Mickey Mouse

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Mickey Egért?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Mickey Egért ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Mickey Mouse tetoválási vázlatok

Miki egér a legendás Walt Disney kedvenc gyermekkori karaktere.

Ezt a csodálatos egeret 1928-ban hozták létre, annak ellenére, hogy ezek sokak számára meglehetősen nehéz idők voltak, Mickey mégis elnyerte az egész világ szerelmét. Ráadásul a világméretű szerelem mellett ez az örökké vidám, örökké fiatal, bájos egér világmárkává vált, számos reklám hőse és nagy népszerűségre tett szert a művészi tetoválás terén.

Mickey Mouse tetoválási
Mickey Mouse tetoválási
Mickey Mouse tetoválási

Mickey jelölése

Alapvetően a Miki egér képével ellátott tetoválás azt mondja, hogy tulajdonosa ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint maga a Disney hős:

  • Éles elme, szórakozás, eredetiség;
  • Döntésszabadság, függetlenség, egyéniség;
  • Sikerre való törekvés, vezetés;
  • Hűség és odaadás Minnie partnere iránt;
  • Hűség a barátaihoz;
  • Ne menjen el bajban.A Miki egér tetoválást leggyakrabban optimista, pozitív emberek választják, akik nem szeretik elveszíteni a szívüket, és minden helyzetben megtalálják a pozitív oldalukat.

Mindenki maga ad neki különleges jelentést a tetoválásnak, de a leggyakoribb megnevezések a nosztalgia és az örök fiatalság szimbóluma. De mindenki kedvenc egerének tetoválásának jelentése további elemektől is függ. Például, ha Mickey-t a barátaival (barátjával) Goofyval vagy Donald Duck-kal ábrázolják egy tetováláson, egy ilyen tetoválás a barátság erejét jelzi. A tetoválás, amelyen Mickeyt társával, Minnie-vel ábrázolják, a szerelem, a meleg kapcsolat, az örök pár szimbóluma, az ilyen tetoválásokat általában fiatal párok töltik ki. Széles népszerűségnek örvend a nem szabványos Mickey képe is, amelyen gonosznak vagy alattomosnak lehet ábrázolni. Az ilyen képek új nézeteket jeleznek egy jól ismert márkáról. Az ilyen típusú tetoválásokat leggyakrabban sötét színekben ábrázolják, komor Mickey-vel, a kép homályosan hasonlít a jól ismert Jokerre. Az ilyen képpel rendelkező emberek általában vezetők, ellenkezik a normákkal és az elavult sztereotípiákkal. A szarkazmus egyértelműen kifejeződik a tetoválás tulajdonosának karakterében, messze nem pesszimista, valószínűleg cinikus képe van. Az ilyen képeket inkább az erősebb fele részesíti előnyben, mivel nekik megvan a saját nézetük a dolgokról, és nem mindig egyeznek a társadalom sztereotípiáival.

A lányok Miki egeret a megszokott szerepében, élénk színekben, vidám mosollyal alakítják, Minnie, Mickey hűséges társának képe is kiváló a lányoknak. A Minnie-vel készült tetoválás kiemeli tulajdonosának varázsát, intelligenciáját és báját, valamint a partnere iránti odaadást. A szerelmespár, Mickey és Minnie képe is nagyon népszerű a gyengébbik fele körében. Ez a kép az örök szerelmet, a meleg és gyengéd érzéseket személyesíti meg, egy pár, amelyet semmi sem fog elpusztítani.

Mickey Mouse tetoválási
Mickey Mouse tetoválási

Miki egér füle

Mickey és Minnie imázsa mellett a fülük is óriási népszerűségnek örvend.

Megnevezésük gyakorlatilag nem különbözik a Mickey vagy Minnie tetoválás jelentésétől, de még mindig vannak árnyalatok. Miki fülének képe a hármas számra (3) hasonlít, egyesek ezt az illuminátusok rendjével asszociálják, melyben ez az alak értelmezi a Napot és képes irányítani az elmét.

Miki egér nagyszerű lehetőség tetováláshoz, mert örökké fiatal, tele fényességgel, karizmával, optimizmussal és éles elmével. Ezzel a képpel hangsúlyozhatja egy személy egyéni jellemvonásait. Mickey képe minden testrészen remekül mutat, legyen az egy jó kis rajz kis méretben, vagy Miki egér teljes pompájában.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT