Mandala tetoválási - VeAn Hungarian
Mandala

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Mandalát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Mandalát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Mandala tetoválási minták

A tetoválási ipar elképesztő számú képpel van tele, amelyek között különösen népszerűek a különféle talizmánok és amulettek.

Az ilyen tetoválásokhoz tartozik a mandala vázlata. Tibetben ez a kép mély jelentéssel töltődik el, Indiában pedig ennek a képnek a sémája alapján ruhákra mintákat készítenek, templomokat építenek, és nagyvárosokat is terveznek.

Mandala tetoválási
Mandala tetoválási

Mandala vázlatok jelentése

A mandala tetoválási vázlata az egész világ integritásának jelölését hordozza.

Ha közelebbről megvizsgálja a képek több lehetőségét, láthatja, hogy vannak közös jellemzőik. A mandalavázlatokon a legnagyobb alak a négyzetet tartalmazó kör. A négyzet közepén pedig egy kör van, amely felosztásában egy lótuszvirágra emlékeztet. A buddhizmus vallásában a legnagyobb kör az univerzum jele, a legkisebb kör az istenségeket jelöli. A két kör közötti négyzet a sarkalatos pontok jeleként működik.

Tibetben a mandala képének mélyebb értelmezése van. Úgy tartják, hogy a kép grafikus szimbólumai tantra szövegként működnek. Ennek alapján az ilyen mintájú tetoválás egy talizmán, amely egészséget, boldogságot és szeretetet vonz tulajdonosához, valamint egyéb előnyöket.

A hinduizmusban a rajz a szellem és a létezés megszemélyesítése. A mandalát alkotó figurák pedig az univerzum alapjait képviselik. Ez a jel erőteljes védelem az agresszív nyomás ellen, és az emberi erőt és a spiritualitás központját is jelzi.

A művészi tetoválás területén a mandalát leggyakrabban olyan stílusokban hajtják végre, mint a "pontmunka" és a "vonalmunka". Ezeket a stílusokat fekete-fehér színek jellemzik. A pontmunkában a tetoválást sok pont segítségével hajtják végre, a vonalmunkában pedig a vonalak a fő elem. Vannak tetoválási vázlatok, amelyekben ezeket a stílusokat kombinálják.

Mandala tetoválási
Mandala tetoválási
Mandala tetoválási

Az egyes elemek értelmezése

A mandalát alkotó elemek szintén különleges jelölést viselnek, és talizmánként is funkcionálhatnak.

  • A nyolc sarkú figura átfogó védelmet nyújt.
  • A kör rajzolása az erő és a bátorság, valamint a bölcsesség jele.
  • A négyzet alakja az állandóságról és a lelkiismeretességről beszél.A mandala tetoválások kombinálhatók más elemekkel, például virágokkal vagy gyümölcsökkel. A mandala formájában gyakran lótuszra hasonlít, egy ilyen kép talizmánként működik, szerencsét és sikert vonzva tulajdonosának.

Mandala és Buddha szeme - egy ilyen kép a szeretetről és a védelemről beszél.

Mandala tetoválási
Mandala tetoválási

Helyek a vázlatok alkalmazásához

A mandala tetoválás kitöltésében nincsenek különleges szabályok, a vázlathoz tetszőleges helyet választhat.

Ez lehet a kar vagy az alkar, a nyak, a láb vagy a csukló hajtása, a tenyér külső és belső oldala, a mellkas vagy a hát, bármely kívánt területen.

A mandala gyakran osztott képe van, ilyenkor a rajzot a test párhuzamos részein helyezik el: lábakra vagy karokra. Ha megérinti, a rajz egyetlen egésszé válik.

A négyzet által jelzett kardinális irányok gyakran különleges színekkel vannak festve.

  • Észak zöld.
  • Dél - sárga.
  • A piros a Nyugathoz van kiválasztva.
  • Keletnek - fehér.Az általános háttér bármilyen kívánt színű lehet, általában piros vagy kék, smaragd. Vannak képek, amelyeken meditáció közben a kép közepén istenségeket ábrázolnak.

Bármilyen színt is választ a képhez, a mandala tetoválás hűséges asszisztens lesz az életében. Töltse meg életét szeretettel, boldogsággal, jó szerencsével és sikerrel minden kérdésben.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.