Legyező tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Legyező

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Legyezőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Legyezőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Legyező tetoválási vázlatok

A keleti kultúrában a legyező nagyon népszerű tárgy.

A legyezők többféle méretben kaphatók, amelyeknek saját céljaik vannak. Kis legyezőket használtak az arc elrejtésére és a hőségre is. A nagyméretű legyezők a belső dekorációként szolgálnak. Sok keleti témájú filmben megfigyelhető, hogy a legyezőket még fegyverként is használják. Ez alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legyező elég multifunkcionális tárgy.

A legyező tetoválási vázlata a keleti kultúra népszerű szimbóluma. Képét mind a nők, mind férfiak választják a tetoválásokhoz. Ez a vázlat számos elnevezést tartalmaz, amelyeket ebben a cikkben ismerhet meg.

legyező tetoválás

Jelentés a tetoválóiparba

A legyező egy nagyon színes dolog, amely különféle tájakat, állatképeket, szerelmespárokat és ábrázol.

Nagyon sokan gyakran díszítik házaikat hatalmas színes legyezőkkel, amelyeket a falra akasztanak. De emellett segítségükkel sokan díszítik testüket.

Ez a kép inkább a női testeken található, bár sok férfi is ezt a vázlatot választja tetováláshoz. A legyezőt gyakran talizmánnal társítják, úgy gondolják, hogy képe szerencsét vonz. Ezenkívül a nagylelkűség jele. Ezeken a jelentéseken kívül a legyező tetoválás számos értelmezési listával van tele, amelyek mindegyike pozitív.

Egy gyönyörű és kecses testdísz legyező minta formájában, a következő jelölésekkel van tele:

  • A legyező tetoválás a tisztelet jele;
  • A barátság szimbóluma;
  • Egy legyező a női testen a kecsesség és a báj jele;
  • A keleti kultúrát szimbolizálja;
  • A szerencse talizmánja;
  • A nagylelkűség jele.
legyező tetoválás
legyező tetoválás
legyező tetoválás

Tetoválási variáciok

A legyező tetoválás gyönyörűnek és eredetinek tűnik bármely testrészen, bármilyen méretben, bármilyen preferált stílusban ábrázolható. A tetoválás színváltozata is a legváltozatosabb lehet, minden az Ön kívánságaitól függ.

A legyező minden képe egyediséggel van kitöltve, mert a rajzot a keleti kultúra sokféle eleme egészíti ki, amelyek folyamatos kapcsolatban állnak egymással. Általában a legyezőt hieroglifák képeivel, sakura ágával vagy virágainak szirmaival egészítik ki. Gyakran vannak még koi pontyok képei, daru, tigris vagy gésa rajza. A legyező tetoválásokban gyakran megtalálhatók a virágtémák is, ezek általában lótuszvirágok, orchideák, sakura vagy rózsák.

A kiegészítő elemek módosítják a tetoválás jelentését.

A gésa képével ellátott legyező tetoválás a kacérság megtestesítője, ez a testi kép egy társaságkedvelő nőt jellemez, aki szeret új emberekkel megismerkedni. De ennek a képnek van az érem másik oldala is, amely tulajdonosa félénkségéről és határozatlanságáról árulkodik. Ebben az értelmezésben a nő soha nem lesz az első, aki kapcsolatba lép, hanem megvárja, amíg a férfi maga kezdeményez. Ugyanakkor a férfinak türelmet és hosszú távú udvarlást kell mutatnia egy nő számára.

A sakura szirmokkal díszített legyező a tetoválás tulajdonosának ártatlanságáról és tisztaságáról beszél. Egy ilyen hordható minta az idő múlandóságáról is beszél, amelynek távozásával eltűnik a fiatalság és a szépség.

Amint fentebb említettük, a legyező tetoválásnak sok elnevezése van, és mindegyik pozitív energiával rendelkezik. Ha ezt a vázlatot választja tetováláshoz, nem fog csalódni, és eredeti és látványos díszítést talál testének.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.