Lóhere tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Lóhere

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Lóherét?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Lóherét ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Lóhere tetoválás vázlatok

Mindenki ismeri a virágos témájú tetoválások népszerűségét, élővilágot, madarakat és egyéb tárgyakat, elemeket.


Az egyik népszerű tetoválás a lóhere tetoválás. A lóhere az egész világon ismert, mindenki ismeri azt a hiedelmet, hogy ha talál egy négylevelű lóherét, mindig szerencsés lesz. A lóhere tetoválásokat kétféle képre osztják: háromlevelű lóhere és négylevelű lóhere. A háromlevelű lóhere képe klasszikus. Egy ilyen tetoválás a szépség, a bátorság, a boldogság, a természetes és lelki erő jele. Az erős nem számára egy ilyen lóhere bátorságot és ügyességet jelent. A lányok számára ez a kép a szépség, az elegancia és a gyengédség jele. Ami a négylevelű lóherét illeti, sokan vitatkoznak a létezéséről. De számos legenda és mítosz utal erre a csodálatos növényre. A legenda szerint az, aki ilyen lóherét talál, szerencsét és életre szóló boldogságot talál.

Lóhere tetoválás vázlatok
Lóhere tetoválás vázlatok
Lóhere tetoválás vázlatok

A különböző népek értelmezése

  • Az ókori Egyiptomban a lóhere az istenek jele volt.
  • A lóhere Ízisz és Ozirisz nagy istenek fejdíszeit díszítette.
  • A hinduknál a lóhere a négy fő irányt, míg a buddhistáknál a test és a lélek egységét jelképezte.
  • A kínaiak ősidők óta a lóherét a nyári időszámítással társították.
  • A druidák úgy vélik, hogy a lóhere a tavaszi egyensúly jele.
  • A keresztények számára a háromlevelű lóhere a Szentháromságot képviselte:
    Atya, Fiú és Szentlélek. Ezenkívül egy háromlevelű lóhere Szent Patrik jeleként szolgál, minden ünnepet az ő tiszteletére díszít. A legenda szerint
    Patricknek a lóhere segítségével sikerült megalapítania a keresztény egyházat Írországban. A lóhere a keltáknál is a kereszténység jele volt.
Lóhere tetoválás vázlatok
Lóhere tetoválás vázlatok

A lóhere tetoválás jelentése

A háromlevelű lóhere tetoválása különleges jelöléssel rendelkezik, minden levelének megvan a maga értelmezése, általában ez a hit, a remény és a szeretet jelentése.


Így a lóhere képe egyesíti azokat a lényeges elemeket, amelyekre minden embernek szüksége van.

A négylevelű lóhere tetoválás jó szerencsét jelent. Mint tudják, a négylevelű lóhere meglehetősen ritka a természetben. De aki megtalálja, az hamarosan nagyon szerencsés lesz. Ezért a négylevelű lóhere a szerencse jele az egész világon, ugyanez vonatkozik a tetoválásokra is. Ami nem csak szerencsét jelent, hanem boldogságot, különlegességet és ritkaságot is.

Ezenkívül a négylevelű lóhere tetoválás hírnevet, gazdagságot, egészséget és szeretetet jelent. A lányok számára egy ilyen képpel ellátott tetoválás nem csak a szerencse jele. Úgy gondolják, hogy miután ez a tetoválás a testen, a lányokat mindig szeretik, gonddal veszik körül, és boldog, erős házasságuk van. Nem ritkán találkozni olyan képpel, amelyen egy lóhere rózsabimbóval együtt van ábrázolva. Egy ilyen kép az örök szerelem jele.

Az erős nem számára a lóhere minden kérdésben sikert, jó szerencsét, a gondolkodás egyediségét és a magas, különleges intelligenciát jelenti.

A lóhere tetoválás történhet fekete-fehérben, természetes tónusokban vagy bármilyen kívánt árnyalatban. Bármilyen színarányban a lóhere tetoválás felismerhető lesz. A tetoválás helyei nagyon különbözőek lehetnek: láb, boka, kar, csukló, nyak, lapocka, váll, néha hát. A lóhere tetoválás ugyanolyan eredetinek és elegánsnak tűnik bármilyen méretben. Legyen ez egy látványos kép az egész vállon vagy lábszáron (általában a vádli), vagy egy kis kép a bokán vagy a csuklón. Az alkalmazás méretétől és helyétől függetlenül a tetoválásnak csak pozitív jelölései vannak.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.