Minimalizmus

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Kapjon kedvezményt bármilyen a Minimalizmust

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Minimalizmust ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Minimalizmus tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás szférája különféle stílusokkal és irányokkal van tele, amelyek fő különbségei a használt színpalettában, a rajztechnikában, valamint a vázlatok használatában mutatkoznak meg.

A tetováló ipar egyik népszerű stílusa a minimalista stílus, amely első pillantásra a legkönnyebben megvalósíthatónak tűnik. De vajon az?

Minimalizmus tetoválási
Minimalizmus tetoválási
Minimalizmus tetoválási

A minimalizmus története

Az első dolog, ami eszedbe jut, ha meghallod a „minimalizmus” szót, valami apró és törékeny dolog.

De ha a tetoválásról van szó, a minimalizmus nem a tetoválás méretét, hanem a tartalmát jelenti. A tömörség és a monotonitás a stílus fő jellemzői.

A minimalista tetoválások eredetének ősi története van. Eleinte, a testrajzok születése idején, az emberek testén nem ábrázoltak színes, összetett képeket. Abban az időben egyszerűen nem volt minden szükséges eszköz és festék. Általában egy kis egyszerű elemet ábrázoltak, lehet betű vagy egyszerű szimbólum. Általában az ilyen jelöléseket rabszolgák vagy elítéltek testén végezték el, így az emberek azonnal megértették, melyik kategóriába tartozik egy személy.

A minimalizmus stílusát meglehetősen hosszú ideig csak szűk területeken ismerték, és autodidakta mesterek végezték. Ma ez a stílus széles körben elterjedt a tetoválás művészetében, és népszerű a különböző nemű és korú emberek körében.

Minimalizmus tetoválási
Minimalizmus tetoválási

A stílus főbb jellemzői

 1. Az elemek minimális száma.
  1. A minimalista vázlatok nem tartalmaznak sok apró részletet és alapos rajzot. A képek megjelenése egyszerű vázlatokra, diagramokra emlékeztet. A tetoválás egy elemet és több figurából álló kompozíciót is tartalmazhat.
 2. Korlátozás a színpalettában.
  1. A minimalizmus tetoválási vázlatai nincsenek tele színes elemek tömegével, a használt fő színek a fekete-fehér. De egy másik szín hozzáadása is jelen lehet, például gyakran előfordulnak minimalista vázlatok kék vagy piros elemszínnel.
 3. Különféle egyszerű rajzok.
  1. A tetoválásban nincs korlátozott terv, bármilyen kívánt képet készíthet. De a képnek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Például, ha meg akarunk tölteni egy szitakötőt, akkor csak az árnyéka kerül végrehajtásra. Az állat képét csak egy kontúr segítségével készítik el, szükségtelen részletek nélkül. A minimalizmus leggyakoribb képei a geometriai formák, betűk, különféle sziluettek, kereszt, vonalak és pontok, különféle sémák stb. Nagyon népszerű minimalista vonalkód kép.
 4. A rajz mérete.
  1. A minimalista tetoválásban különböző méretű elemek elfogadhatók. Ez lehet egy kicsi, nem leírható rajz a kézen, vagy lehet egy kép a kar vagy láb teljes hosszában, akár a háton is.
Minimalizmus tetoválási
Minimalizmus tetoválási
Minimalizmus tetoválási

A minimalizmus megjelölése a tetoválás területén

A minimalista tetoválást leggyakrabban praktikus egyének választják, akik stílusos és egyben egyszerű díszítést szeretnének a testükön.

A minimalizmusban nincsenek extrém vagy különféle igényes elemek. Ennek ellenére az ilyen stílusú tetoválások mindig nagyon eredetiek. Ha szükséges, a tetoválás könnyen elrejthető a ruha alá.

A minimalizmus vázlatai első pillantásra titokzatosnak tűnnek. Úgy tűnik, hogy az egyszerű végrehajtású képek nem hordozhatnak semmilyen jelölést. De ez egyáltalán nem így van. A minimalista tetoválás legalapvetőbb jelentését maga a viselője helyezi a képbe. Az a legfontosabb, amit az ember a tetoválásába helyezett.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT