, hát alsó részén stb. Ennek ellenére a tetoválás meglehetősen nagy léptékben néz ki a leglenyűgözőbbnek. A test terjedelmes területein a tetoválóművész képes lesz teljes mértékben átadni a leguán szépségét, és garantált az Ön személyére való figyelem.

Ne féljen fényes és látványos lenni, ha leguánt ábrázoló tetoválást választ, nemcsak a testét, hanem az életét is díszíti.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.