Liba tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Liba

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Libát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Libát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Liba tetoválási vázlat

Az állatok és madarak világában nagyon sokféle jelentés létezik, ami lehetővé teszi, hogy tetoválást válasszon bármilyen témához és kívánsághoz.


Mit jelent a liba tetoválás? Erre a kérdésre válaszolunk a cikkben. A madár, mint olyan, a legtöbb esetben a szabadságot és a semmihez való ragaszkodást szimbolizálja. A liba önmagában is ugyanazt a lényeget hordozza: egy ilyen tetoválású ember lehet olyan utazó, aki nem kötődik otthonhoz, országhoz.

A szabadság sokféleképpen megnyilvánulhat, például szabadság a kapcsolatokban, mind a romantikus, mind az üzleti életben. A gondolatszabadság lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetre friss megoldásokat találjon, ötleteket hozzon létre. A gondolatszabadság sok szakma számára is fontos. A gondolat tisztaságával is összefüggésbe hozható. A szabadság a tengerészek számára is jó segítség lesz, mivel az óceán hatalmas kiterjedése lehetővé teszi, hogy teljes megszabadulást érezzen a zajtól és a problémáktól. Ugyanez vonatkozik a pilótákra is.

Az inspiráció egy másik jelentés. A madár, vagy inkább a libatetoválás a fantázia és a gondolat repülését szimbolizálja, amely a szerzőt a könyv új fejezetéhez, a tudóst pedig a felfedezéshez vezeti. A tetoválás formájában megjelenő inspiráció egyszerre lesz szimbólum és talizmán azok számára, akiknek friss ötletekre van szükségük, és nem tudnak inspiráció nélkül élni. Nemcsak munkára, hanem hobbira is vonatkozhat, amely nélkül a tetoválás tulajdonosa egy napot sem tölthet el.

Egy istenség közelsége - ilyen jelentést sokáig kaptak a liba képével ellátott tetoválások. A madár ugyanis fel tud emelkedni az égbe, ahol a hívők szerint időtlen idők óta az istenségek panteonja vagy a paradicsom található. Egy madár, amely sok időt tölt a repülésben, természetesen szimbolizálhatja az ember közelségét a hit szent pillanataihoz.
Könnyűség – ez, beleértve más szempontokat is, lehetővé teszi, hogy a madár szárnyaljon az égen. A libavázlat jó megoldás lehet a tetováláshoz azoknak az embereknek, akik jól érzik magukat a nagyvállalatokban, a helyzet drasztikus változásaival a környéken, más országokban és szakma (munka) váltáskor. A világ könnyű észlelése lehetővé teszi, hogy az ilyen emberek méltán viseljenek tetoválást a szemantikai terhelés alapján, amelyet nem mindenki tart be.
Magának az embernek az emelkedettsége. Ez az önismeretre és önfejlesztésre, a belső világ fejlesztésére vonatkozik.

Liba tetoválási vázlat
Liba tetoválási vázlat
Liba tetoválási vázlat

Ki hajlamos a
libatetoválásra

Tehát nézzük meg, kik azok, akik egy libát ábrázolnak a bőrükre.


A fentieket figyelembe véve ez egy olyan személy lehet, aki a természettudományok tanulmányozásával igyekszik jobbá tenni magát, és minden elérhető módon fejleszti magát. Ő is olyan ember, aki ösztönöz és inspirál, képes újat alkotni, szerezni. Ezenkívül van egy kevésbé használt jelentés, amelynek eredete Egyiptomból származik, és kiegészíti az ember képét: a tetoválás erősíti a házasságot és a szerelmet, talizmánként működik. Ebben az értelemben a tetoválást, mint magát a madarat, egy hattyúval azonosítják, jelentése és szimbolikája hasonló.

Egy ilyen állást betöltő ember jellemében van egy fontos részlet: védő, mecénás, megmentő. A liba az ókori Rómában a háború istenével való kapcsolatot is szimbolizálja. Az egyiptomiak viszont az élet értelmét és a jólétet fektették a tetoválásokba, hogy az ember védelmet és életerőt kapjon, ha ezeken a hiedelmeken alapul.

A fenti értékek mindegyike közvetlenül csak a vadlibákra vonatkozik. Ha baromfiról beszélünk, akkor ez a ház gondozását szimbolizálja, pontosan ezt a jelentést az ókori sumérok adták. Van egy kevésbé kellemes jelentése is - ez az ember beszédessége és ostobasága.

Ennek ellenére a legtöbb esetben minden jelentés kreatív és pozitív, ezért a szimbólum pozitív üzenetet hordoz. Most már ismeri ennek a tetoválásnak az értelmezését, hátra van, hogy saját belátása szerint válasszon egy liba vázlatot, válasszon stílust és színeket, vagy tegye monokrómmá. A mű elhelyezése nem mindegy, hiszen a jelentés továbbra is pozitív marad. A magunk részéről mindig készen állunk a segítségnyújtásra a vázlat kiválasztásában és annak kialakításában.

Liba tetoválási vázlat
Liba tetoválási vázlat
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT