Tetoválás vázlatok linework - VeAn Hungarian
Linework
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Tetoválás
vázlatok linework

Az idő múlásával minden megváltozik, a művészi tetoválás szférája szintén nem áll egy helyben, hanem a folyamatosan fejlődő szokatlan újdonságokkal lepi meg ügyfeleit.

Az egyik ilyen újdonság a linework nevű stílus. Újdonsága ellenére a stílus már sok rajongót megnyert magának. Nem tulajdonítható sem a férfi tetoválás változatának, sem a nőinek – ez egy univerzális stílus, amely mindkét nem számára egyaránt alkalmas. Sikeresen összefonódik benne a modern a klasszikussal, ami vonzza a figyelmet eredetiségével és a különböző képek szokatlan kivitelezésével.

A linework tetoválás vázlatai hihetetlenül népszerűek, különösen a fiatalabb generáció körében. A linework a vonalak munkája, vagyis minden kép kizárólag vonalak segítségével jön létre, de kombinációk is lehetségesek a tetováló irányzatok más területeivel. Az utóbbi változatban még egyedibb és érdekesebb művek jönnek létre. Khaiv Miklev egy kiemelkedő tetováló művész, aki a linework stílusában dolgozik. Munkái tele vannak fekete színnel és geometriai alakzatokkal, sok szakértő példaként emlegeti munkáját, saját kompozíciókat hozva létre.

Tetoválás vázlatok linework
Tetoválás vázlatok linework
Tetoválás vázlatok linework

A stílus jellemzői

A linework vázlatainak olyan végrehajtási jellemzői vannak, amelyek csak erre a stílusra jellemzőek:

 • Világos, tömör vonalak;
 • A rajzok eredetisége;
 • Az alkalmazott vonalak tisztasága és élénksége;
 • Könnyen megkülönböztethető ábra;
 • Az absztrakció túlsúlya;
 • Vonalak kombinálása;
 • A szimmetria betartása;
 • A formák és méreteik harmonikus összhangja;
 • Más stílusok jelenléte;
 • A fekete (ritkábban piros) szín használata;
 • A történetek hatalmas választéka.A linework leghatékonyabb kombinációi ezekkel a technikákkal: etnikai tetoválás, dotwork, blackwork, akvarell. A további elemeknek teljes mértékben át kell adniuk a kép jelentését, értelmét. Például polinéz díszítőelemek hozzáadásával a tetoválás egyfajta talizmán lesz a tulajdonos számára.

Fontos! A linework stílusban a vonalaknak világosnak és folyamatosnak kell lenniük. Az aszimmetria nem lehet jelen ebben a stílusban, valamint a vonalak torzulása sem. Ezenkívül fontos, hogy a bizonyos vastagságú vonalakat megfelelően helyezzünk el, hogy a kép háromdimenziós legyen.

Tetoválás vázlatok linework
Tetoválás vázlatok linework

Vázlatok változatai

A linework vázlatok tökéletesek az önkifejezéshez, segítségükkel hatékonyan hangsúlyozhatjuk ki egyéni stílusunkat.A férfiak általában kedvelik a tetoválásokat ebben a stílusban nagy állatok, például oroszlán, medve vagy farkas képével. Ugyanakkor a testrajzon a linework keveredik az etnikummal vagy a realizmussal, segítségükkel az ábra nemcsak eredeti, hanem egyedi is lesz. Ami a női nemet illeti, náluk a tetoválásokban a virágok és más növények képei dominálnak, de az állatok képei is népszerűek. Leggyakrabban a női változatban a linework-ot akvarellel kombinálják, egy ilyen kombináció nagyon szépnek, élénknek és eredetinek tűnik.

Az avantgárd szellemben végrehajtott linework tetoválások szintén lenyűgözőek. Egy ilyen kép nem mindenki számára megfelelő, leggyakrabban kreatív személyiségek vagy nem hagyományos gondolkodású emberek választják ezeket. A tetoválás nem hordoz ilyen különleges szemantikai üzenetet, hanem a test szokatlan dekorációjaként szolgál.

A linework nem olyan, mint más stílusok, eltér a többitől eredetiségével, nem szabványos megközelítésével és különleges kombinációival. Ne felejtsük el, hogy a tetoválás ebben a stílusban megköveteli magának az irány identitásának megőrzését, ezért érdemes felelősségteljesen megközelíteni a tetováló művész kiválasztását. Gondosan vizsgáljuk meg munkáinak portfólióját, és ha biztosak vagyunk benne, hogy a mester képes lesz elvégezni a kívánt linework-ot, folytassuk a vázlat kiválasztásával.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.