Neptunusz tetoválási - VeAn Hungarian
Neptunusz

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Neptunt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Neptunt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Neptunusz tetoválási vázlat

A tengerek és óceánok istene, akinek tiszteletére nevezték el Naprendszerünk bolygóját, a Neptunusz egy nagyon kétértelmű vázlat egy tetováláshoz, sokféle értelmezéssel.

Az alábbiakban megvizsgáljuk őket.

Neptunusz ősi istenség, a tengerek és óceánok királya. Ő parancsolt az összes vízlakónak, védnöke volt minden tengeri lénynek. A rómaiak imádták őt, hogy megvédjék szeretteiket, akik tengeri útra indulnak. Az egyik legősibb isten, akinek külön ünnepet szenteltek, a görög Poszeidón istenséghez kapcsolták. Leginkább a tengerészek és a bármilyen irányú vízfelületek hódítói tisztelték.

Neptunusz tetoválási
Neptunusz tetoválási
Neptunusz tetoválási

A Neptunusz tetoválás jelentése

A Neptun istent ábrázoló tetoválás első jelentése a víz elem.

Azok számára, akiknek eleme a víz, és a választás inkább a római, mint a görög mitológiára esett, egy ilyen tetoválás lenne a legalkalmasabb. A mitológia alapján a Neptunusz minden ügyben és vállalkozásban pártfogolni fog. Védelem és támasz lesz egy olyan személy számára, aki megérti a kép jelentését. A tetoválás olyan emberek számára alkalmas, akik határozottak és uralkodóak, mivel a Neptunusz jelentése az erőben, a hatalomban és az erős akaratú karakterben is rejlik.

A tetoválás erős személyiségek, erős lélek és test számára alkalmas. Az ilyen embert nem tudják megtörni a problémák, csak megkeményítik, mint a tengerészt a hideg tengervíz és a szél. Egy erős akaratú ember, aki nem lát akadályokat, méltó tulajdonosa lesz a tetoválásának egy ősi istenség stílusában.

A víz elem spontaneitást is jelent. Ahogy az imént tükörfelülettel borított tenger dühöngni kezd, habzik és elönt mindent körülötte, a hasonló karakterű ember is hasonló hangulatváltozásokat élhet át. A hirtelen hangulatváltozások jellemzőek rá, és már mások számára is ismerősek. A könnyű kiszámíthatatlanság érdekessé teszi az ilyen személyt, és hozzáad egy bizonyos varázst. Ebben az esetben figyelembe vesszük, hogy a férfi és a női nemről is beszélünk.

Az a személy, aki megfelel egy ilyen tetoválás leírásának, mint a Neptunusz, kiváló vezetővé válhat: sportolók csapatának vezetője, munkahelyi csapatban, bármilyen játékban a barátokkal. Minden vezetői tulajdonsággal rendelkezik, a düh és az agresszió is hozzájuk jön, ami szintén a vezetőre jellemző.

Az előző témát folytatva hozzátesszük, hogy a férfiasság és a kitartás is ennek a személynek a jellemzése. A Neptunusz vázlata jó választás lesz olyan erős személyiségek számára, akik könnyedén megbirkóznak bármilyen problémával és leküzdik az akadályokat.

A tetoválás bizonyos értelemben férfiasságot jelent, mert alkalmazása inkább a férfiakra jellemző. Ennek ellenére a tetoválás a lányok körében is népszerű, hiszen valóban sokféle értelmezése van, a megfelelő jelentés kiválasztása pedig magán a megrendelőn múlik.

A tetoválás bolygóként is ábrázolható, de a jelentés általában ugyanaz marad. Ez lehet egy bolygó vagy akár egy egész naprendszer, ahol a Neptunusz kerül előtérbe.

Neptunusz tetoválási
Neptunusz tetoválási

A Neptunusz vázlata és elhelyezése a testen

A Neptun isten arcát ábrázoló tetoválást leggyakrabban terjedelmesen, sok részlettel készítik el.

Ezért a bőr meglehetősen nagy területére lesz szükség. Választhat egy kezet, például alkar, a lányok számára a sípcsont vagy a comb jó megoldás.

Kézre helyezhet egy kis, gyakran monokróm alkotást. Ha a vásárló úgy dönt, hogy egész kompozíciót készít a testén, akkor nagyobb területet kell választania: has, hát, törzs oldala. Itt felveheti a tengeri lakosokat és az óceán fenekét elsüllyedt hajókkal, kincsekkel, ládákkal, csontvázakkal és így tovább.

Először is természetesen csak a Neptunust alkalmazhatja, de ha a munka bővítéssel jár, azonnal további helyet kell készítenie. A kép színei bármilyenek lehetnek: a tenger azúrkék színe, az aranykincsek csillogása, a sellők vörös haja stb. Minden részletet pontosan úgy lehet átgondolni és elkészíteni, ahogy szeretnéd magadon látni. Neptun tetováláshoz több képből összeállítva vázlatot választhat az interneten. Ha a keresés nem vezetett sikeres eredményre, akkor kapcsolatba kell lépnie a tetováló mesterrel. Mindig örömmel segítünk Önnek a legjobb vázlat megírásában és a bőrre való felvitelében.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.