Marilyn Monroe Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Marilyn Monroe

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Marilyn Monroe-t?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Marilyn Monroe-t ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Marilyn Monroe tetoválási vázlatok

Marilyn Monroe-t mindenki hollywoodi színésznőként, modellként és énekesként ismeri.

Lenyűgöző megjelenésével emberek millióinak szívét hódította meg. Valójában az 1950-es évek filmdívájának valódi neve Norma Jean Baker. Norma gyermekkora menhelyen telt el, és számára idegenekkel. Ennek ellenére a lánynak mégis sikerült világhírnevet elérnie, és szexszimbólum- és stílusikonná vált, a férfiak vágyakozással néztek rá, a lányok pedig mindenben igyekeztek hasonlítani hozzá.

Marilyn Monroe keményen dolgozott magán, nagy figyelmet fordított a megjelenésére. Plasztikai sebészet segítségével javította az orra formáját, a fogorvosok pedig káprázatos mosolyt kölcsönöztek neki. A ruhatár kiválasztásánál a színésznő kiemelt figyelmet fordított a szűk szabású ruhákra, amelyek hatékonyan hangsúlyozták kifinomult alakját. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a ruhák olyan híres márkáktól származtak, mint a Christian Dior. A megjelenés mellett a hollywoodi díva romantikus kép kialakításán is dolgozott. Rendszeresen foglalkozott plasztikai sebészettel, kidolgozta a beszédtechnikát, az arckifejezéseket, a szavakat és a járást. Ami elnyerte a rajongók szívét.

Sajnos egy hollywoodi szépség élete nem tartott sokáig, 36 évesen tragikus haláleset érte. A rajongók szívében és emlékezetében Monroe fiatal szépség maradt, hófehér mosollyal. Képe nemcsak a filmiparban népszerű, hanem a művészi tetoválások területén is.

Marilyn Monroe tetoválás minták
Marilyn Monroe tetoválás minták
Marilyn Monroe tetoválás minták

Megnevezés a tetováló művészetben

A Marilyn Monroe tetoválás vázlatára nagy a kereslet mind a nők, mind a férfiak körében.

Az 50-es évek ikonikus szőke képe a tetoválás területén nem csak a test dekorációjaként szolgál, hanem egy bizonyos jelentést is hordoz.

Amikor Marilyn Monroe vázlatát választják tetováláshoz, a nők így hangsúlyozzák nőiességüket és szexualitásukat. Számukra egy hollywoodi díva képének viselése egyfajta motiváció, hogy ugyanolyan szépnek, nőiesnek és szexinek tűnjenek. Sok nő úgy gondolja, hogy miután Monroe képét a testére tömték, átveszik a lány kecsességét, báját, szexualitását és flörtölhetőségét. A Marilyn Monroe tetoválásokat híres személyiségek is választják, például Megan Fox.

Amellett, hogy az 50-es évek szépségéhez és szexszimbólumához szeretne hasonlítani, sokan a filmes kreativitás iránti szenvedélye miatt választják a filmdíva képét. Ráadásul ez nem csak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is. Sokak számára Marilyn képe jelenti azt az eszményt, hogy milyennek kell lennie egy igazi nőnek. A tetoválásokhoz általában egy szépség híres fényképeit választják, amelyek nagyon hatékonyan díszítik az emberek testét.

Marilyn Monroe tetoválás minták
Marilyn Monroe tetoválás minták

Vázlatlehetőségek

Általában Monroe-t leggyakrabban a realizmus technikájában ábrázolják, tapasztalt tetoválóművész segítségével a viselhető képet nagyon nehéz megkülönböztetni a díva valódi képétől.

A mester világosan megrajzol minden részletet és minden kontúrt. A képeket élénk tónusokkal telítve egyformán szép lesz a férfi és a női testen. A Marilyn Monroe tetoválás ugyanolyan szép és nem kevésbé lenyűgöző fekete-fehérben.

A realizmus mellett a híres filmdívát gyakran olyan stílusokban is ábrázolják, mint a pontszerű rajz (pontozott rajz) és a vonalas rajz.

Bármelyik tetoválási stílust is választja, mindenesetre egy gyönyörű szőke, gyönyörű formájú és ragyogó mosolyú képe csodálatos dísze lesz a testének.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.