Lettering tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Lettering

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Letteringet

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Letteringet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Lettering tetoválás vázlatok

A művészi tetoválás szférája minden egyes nappal fejlődik, a testképek nagyon népszerűek a különböző korú emberek körében.


Ha korábban a tetoválás alapján meg lehetett határozni, hogy melyik törzshöz tartozik az ember, hol helyezkedik el a társadalmi létrán és mi a szakmája, akkor ma a tetoválás inkább csak egy módja annak, hogy kiváljon a tömegből, bemutassa egyéniségét.

Ma a tetoválás segítségével nagyon könnyű kitűnni a tömegből, mert a tetoválás területén sok stílus létezik, mindenki választhat tetoválást "ízlésének megfelelően". Az egyik legnépszerűbb stílus, amely mind a fiúk, mind a lányok körében egyaránt népszerű, a lettering.

A "lettering" vázlatok olyan feliratok, amelyek betűkből álló szimbólumok egyedi kombinációjával rendelkeznek. Ha pontosabbak akarunk lenni, a betűk művészi tetoválással, különféle betűtípusokkal létrehozott felirat formájában kerülnek fel a bőrfelületre. Ez a tetoválás nagyon érdekesnek, vonzónak és szokatlannak tűnik.

Lettering tetoválás vázlatok
Lettering tetoválás vázlatok
Lettering tetoválás vázlatok

Lettering – vajon lányoknak
vagy fiúknak való tetoválás ez?

Sokan úgy vélik, hogy a feliratok egy női típusú tetoválásra utalnak, bár ez téves feltevés.


Annak a ténynek köszönhetően, hogy sokféle betűtípus létezik, a feliratok nemcsak a női, hanem a férfi testen is látványosak. A nők kifinomultabb, elegánsabb betűtípusokat választanak. A férfiak inkább merészebb, brutális vázlatokat szeretnek.

A feliratokkal ellátott tetoválások szintén népszerűek a hírességek, celebek körében. A jól ismert hollywoodi színésznő, Angelina Jolie sokféle felirattal díszítette testét, különböző nyelveken, különböző betűtípusokkal.
James Hatfield, a legendás Metallica együttes énekesének hátán is felirat formájú tetoválás szerepel.

Lettering tetoválás vázlatok
Lettering tetoválás vázlatok

A lettering tetoválással
kapcsolatos kifejezések kiválasztása

Leggyakrabban a tetoválás feliratának kiválasztásakor az ember kedvenc idézetét preferálja egy versből, könyvből, filmből vagy dalból.


Az idézet kiválasztásakor fontos, hogy ne azt válasszuk, ami szépen hangzik, hanem azt, ami szemantikai, tartalmi súllyal rendelkezik, ami fontos a Te számáodra. Ellenkező esetben a tetoválás nevetségesnek tűnik.

Érdemes megjegyezni, hogy óvatosnak kell lenni az idegen nyelvű kifejezésekkel: angol, francia, kínai vagy japán hieroglifákkal. Először is meg kell találni a kifejezés pontos fordítását, hogy ne nézzünk ki hülyén. Az is fontos, hogy a fordítás egybeessen azzal a jelentéssel, amelyet a tetoválásba kívánunk belevinni.

Az egyik legnépszerűbb kifejezések között a latin nyelvű feliratok vannak. Például gyakran megtalálható a jól ismert "Veni, vidi, vici" kifejezés, ami azt jelenti, hogy "jöttem, láttam, nyertem".

Miután kiválasztottunk egy kifejezést a tetováláshoz, itt az ideje, hogy kiválasszuk annak stílusát. Ha önállóan nem tudjuk eldönteni, hogy mely stilisztikai értelmezések felelnek meg a feliratnak, konzultáljunk a mesterrel.

Lettering tetoválás vázlatok
Lettering tetoválás vázlatok
Lettering tetoválás vázlatok

Mi az előnye a lettering
stílusú tetoválásoknak?

A lettering tetoválásának az a fő előnye, hogy a kép látványosan néz ki a test bármely részén.


Nem kell külön helyet választani neki, figyelembe véve a test szerkezetét, az izmok játékát stb.

Ebben a stílusban nincsenek határok, annyi betűtípust kombinálhatunk, amennyit csak akarunk, akár egy mondatban. Ennek eredményeként egy egyedi tetoválást kapunk, amely csak a Te tested dísze lesz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.