Mák Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Mák

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Mákot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Mákot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Mák tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás művészete ősidők óta ismert számunkra.

Az egész világ népei különféle képeket, szimbólumokat, díszeket alkalmaztak testükre, amelyeknek megvolt a saját külön megjelölése. Néhány kép gyámként, talizmánként működött. Mások sikert és gazdagságot vonzottak tulajdonosukhoz. Külön képek mutatták be egy személy helyzetét, sokat elárulhatnak a tetoválás tulajdonosának életéről. Ma is népszerű a művészi tetoválás területe, sőt az idők során számos újdonság jelent meg benne. A fekete-fehér tetoválás továbbra is nagy kereslet, de mellettük sok színes kép található. A tetoválási stílusok és technikák nagy számban jelentek meg, a tetoválóművészek folyamatosan fejlődnek, és fantáziájuk szárnyalásával lepik meg ügyfeleiket. Még mindig népszerűek az állatok, madarak és különféle növények képei, amelyek közül az egyik a mák. Egy tetoválás, amely ezt a színes, fényes virágot ábrázolja, mély értelmezésű, leírja tulajdonosának személyiségét.

Mák tetoválás minták
Mák tetoválás minták
Mák tetoválás minták

A tetoválások értelmezése

Volt idő, amikor a mák tetoválást kizárólag a nők számára tartották, mivel a férfiak nagyon ritkán választották ezt a képet tetováláshoz.

De érdemes megjegyezni, hogy a mák tetoválásnak mindkét nemnek megfelelő értelmezése van.

 • A férfiaknál a mák képe a nyugalomhoz és a magányhoz kapcsolódik. Könnyű, remegő virágszirmok, hosszú, kecses szárral. Ez a kép teljesen feltárja az ember természetét. Az ilyen képpel rendelkező férfiak általában nem szeretik a zajos társaságokat, inkább békében és kényelemben töltik szabadidejüket. Az ilyen emberek a kényelem és a béke különleges légkörét teremtik meg maguk körül, amelyben még egyedül is kényelmes lesz, és egyáltalán nem unatkozhat.
 • Magányos pipacs kép. Az a téves vélemény, hogy a magányos mákvirág magányt jelent, nem pedig kölcsönös érzéseket. A vörös, fényes mák képe a tiszta, fényes kölcsönös szeretet, a meleg érzések, a boldogság és a kapcsolatok harmóniájának értelmezése. Ezek a képek tele vannak tiszta energiával, amely megőrzi a szerelmesek romantikus kapcsolatát és erős szerelmét.
 • Sokan a mák tetoválást a bátorsággal társítják, úgy gondolják, hogy egy ilyen kép hangsúlyozza az ember vitézségét, erejét és bátorságát.
 • A mák másik értelmezése az örök fiatalság és szerelem megjelölése. Úgy gondolják, hogy a mák képe erőt, szeretetet és boldogságot vonz tulajdonosához, megvédve kapcsolatát a párjával.
 • A női testen a színes mák árnyalatai hangsúlyozzák a tulajdonos varázsát és vonzerejét, törékenységét és gyengédségét. A mák női képében a szépség, az örök fiatalság, a pihenés és a harmónia értelmezése van.
 • Ezenkívül a mák képe a nő testén a termékenységét jelzi.
 • Sokan úgy vélik, hogy a mák képes megvédeni az embert a gonosz szemektől és a nyelvektől, ezért a mákkal ellátott tetoválás talizmánként szolgál számukra minden rossztól.
Mák tetoválás minták
Mák tetoválás minták

A mák tetoválás alkalmazása

A mák egy példányban és többes számban is ábrázolható. A kép további elemeket is tartalmazhat, például:

 • Feliratok;
 • Egyéb virágok;
 • Madarak;
 • Pillangók;
 • Katicabogár és így tovább.A tetoválást az ügyfél kívánsága szerint bármely testrészre alkalmazzák. Egy tapasztalt mester megmondja, hol és melyik kép lesz lenyűgözőbb. A természetes színű mák nagyon szépnek és valósághűnek tűnik, de azok számára, akik szeretnek kísérletezni, a kép más tónusokkal is hígítható. Mindenesetre a mák tetoválás eredetinek tűnik, vonzza a figyelmet.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.