Maszk tetoválás - VeAn Hungarian
Maszk

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a a Maszkot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Maszkot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Maszk tetoválás vázlatok

Az emberek hosszú évek óta különféle képekkel díszítik testüket.

Sokak számára a tetoválás különleges megjelölést hordoz, néhányan talizmánként vagy amulettként tetoválást készítenek. Általában minden ember egy bizonyos értelmezést ad a képbe. De leggyakrabban a tetoválást csak dekoráció céljából alkalmazzák a testre. Az emberek sokféle képpel díszítik testüket: állatokkal, madarakkal, feliratokkal, hangszerekkel stb. A különféle maszkokat ábrázoló tetoválások nagy népszerűségre tettek szert a fiatalabb generáció körében. Gyakran ez a kép az első tetoválásként működik. A maszktetoválások több fő kategóriába sorolhatók:

  • Ókor (klasszikusok);
  • Velencei maszkok;
  • Japán kultúra;
  • Hollywoodi maszkok.Mi a jelentése a maszkok képével ellátott tetoválásnak?

Maszk tetoválás
Maszk tetoválás
Maszk tetoválás

A maszk tetoválás értelmezése

Ennek a tetoválásnak a legalapvetőbb jelentése az ember természete, nevezetesen annak instabilitása és kettőssége.

A mindenki által ismert kép - szomorú és vidám maszkok, az ókori Görögországból, valamint az ókori Rómából érkeztek hozzánk. Az ókorban a színházi színészek ezeket a maszkokat használták a szükséges érzelmek közvetítésére. A tragikus maszk Melpomene, a tragikus múzsa megszemélyesítése. A mosolygós maszk a komikus, játékos múzsát, Tháliát személyesíti meg. Azóta ezek a maszkok a színházi művészet szimbólumai.

Kezdetben a maszktetoválást a színházhoz és a mozihoz kötődő emberek viselték. Ily módon bemutatva a kreativitással való kapcsolatukat. De az idő múlásával a maszkok tetoválása népszerűvé vált az emberek körében, akik nem kapcsolódnak a színház vagy a mozi művészetéhez. Ugyanakkor a rajz klasszikus kivitelezése is megváltozott, ma már számos lehetőség kínálkozik a maszkok ábrázolására. Azok az emberek, akik ezt a képet választják tetováláshoz, általában titkos természetűek. Az ilyen emberek nem hirdetik érzelmeiket és tapasztalataikat, elrejtik őket a nyugalom és a közömbösség leple alatt.

A maszk tetoválása az amulett megjelölését is hordozza. Megvédi tulajdonosát a negatív érzelmektől és a negatív energiáktól.

Maszk tetoválás
Maszk tetoválás

Tetoválási lehetőségek

A maszkokkal ellátott tetoválás egy univerzális kép, amely egyformán elérhető mind a férfi, mind a női fél számára.

A tetoválás férfi változata a szögek élességében, az érzelmek pontos közvetítésében és a színvilágban különbözik a nőitől. A női maszkok lágy vonalakkal, titokzatos arckifejezéssel és színes színekkel rendelkeznek. A színarány a legváltozatosabb lehet, a fekete-fehértől a szivárvány minden színéig. A maszk képe bármilyen stílusban kivitelezhető. A maszkokkal ellátott tetoválások különféle elemekkel egészíthetők ki. Lehetnek különféle feliratok, virágok, tollak, madarak, minták és így tovább.

Sok híresség úgy dönt, hogy díszítse a testét egy maszkok tetoválásával. Például a maszkok képe díszíti a híres komikus Mikhail Galustyan, valamint a híres hollywoodi színész, Tom Hardy testét.

Ez a tetoválás ugyanolyan jól néz ki a test bármely részén. Legyen az csukló, váll, nyak vagy mellkas. A lányok szívesebben alkalmazzák a maszkok képét a gyomorra, a csípőre, a csuklóra. A férfiak a mellkason vagy a vállán vannak. Minden a képzeletétől és kívánságaitól függ.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.