Minimalista Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Minimalista

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Minimalista

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Minimalista ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Minimalista tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás szférája különféle stílusokkal és irányokkal van tele, amelyek fő különbségei a használt színpalettában, a rajztechnikában, valamint a vázlatok használatában mutatkoznak meg.

A tetováló ipar egyik népszerű stílusa a minimalista stílus, amely első pillantásra a legkönnyebben megvalósíthatónak tűnik. De vajon az?

Minimalista tetoválás minták
Minimalista tetoválás minták
Minimalista tetoválás minták

A minimalista története

Az első dolog, ami eszedbe jut, ha meghallod a „Minimalista” szót, valami apró és törékeny dolog.

De ha a tetoválásról van szó, a minimalista nem a tetoválás méretét, hanem a tartalmát jelenti. A tömörség és a monotonitás a stílus fő jellemzői.

A minimalista tetoválások eredetének ősi története van. Eleinte, a testrajzok születése idején, az emberek testén nem ábrázoltak színes, összetett képeket. Abban az időben egyszerűen nem volt minden szükséges eszköz és festék. Általában egy kis egyszerű elemet ábrázoltak, lehet betű vagy egyszerű szimbólum. Általában az ilyen jelöléseket rabszolgák vagy elítéltek testén végezték el, így az emberek azonnal megértették, melyik kategóriába tartozik egy személy.

A minimalista stílusát meglehetősen hosszú ideig csak szűk területeken ismerték, és autodidakta mesterek végezték. Ma ez a stílus széles körben elterjedt a tetoválás művészetében, és népszerű a különböző nemű és korú emberek körében.

Minimalista tetoválás minták
Minimalista tetoválás minták

A stílus főbb jellemzői

 1. Az elemek minimális száma.
  1. A minimalista vázlatok nem tartalmaznak sok apró részletet és alapos rajzot. A képek megjelenése egyszerű vázlatokra, diagramokra emlékeztet. A tetoválás egy elemet és több figurából álló kompozíciót is tartalmazhat.
 2. Korlátozás a színpalettában.
  1. A minimalista tetoválási vázlatai nincsenek tele színes elemek tömegével, a használt fő színek a fekete-fehér. De egy másik szín hozzáadása is jelen lehet, például gyakran előfordulnak minimalista vázlatok kék vagy piros elemszínnel.
 3. Különféle egyszerű rajzok.
  1. A tetoválásban nincs korlátozott terv, bármilyen kívánt képet készíthet. De a képnek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Például, ha meg akarunk tölteni egy szitakötőt, akkor csak az árnyéka kerül végrehajtásra. Az állat képét csak egy kontúr segítségével készítik el, szükségtelen részletek nélkül. A minimalista leggyakoribb képei a geometriai formák, betűk, különféle sziluettek, kereszt, vonalak és pontok, különféle sémák stb. Nagyon népszerű minimalista vonalkód kép.
 4. A rajz mérete.
  1. A minimalista tetoválásban különböző méretű elemek elfogadhatók. Ez lehet egy kicsi, nem leírható rajz a kézen, vagy lehet egy kép a kar vagy láb teljes hosszában, akár a háton is.
Minimalista tetoválás minták
Minimalista tetoválás minták
Minimalista tetoválás minták

A minimalista megjelölése a tetoválás területén

A minimalista tetoválást leggyakrabban praktikus egyének választják, akik stílusos és egyben egyszerű díszítést szeretnének a testükön.

A minimalista ban nincsenek extrém vagy különféle igényes elemek. Ennek ellenére az ilyen stílusú tetoválások mindig nagyon eredetiek. Ha szükséges, a tetoválás könnyen elrejthető a ruha alá.

A minimalista vázlatai első pillantásra titokzatosnak tűnnek. Úgy tűnik, hogy az egyszerű végrehajtású képek nem hordozhatnak semmilyen jelölést. De ez egyáltalán nem így van. A minimalista tetoválás legalapvetőbb jelentését maga a viselője helyezi a képbe. Az a legfontosabb, amit az ember a tetoválásába helyezett.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.