"Lovag" tetoválási - VeAn Hungarian
Lovag

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Lovagot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Lovagot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Lovag" tetoválási vázlatok

Ma a művészi tetoválás területe nagyon népszerű.


Testképek segítségével különböző generációhoz tartozó férfiak és nők díszítik testüket. A tetoválás iparban hatalmas választék található a legkülönfélébb ízekhez és színekhez. A népszerű tetoválások tömege között pedig különösen népszerűek a lovag vázlatai. Általában a férfiak ezt a képet választják tetováláshoz, rendkívül ritka a lovag tetoválás egy nő testén.

A lovag vázlata sok szimbólumot hordoz, sok múlik a további elemeken. Ha egy lovag vázlatát választotta a tetováláshoz, cikkünkből megtudhatja, mit jelent ez a kép.

"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási

Történelmi tények

A „Lovag” cím megtisztelő cím volt, a legérdemesebb férfiak jutalma.

Az első lovagok megjelenését az ókori Római Birodalomban emlegették. Nemcsak arisztokraták, hanem nemesi osztályok is lovaggá válhattak. A lovaggá váláshoz kiképzésen kellett részt venni a szükséges normák elsajátításával, majd ezt követően egy beavatási rituáléval, amely több szakaszból áll: tisztálkodás, alázat, kardszerzés, felövezni engedés, egy dárdával ellátott próbabábu leütése. A teljes rituálé elvégzése után a férfi belép a lovagok közösségébe.

"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási

A „lovag” tetoválás megjelölése

A "lovag" tetoválás - bátorságot, nemességet, önbizalmat, becsületet és a nehézségek leküzdésének képességét hordozza.

A lovag vázlatát általában nemes személy választja, aki hatalmas akaraterővel rendelkezik.

  • A női testen ülő lovag gazdája erős jellemvonásait mutatja be.
  • A középkori kultúra iránti szeretet. A lovagot ábrázoló tetoválás másik értelmezése.
  • A kardot tartó páncélos lovag vázlata erőről és vitézségről beszél. De van még egy megjelölés. Gyakran egy személy ilyen tetoválást kap, hogy megvédje magát a külvilág ütéseitől. A tetoválás bátorságot, erőt és magabiztosságot ad az embernek.

"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási

Lovag vázlat lehetőségek

Számos lehetőség van a lovag tetoválási vázlatokhoz, különböző stílusokban és színértelmezésekben.

Nagyon gyakran találhat tetoválást egy szárnyas lovagról; az ilyen tetoválást általában a test nagy területein végzik: mellkas, alkar, hát. Egy ilyen kép lenyűgözőnek tűnik a gravírozás stílusában; az összes részlet rajza és az árnyékolás eredetivé teszi a tetoválást, mint egy rajz egy középkori könyvből.

"Lovag" tetoválási
"Lovag" tetoválási

A legnépszerűbb stílus, amelyben a lovag tetoválásokat ábrázolják, a realizmus.

A valósághű tetoválás mindig lenyűgözőnek tűnik, úgy tűnik, mintha egy fényképet nézne. A mester megrajzolja a kép minden részletét, szigorúan megrajzolja az összes kontúrt és sima átmeneteket csinál. Érdemes megjegyezni, hogy a realizmus meglehetősen nehéz és gondos stílus, ezért kapcsolatba kell lépnie egy ebben a stílusban tapasztalt szakemberrel.

Dotwork, trash polka, linework, ezen stílusok bármelyike ​​tökéletes a lovag tetováláshoz.

A lovag tetoválás általában fekete-fehérben készül, ritkábban színesben. De nincsenek szabályok vagy korlátozások; megkérheti a mestert, hogy ábrázolja a lovagot a színek tetszőleges értelmezése szerint.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT