Név Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
"Név"

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Nevet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Nevet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Név" tetoválás
vázlatok

A sok különböző tetoválás között különösen nagy a kereslet a nevekkel ellátott képekre.

A "név" vázlatokat sok ember választja, különböző stílusokban, különböző nyelveken és betűtípusokkal. Miért vonzzák az embereket a névvel ellátott tetoválások, és mit jelentenek? Erről és sok érdekes dologról ebben a cikkben fogunk beszélni.

név tetoválás minták
név tetoválás minták

Hogyan jelentek meg a nevek?

Bolygónkon a nevek évszázadok, sőt évezredek óta léteznek.

Korszakunk előtt is szokás volt nevet adni az embernek. A Solból származó Chrysippus - az ókori Görögország filozófusa - külön szócsoportba vette a neveket.

A tudósok úgy vélik, hogy az emberek névadásának szokása a paleolitikumból származik, amikor az emberek közösségekben éltek és fejlesztették a beszédet. Végül is, amikor valakihez kellett fordulni, nem mindig lehetett megközelíteni és például meghúzni a kezét. Akkoriban a hangüzenetek nagyon hasznosak voltak. Elkezdtek nevet adni minden egyes embernek, mert világos volt, hogy pontosan kihez szólnak. Korábban a neveket a megjelenés alapján találták ki. Például egy vörös hajú személyt Napnak hívtak. Vagy ha valaki gyakran sírt, esőnek hívták.

A civilizált társadalom más szokások szerint járt el. Születésétől kezdve a baba nevet kapott, amely bizonyos tulajdonságokat hordoz. Például az Elena nevet - az ógörögből megvilágosodottnak fordítják. Sándor – védelmező.

Manapság, amikor a gyermek nevét választják, a szülők abból indulnak ki, hogy a név megfelel-e a patronimának, vagy nekik tetszik-e ez a név vagy sem.

név tetoválás minták
név tetoválás minták
név tetoválás minták

Nevek jelentése a tetoválásban

A név jelentésén és eredetén kívül, amit az etimológiából tanulunk, egy névvel ellátott tetoválás más megjelölést is hordozhat.

  • A név vázlat érzelmi indítékok alapján választják ki az emberek. Például a tetoválás lehet egy gyermek, egy szeretett személy nevével, a szülők, testvérek, kedvenc színész, zenész nevével és így tovább. Így az ember kifejezi meleg érzéseit az iránt, akinek a nevét a testén ábrázolja.
  • A név tetoválása a kezdőbetűire való büszkeséget fejezi ki. Az embernek annyira tetszik a saját neve, ahogy hangzik, hogy úgy dönt, kitömi a testére.
  • Van egy vélemény, hogy a név tetoválás erősíti az emberi energiát. Ezt az értelmezést az a tény magyarázza, hogy minden betűszimbólum különleges energiával van feltöltve. Ha az ember életében nagyon gyakran az ábécé jegyei is szerepet kapnak, annál erősebb lesz energetikailag.
  • Köztudott, hogy a különböző hangok az agy különböző részeit érintik. Minél gyakrabban ejtik ki a nevét, annál aktívabbak lesznek az ezekhez a hangokhoz kapcsolódó agyterületek. Azt kérdezheti: mi köze a tetováláshoz, mert az nem hang. De tény, hogy ha egy névvel ellátott tetoválást lát, azonnal eszébe jut a hangja, ami az agyra is hatással van.
  • Valakinek a párjának tetovált neve az örök szerelem és hűség jeleként szolgálhat. Az ember megmutatja az egész világnak, hogy megtalálta azt a nagyon kedves személyt, és egy életre vele társul.
név tetoválás minták
név tetoválás minták

Név tetoválás lehetőségek és elhelyezés a testen

A név tetováláshoz bármilyen betűtípust választhat.

A színválaszték is nagyon eltérő lehet. A testen lévő név általában feketével van ábrázolva, mert ez egy klasszikus szín. A név mellett további elemeket is ábrázolhat, például születési dátumot, vagy díszítheti a nevet virágokkal.

A test helyének kiválasztásakor leggyakrabban a kezet használják a névhez, nevezetesen a csuklótól a könyökig terjedő területet. A név vízszintes és függőleges helyzetben van írva, minden az Ön preferenciáitól függ.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.