New school tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
New school

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a New schoolt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a New schoolt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

New school
tetoválás vázlatok

A new school stílus új trend a tetoválás művészetében.


Ez a stílus a huszadik század végén keletkezett, a rajzfilmkultúra fejlődése és az emberek valami új, szokatlan vágyának kialakulása során. A számítógépes játékok száma és ezzel együtt a játékosok száma is velük nőtt. Sok élénk képregény is divatba jött. Mindez tükröződött a művészi tetoválás mesterségénél is. Az ilyen szokatlan stílus alkotója Ed Hardy – egy tehetséges tervező, aki 2004-ben megalapította saját kereskedelmi márkáját, védjegyét.

Az új irányzat kirívó küllemével és merészségével gyorsan népszerűvé vált az emberek körében. Élénk fantázia, szembetűnő karikatúrák, kirívó színek - mindez felkeltette a nyilvánosság figyelmét, és hatalmas keresletre tett szert a tetoválás területén.

New school tetoválás vázlatok
New school tetoválás vázlatok
New school tetoválás vázlatok

A new school változatai

A new school-nak számos változata van:

 • A mérgező színek iránya – a természetellenes árnyalatok használata, amelyek látványos színt hoznak létre;
 • Vad stílus – a grafikus betűtípusok túlsúlya;
 • Az eksztázis iránya – merész, pszichedelikus képek végrehajtása mély értelmi tartalommal;
 • A cyber-punk iránya a képek futurisztikus, komor témája, a főszereplők a számítógépes játékok mutáns hősei;
 • Az új hagyományok iránya a new school klasszikus ága, amely rajzfilmfigurákat és állatokat ábrázol.Gyakran vannak tetováló vázlatok a new school-ról, amelyben a stílusok egyvelege alkotja meg az összképet.

New school tetoválás vázlatok
New school tetoválás vázlatok

A stílus cselekménye

A stílus egyik jellemzője a korlátozások hiánya, a történet egyszerűsége és sok élénk szín teszi egésszé a képet.

Az ilyen stílusú képek terjedelmesek, a falakon ejtett graffitikhez hasonlítanak. A new school vázlatának létrehozásakor a tetováló művész szabadon improvizálhat és fantáziálhat, mert ebben a stílusban teljes választási szabadság van érvényben. A színváltozatban nincsenek korlátozások, különféle árnyalatokat használhat. De a leginkább előnyben részesített az élénk, mérgező árnyalatok.

A new school vázlatai a következő képeket tartalmazzák:

 • Az állatvilág bármely képviselője;
 • Különböző rovarok;
 • Változatos portrék;
 • Vicces koponyák;
 • Élénk, gazdag színek;
 • Tengeri tématikájú képek, például a sellőkről;
 • Tűz lángja;
 • Szívek;
 • Angyalok;
 • Keresztek;
 • Fegyverek;
 • Dobókockák, kártyák;
 • A titkos közösségek szimbolikája.A new school tetováló vázlatai a színpaletta legszaftosabb, legélénkebb, mérgező árnyalatai segítségével készülnek. A kép részleteit vastag fekete körvonal keretezi annak érdekében, hogy a rajz nagyobb legyen. A stílus sajátossága abban is rejlik, hogy a tetováló művész nem festi be az egész területet, amelyen a tetoválás található. Éppen ellenkezőleg, az üres részek szívesen látottak, és majdnem annyi helyet foglalnak el, mint a festett tér.

New school tetoválás vázlatok
New school tetoválás vázlatok
New school tetoválás vázlatok

A tetovlálás
felvitelének helyei

Az alkalmazási helyekre vonatkozóan nincsenek korlátozások, a new school látványosnak tűnik a test bármely részén.


Ez lehet egy kép a vállon, a karon, az alkaron, a sípcsonton, az oldaláon, a mellkason vagy a háton. A tetoválás ebben a stílusban univerzális, ugyanolyan népszerű mind a férfiak, mind a nők körében. A new school a legnagyobb népszerűségnek a fiatalabb generáció körében örvend. A stílus nagyszerűen illek azok számára, akik nem hagyományos életszemléletűek, akik megtartják az egyéni stílust, és nem fogadják el a hagyományos szabványokat. Az ilyen típusú tetoválások hihetetlen mennyiségű színt és felejthetetlen érzelmeket hoznak a tulajdonos életébe.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.