Lépcsőház tetoválási - VeAn Hungarian
Lépcsőház

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Létrát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Létrát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Lépcsőház tetoválási vázlat

A lépcsőház pontos ábrázolása alapján értelmezhető az elvégzett munka jelentése.

Milyen lehetőségek vannak egy ilyen tetoválásra? Olvassa el az alábbi cikket.

A lépcsőház minden többszintes ház építészeti részlete. Legyen szó otthonról vagy irodáról, étteremről vagy szórakozóhelyről, lehetővé teszi, hogy fel-le menjünk. Ebből indulunk ki, amikor a lépcső jelentéséről beszélünk a tetoválások világában.

Lépcsőház tetoválási
Lépcsőház tetoválási
Lépcsőház tetoválási

Jelentés

Az első jelentés, amely megragadja a tekintetét, az emelkedés, a felfelé irányuló mozgás.

Ez miről beszélhet? Az ilyen tetoválás vásárlója olyan személy, aki fejlődésre, javításra, karrier előrelépésre törekszik. Lépésről lépésre, lépésről lépésre legyőzi az akadályokat, halad a célja felé. Ehhez még bátorságot adhat, hiszen nem mindenki áll készen a lépcsőn kapaszkodva mászni. Ezenkívül a lépcső a harc és a szenvedélyek feletti győzelem szimbóluma, amely lehetővé teszi, hogy erre összpontosítson.

A bátorság és a merészség, amely így a tetoválás képén látható, érdekes megoldás lesz különféle emberek számára. Szintén az egyik jelentése az erény, az igazságosság, a nemesség, amelyeket az ókortól kapott ez az építészeti elem.

Ha a lépcső a mennybe vezet, és nem látjuk a szélét, akkor itt a lelki értelemről beszélhetünk: ez az emberi élet és a túlvilág kapcsolata, az utolsó út. A lépcsőház világos színekkel van ábrázolva, felső részét a napsugarak világítják meg. Jelen esetben ez egy híd a világok között, beleértve a pokol és a paradicsom, a pokol és a mennyország közötti átjárót is. A létra a magasabb hatalmakba vetett hitet, az ember vallásosságát jelzi.

A következő felfogásban a lépcső hierarchiát jelent. Itt az életkorról beszélünk, és a karrier lépcsőről, amelyen az ember fáradhatatlanul halad, fejlődik. Fontos, hogy a megadott műben megmutassuk a vázlathoz való viszonyt, megadva annak helyét. A lépcsőket egyébként ki lehet egészíteni rajta sétáló emberekkel. Itt érdekes lesz bemutatni a mozgást: legyen szó a mennyből alászálló angyalról, vagy egy emberről vagy annak lelkéről, aki a világegyetem magasságába emelkedik.

A hegymászás szeretetét is jelentheti. Így a lépcső tetoválás készítése során az ember szereti a hegymászást vagy a turizmust. A tetoválás megmutatja, hogy a megrendelő számára az emelkedés nem más, mint egy lépcső, amelyen gond nélkül felfelé halad. Vagy egy szarkasztikus fordulatú mű lesz, amely megmutatja ennek a felfelé vezető útnak a súlyosságát.

A felemelkedés az ember szerencséjéről, sikeréről, boldogságáról és jólétéről is beszél. Minél magasabbra képzeli magát ezen a létrán, annál gyorsabban emelkedik, haladva a csúcs felé.

A lépcső témája sem kerülte meg a különböző zenei csoportok rajongóit. Például a rock irány kedvelői azonnal értékelni fogják a lépcsőház vázlatát, ha az a világhírű Led Zeppelin együttes kedvenc Stairway To Heaven slágerének stílusában készült. Itt a jelentés különleges kapcsolatban áll magával a kompozícióval, amely sok éven át izgatott szépségével és ritmusával.

Lépcsőház tetoválási
Lépcsőház tetoválási

Hogyan lehet a legjobban elhelyezni a lépcsőház vázlatát a bőrön

Mivel maga a létra egy téglalap alakú, elnyújtottabb figurát képvisel, a karra helyezhető, kéztől a könyökig, az is jó döntés lesz, ha a lábszárra tömjük.

Ezen túlmenően, ha további érdekes elemeket ad hozzá, akkor a legelfogadhatóbb eredményt éri el, amely észrevehető lesz, és felkelti mások figyelmét.

Hogyan lehet egy vázlat szokatlan? Használhat egy vázlatot a lépcsőről, ahol nem lesz lépcsőfok vagy ferde, és repedésekkel jelzi az élet akadályainak súlyosságát. Továbbá, ha egy személyt ábrázol rajta, megmutathatja, hogy a nehéz lépések megtörténtek. Egyéb opciók:

  • Fém lapos lépcső.
  • Ősi változat faragott korlátokkal.
  • Csavart lépcső vezet felfelé.A színpaletta itt bármilyen lehet, minden az Ön színpreferenciáitól függ. Vázlatot választhat és tanácsot kérhet tetováló művészeinktől.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.