Medve Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Medve

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Medvét?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Medvét ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Medve tetoválási vázlat

Ősidők óta mindenki ismer egy egyedülálló, hihetetlenül erős, ugyanakkor rendkívül szép és kedves állatot - egy medvét.

Természeténél fogva a medve egy ragadozó, rettenthetetlen, dühös, hihetetlen ereje, amelytől lehetetlen elmenekülni. De ennek ellenére a medvének van kedvessége, gyengédsége, nagyon gondoskodó, szereti és védi családját, gyermekeit minden fenyegetéstől. A medve képével ellátott tetoválást többnyire a férfiak választják, a nők inkább medvét, medvebocsot vagy macit ábrázolnak, természetesen elnevezésük eltérő értelmezésű.

medve tetoválás jelentése
medve tetoválás jelentése
medve tetoválás jelentése

Jelentések a különböző népek számára

A medvét számos történet, mítosz és legenda írja le, a különböző népek különböző kultúrái és vallásai magyarázták a medvét.

  • Kína lakói a medvét a férfias elvvel, a hihetetlen erővel és bátorsággal társítják. A japánok úgy vélik, hogy a medve a nagy bölcsesség, az igazságosság, a jótékonyság és a türelem szimbóluma.
  • A keltáknál a medve az anyaság, a hold és a nőiség szimbólumaként működik, valamint a medve képe, mint a kelta harcosok által használt embléma. Az indiánok imádták a medvét, a képével totemeket hoztak létre, azt hitték, hogy a medve irányítja a természeti katasztrófákat. Kultúrájukban a medve békés és kedves állatként viselkedik.
  • Indiában és Egyiptomban azt hitték, hogy a medve képe hatalmat és rendkívüli hatalmas erőt hoz, a fáraók szerették ennek a hatalmas ragadozónak a képével díszíteni a testet. Az ókori rómaiak és görögök azt hitték, hogy a medve Artemisznek, a vadászat és a termékenység istennőjének a kalauza.
  • A Krisztiánok és szlávok körében a medve számos mese hőse, képét legendák írják le, amelyekben a medve a bátorság, a félelem, a bátorság és a vadászszerencse szimbólumaként működik. Sok nemzetben a medvét az újjászületéssel társítják, ez az értelmezés abból a tényből származott, hogy ennek az állatnak az a sajátossága, hogy hibernál.
medve tetoválás jelentése
medve tetoválás jelentése

Képértelmezés

Azt is érdemes megjegyezni, hogy minden medvefajtának van sajátos értelmezése is, mert vannak barnamedvék, grizzlik, jegesmedvék, pandák és mások.

A kép kijelölését a ragadozó érzelmi terve is befolyásolja, mert nyugodtan és vigyorogva is ábrázolható. Népszerűbbek a valósághű képek ezekről az állatokról, de a rajz bármilyen preferált stílusban elkészíthető, legyen az realizmus, trash polka, geometria és sok más.

Jegesmedve. Egy ilyen tetoválás a következő leírást hordozza a tulajdonosról: ez az ember vidám, nem ismer félelmet, minden helyzetben harcolni fog az életéért, kitartó és türelmes.

Grizzly tetoválás. Ez a kép az ember eltökéltségéről beszél, valamint arról, hogy képes megbirkózni az élet bármely nehézségével, erős karaktere van, és képes kiállni önmagáért.

A barnamedve képe. A békésen pihenő, veszélyt nem jelentő medvét a bölcsesség, az erő és a nyugalom szimbólumaként értelmezik. Azok az emberek, akik ilyen mintát választanak, általában nincsenek konfliktusban, szeretnek békésen megoldani minden felmerülő problémát.

Medve vigyor. Ez a kép a tulajdonost erős, bátor embernek írja le, aki kész minden nehézségre, még akkor is, ha harcolnia kell. Egy ilyen kép jól hangsúlyozza az ember bátorságát és erejét.

A medve üvöltése Egy ilyen kép azt sugallja, hogy nem szabad feldühíteni a gazdáját, mert a medve nyugodt képe mögött hihetetlen düh és agresszió rejlik.

Panda. Koala. Ezek az aranyos medvék azt mutatják, hogy egy ilyen tetoválás tulajdonosa jó lelkű, optimizmussal és könnyedséggel teli ember.

Egy ragadozó mancsa. Ez a kép a tulajdonos erejéről beszél, ha a karmok nyoma látható – ez a kép a nemesség és a vitézség megjelölése.

Medvetetoválások. Legtöbbször lányok ábrázolják a testüket, mivel a medvét az anyasággal és a nemzéssel kapcsolják össze.

A kölykök, vagy egy mackó képe. Egy ilyen tetoválás a kedvesség, a melegség és a gyengédség pozitív tulajdonságait hordozza magában.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.