Óra Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Óra

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Órát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Órát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Óra tetoválási vázlatok

A népszerű tetoválások tömege között nagy a kereslet az órával ellátott vázlatokra.

Ez egy univerzális kép, amely mind a női, mind a férfi testen megtalálható. Egy tetoválás más stílusban, különböző technikákkal, különböző színértelmezésekkel készíthető, az ebből származó minta kijelölése változatlan marad.

Az órák tetoválásos vázlatai kettős jelöléssel rendelkeznek. Ez lehet az idő mulandóságának vagy egy személy életének a jele; az óra is mondhatja, hogy az életet meg kell becsülni, mert senki sem tudja, mikor érhet véget. A második értelmezés közvetlenül kapcsolódik a rajz részletezéséhez. A kép egy olyan fordulópontot jelölhet az ember életében, amelytől az életútja megváltozott. Vagy emlékeztető az élet egy fontos eseményére, ilyenkor a számlapra kell figyelni: a számok általában egy különleges dátumot mutatnak a tetoválás tulajdonosának.

óra tetoválás jelentése
óra tetoválás jelentése

Óra vázlatok jelentése

Az óratetoválások meglehetősen erős energiával rendelkeznek, ritkán egy ilyen hordható minta csak gyönyörű dekorációként szolgál, általában a tulajdonos mély értelmezést ad egy ilyen képbe.


Ahogy a szövegben már említettük, a kép részletezése nagy jelentőséggel bír.
Egy óra vázlata, amelyen nincsenek nyilak vagy számok - értelmetlen időpocsékolásról beszélnek, arról, hogy az ember élete nincs tele élénk érzelmekkel és pillanatokkal.
Ha egy órát ékszerekkel díszítenek egy tetováláson, egy ilyen minta azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa az élet értelmét keresi.

A bonyolult óramechanizmus sok finom részlettel azt árulja el, hogy ennek a képnek a tulajdonosa számos körülmény előtt áll, amit később a maga javára fordít.


Gyakran vannak homokóra tetoválások, amelyek az élet mulandóságáról beszélnek, és arról, hogy az idő nem függ az embertől, folyamatosan elfolyik.
Görögországban az ókorban az órákat ilyen istenekkel társították: Zeusz, Themis, Helios és a legfőbb uralkodó. Az emberek komolyan vették az időt, nem pazarolták el, hanem életútjukat töltötték meg értelemmel, jócselekedetekkel, öröm pillanataival.

óra tetoválás jelentése
óra tetoválás jelentése
óra tetoválás jelentése

Női, férfi értelmezés

A női testen lévő óra tetoválás őszinteségéről, pontosságáról, az idő helyes elosztásának képességéről, a türelemről és a rendről (mind a fejben, mind a kandallóban) beszél.


A gyengébbik felének képviselői a tetováláshoz homokóra és hétköznapi képet egyaránt választanak. Általában a képet különféle részletek egészítik ki virágok, madarak, pillangók stb.


A férfi testen az óratetoválás sokkal gyakoribb, mint a nőin. Ezt a képet gyakran filozófusok, utazók vagy költők választják. Az óratetoválást választó férfiak általában nem ülnek nyugodtan, pontosan tudják, mit akarnak, és a céljuk felé haladnak. Az ilyen személyek rettenthetetlenek és makacsok, de ami a kapcsolatokat illeti, az ilyen embereket meglehetősen nehéz összehozni másokkal, de ha már létrejött a szövetség, akkor egy ilyen személytől odaadást és megbízható vállat kap. Ha egy férfinak tetoválása van egy összetett óraszerkezettel, a kép a lelkiismeretességéről beszél, és arról, hogy az ember elfogadja az életet olyannak, amilyen: sok oldalával és részletével.


Számos lehetőség van a vázlatok kivitelezésére: színes tetoválások, fekete-fehér, további részletekkel és anélkül, és így tovább. Általában az órával ellátott tetoválás kiválasztásakor más elemekkel egészül ki: madarak, virágok, levelek stb. A stílus nagyon eltérő lehet, a trash polka óra nagyon lenyűgözőnek tűnik - egy fényes és fülbemászó kép ritkán hagy valakit közömbösen. Bármilyen stílust vagy teljesítményt is választ, az óra mindig emlékeztetni fogja, hogy az idő nem áll meg, és ezt meg kell becsülni.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.