Macskák tetoválási - VeAn Hungarian
Macskák

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Macskát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Macskát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Macskák tetoválási vázlatok

Sok nép kultúrájában azt hitték, hogy a macska mágikus képességekkel rendelkezik, sokan imádták ezt az állatot, sokak számára a kandúrt és a macskát szent állatoknak tekintették.

Az ókori Egyiptomban a legtöbb tisztelt macska a nőies, termékenység és anyaság jelképe volt. A macskának tulajdonították a Hold őrzője és a gonosz győztese címet is. Az egyiptomiak sok istennőt ábrázoltak macskafejjel vagy macska sziluettjével. Egyiptomban nemcsak a macskákat tartották szentnek, hanem a kandúrokat is. De csak a macskákat ruházták fel mágikus erőkkel.

A macskát a keleti országokban is szent állatnak tartották. Thaiföld lakói úgy gondolták, hogy a sziámi macskáknak van mágikus ereje, ez a macskafajta volt szent számukra. Kína és Japán népei körében elfogadott volt, hogy a macskák a jóságot és a szeretetet szimbolizálják, nagyon tisztelték őket, kandúrnak vagy macskának minden otthonban kellett volna lennie. A buddhisták a kandúrokat és a macskákat a templomok őrzőinek tartották, mindig is nagy becsben tartották őket.

Macskák tetoválási
Macskák tetoválási
Macskák tetoválási

A macskák képeinek értelmezése

A macskát vagy kandúrt ábrázoló tetoválásnak számos értelmezése van, a legalapvetőbbek a következők:

  • Önszeretet, szellemesség, szabadságszeretet;
  • Titokzatosság, misztikum;
  • Sebesség, mozgékonyság és magabiztosság;
  • A kényelem, gyengédség és melegség szimbóluma;
  • Kegyesség, szexualitás és ravaszság.A macska tetováláshoz bármilyen stílust, technikát és lehetőséget választhat. Például az egyiptomi változatban a macskát főként kizárólag fekete színben ábrázolják, a macska teste megnyúlt, a hát kecses ívével. Ez a kép nagyon elegánsnak tűnik. A macskákat ugrás közben is ábrázolják, ez a minta minden helyzettel szembeni ellenállást szimbolizál, mert a macskák általában magabiztosan landolnak a lábukon. A jól táplált nagymacskákat ábrázoló tetoválás a családi kényelemről és az ember szerénységéről beszél. Sokan szeretik a Cheshire macska megjelenését, a jól ismert "Alice Csodaországban" meséből, különösen ez a macska vonz mindenkit titokzatos széles mosolyával. Ez a kép az ember bölcsességéről, körültekintéséről és magabiztosságáról beszél.

A macskákat vagy cicákat ábrázoló tetoválások általában a lányok velejárói, de a férfiak is gyakran ábrázolnak macskákat a testükön. A nőknél a macskák sziluettjei és képei többnyire vagy kecsesek, vagy ezeknek az állatoknak aranyos és bolyhos arca. A férfiak viszont jobban szeretik a macskák alkalmazását merevebb formában, képeik gyakran tartalmaznak agressziót, ragadozó tekintetet, vagy valamilyen kiegészítéssel. Az ilyen képek az ember testén az egyéniségéről beszélnek, megmutatva, hogy megvannak a saját életszabályai, és nincs szüksége másokra.

Macskák tetoválási
Macskák tetoválási

A vázlat helyének kiválasztása

Sokan nem közömbösek a macskákkal készült vázlatok iránt, a legmegfelelőbb kép kiválasztásakor az ügyfelek azon töprengenek, hol lenne jobb a rajzot kitölteni, hogy szépnek, érdekesnek és figyelemfelkeltőnek tűnjön.

A hölgyek szívesebben alkalmazzák a képet a lapockákra, ilyen helyen nagyon eredeti, és ugyanakkor a macska pofa vagy feje gyengéd lesz. Ezenkívül az egyiptomi stílusban készült kis macska elegánsan fog kinézni a lapockán. Sok nő alhasra tömi a macskát, a hátát ívelő kismacska nagyon elegánsan fog kinézni ezen a helyen. A nők és a férfiak is macskaképeket raknak a lábukra. A lábterület lehetővé teszi, hogy a macskát teljes növekedésben, ugrásban, más stílusban és különböző kiegészítésekkel töltse fel. A macskák leglátványosabb képei leggyakrabban hátul készülnek, ott van elég hely egy tetszőleges méretű macskavázlat életre keltésére. Ha macskával szeretne tetoválást készíteni, de nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb helyet, a tetováló művész szívesen segít, és megmondja, hol érdemes a legjobban ábrázolni a kívánt vázlatot.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.