Madarak tetoválási - VeAn Hungarian
Madarak

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Madarat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Madarat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Madarak tetoválási vázlatok

Az első dolog, ami eszedbe jut, ha madarakat látsz vagy emlékszel rá, az a könnyedség, a súlytalanság érzése, a mennyei kiterjedéseken való repülés.

Ősidők óta az emberek ezeket a szárnyas lényeket a szabadság fogalmával társították, mert szabadon szárnyalhatnak az égen, ahol csak akarnak. A madarakkal készült tetoválások univerzálisak, férfiak és a nők számára egyaránt alkalmasak. A művészi tetoválás területén számos madaras tetoválás létezik, amelyek jelentése a típusuktól is függ. Mivel a madarak életük nagy részét az égen töltik, és közvetlen kapcsolatban állnak a levegő elemével, sok országban az égre törekvő emberi lélekkel kapcsolták össze őket. Sokan a madarakat is a mennybe vezető lélekvezetőkkel társították.

Madarak tetoválási
Madarak tetoválási
Madarak tetoválási

Az ókori mítoszokban a madarak szolgálták a hősöket, segítve őket a szükséges információk felkutatásában.

A madarak magasra emelkedtek az égbe, hogy szemmel tartsák az ellenséget és a gonosz lényeket, és ha veszély közeledett, a madarak azonnal értesítették a hőst. Az ókori egyiptomiak madarak képeit festették a sírokra, hogy megvédjék az embereket, őrként működve. Az egyiptomi mítoszok sok képet tartalmaznak olyan emberekről, akiknek madárfejük volt. Az ilyen képek a halhatatlanság vágyának és az ember lelki állapotának jelei voltak. Dél- és Észak-Amerika lakói azt hitték, hogy a madarak képesek irányítani az elemeket, és részt vehetnek a világ létrehozásában. Az ókori rómaiak azt hitték, hogy a madarak mindent tudnak a világon, hogy a legmagasabb tudással és bölcsességgel vannak felruházva, ezért az emberek gyakran a repülésük és az énekük alapján sejtették. A kelták tisztelték és imádták a madarakat, azt hitték, hogy azok az istenségek megszemélyesítői. A kereszténység tisztelte a fehér galambokat, mert a fehér galamb hozta el az embereknek a Megváltó születésének örömhírét.

Madarak tetoválási
Madarak tetoválási

A különböző
madarak értelmezése

 • Galamb. A galamb tetoválásnak csak pozitív jelentése van. Először is, a galamb megvéd minden rossztól, ráadásul a galamb a szabadság, a hűség és az odaadás szimbóluma. A fehér galamb képe a békét jelképezi.
 • Hattyú. A hattyút vagy hattyúpárt ábrázoló tetoválás a szerelem és a hűség, valamint a nemesség értelmezése.
 • Egy sas képe. Bátorságot, kitartást és hatalmat képvisel. Azt mondja, hogy az ember megtervezi a jövőjét, jellemében büszkeség és nagyságvágy van. Kitartóan és bátran halad célja felé.
 • Sólyom tetoválás. Azt mondja, hogy ennek a tetoválásnak a tulajdonosa nemes, bátor ember, aki nem ismer félelmet.
 • Fecske tetoválás. Ez a kép egyfajta amulett, amely szerencsét vonz. A fecskék a melegség, a boldogság és a remény jelei is.
 • Egy bagoly képe. Ősidők óta az emberek bölcsességgel, erővel és éles elmével ruházták fel a baglyot.


Madarak tetoválási
Madarak tetoválási
Madarak tetoválási
 • Flamingó. A flamingókat általában rózsaszín színben ábrázolják. Ez a tetoválás inkább nőies jellegű, a gyengédség, a romantika és a törékenység megjelölésével.
 • Holló képe. A holló elnevezésében hasonló a bagolyhoz, a bölcsességgel és a hosszú élettel is összefüggésbe hozható.
 • Páva tetoválás. Sok nép a napjelet a pávához rendelte. A képével ellátott tetoválás a szépség, a boldogság, a hírnév és a romantika jele.
 • Tűzmadár. Bölcsességet és kedvességet hordoz. Szerencsét és gazdagságot vonz.
 • Főnix kép. Újjászületést, erős emberi szellemet jelöl. Segít az embernek erősebbnek lenni minden nehézségnél és leküzdeni azokat.
 • Sokkal több fajta madár létezik, a tetoválás kiválasztásakor bízzon belső ösztönében, és meg fogja érteni, hogy a madarak közül melyik az Öné. A madarak különböző színekben, különböző kiegészítő elemekkel és bármely testrészen készülhetnek.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.