Lucfenyő tettoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Lucfenyő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Lucfenyőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Lucfenyőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Lucfenyő tettoválási vázlatok

A művészi tetoválás területén rengeteg olyan kép található, amelyek folyamatosan népszerűek az emberek körében.

Az egyik ilyen hordható rajz növényi tárgyak képei: különféle virágok, faágak, maguk a fák, levelek stb. A lucfenyő képét nagyon népszerűnek tartják, amiről beszélni fogunk. A lucfenyőt, azt a fát, amelyet gyakran az újévi ünnepekhez tulajdonítják, nagyon gyakran választják a tetoválás képének. Az ilyen képek mind a férfiak, mind a hölgyek körében népszerűek. Sokan megszokták azt, hogy a lucfenyő egy újévi fa, amely fényt és örömet ad, díszíti a házat és ünneplést ad mindenkinek. De mindenekelőtt ez a fa mély szemantikai jelentést hordoz, az örök életet, a halhatatlanságot értelmezi.

Lucfenyő vázlat

A lucfenyő értelmezése

Nem lehet azonnal megmondani, mit jelent a lucfenyő tetoválás, mert a fa szimbolikus jelölései különböző népeknél eltérőek.

Nagyon gyakran használták a lucfenyő ágait különféle mágikus rituálékhoz, elsősorban a jövő előrejelzésére. A lucfenyőt gyógyító rituálékban is használták, segítségével a sámánok különféle betegségekből gyógyították meg az embereket. Az ókori görögök a lucfenyőt a reménnyel, míg a kelták a lucfenyőt a végtelen termékenységgel társították. Az ókeresztények körében a lucfenyőt emberáldozatként, a halál legyőzésének képességeként értelmezték, a felöltöztetett lucfenyőt pedig az élet új körforgásával társították. Az ókori szlávok a lucfenyőt is különleges szemantikai megjelöléssel ruházták fel, ennek a fának az emberi testen lévő képét maga a tulajdonos lényege értelmezte, a lucfenyő gyökerei összekötik az embert családjával, őseivel és a jövő generációjával, ugyanazok a gyökerek beszéltek a szülőföldjükkel való kapcsolatról. Egyiptom népei között a lucfenyő szent fa volt, képét az emberek a testükre alkalmazták, így imádva az isteneket. Az egyiptomiak azt hitték, hogy a lucfenyő Ozirisz és felesége, Ízisz istennő isteneit személyesíti meg. Kínában a fát az élet fájának szimbolikájával jelölték és az emberi életnek és halhatatlanságának szimbolikájával, a képet gyakran kiegészítették a lucfenyőt őrző sárkányokkal.

A lucfenyő tetoválás általánosan elfogadott jelentése a következőképpen értelmezhető:

  • A megbízhatóság szimbólumai;
  • Függetlenség;
  • Jó egészség;
  • Belső, lelki és testi gyógyulás;
  • A hűség megjelölése;
  • Bátorság;
  • Királyság és erős szellem.
Lucfenyő vázlat
Lucfenyő vázlat

Mivel a lucfenyő sziluettje lángra emlékeztet, ezt a fát gyakran a mennyei tűzhöz kapcsolták, úgy vélik, hogy a lucfenyő képe az ember testén megvédi őt a gonosz szemektől és a gonosz szellemektől.

Úgy gondolták, hogy ez a fa helyreállítja az emberi egészséget és belső világát. Ezenkívül sok nemzetben a lucfenyő a szerencse szimbólumaként és talizmánként működik, különösen, ha a fa zöld árnyalatú.

Bármely hely a testen alkalmas arra, hogy ilyen képet rajzoljanak rá, de még mindig érdemes megjegyezni, hogy ahhoz, hogy a lucfenyő minden tulajdonságát jobban megmutassa, a fát teljes magasságában kell alkalmazni. A lucfenyő tetoválás eredetinek tűnik bármilyen stílusban, legyen az akvarell vagy realizmus, minden a tetováló művész tapasztalatától függ. A lucfenyő képei között igen széles a különbség, lehet akár egyetlen fa, akár egy egész erdő. A lucfenyő tetoválás nagyon szépnek tűnik további elemekkel, például farkasokkal, madarakkal és más állatokkal. A lucfenyő a szokásos színekben és más árnyalatokban is kivitelezhető, amelyek nagyon rendkívüliek, eredetiek és felkeltik az emberek figyelmét. A lucfenyő képét ábrázoló tetoválás csak pozitív értelmezést hordoz, de a legfontosabb szemantikai jelentés az, amit te magad teszel a tetoválásodba.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.