Orchidea tetoválási - VeAn Hungarian
Orchidea

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Orchideát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Orchideát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Orchidea tetoválási vázlatok

Az orchidea a legegyedibb, legszebb, legtitokzatosabb és legcsodálatosabb virág az egész világon.

Az orchidea sok évszázadon át mindenkit lenyűgözött szépségével, gyengédségével és kifinomultságával. A virág nevét az Orchidea istennőnek köszönheti, aki a legenda szerint rendkívüli szépségű volt, mindenben kivételesen kedves és fényes volt. Orchidea istennőnek volt egy szeretett istene, Archie, akit az istenek a földre száműztek, Orchid örök keresésben ment utána, aminek eredményeként gyönyörű virággá változott. Talán ennek a legendának köszönhetően ez a rendkívüli szépségű virág valami titokzatos, gyönyörű és csodálatos megjelölése lett. Érdekes, hogy ennek a virágnak a szülőhelye Costa Rica városa, ahol, mint az egész világon, számos faj található ennek a csodálatos növénynek. Az orchideának számos faja van, ennek a kiváló virágnak mintegy 30 000 fajtája van a világon. Az orchideát ábrázoló tetoválás meglehetősen nagy keresletet mutat a nők körében, de azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a virág a férfi tetoválásokban is megtalálható.

Orchidea tetoválási
Orchidea tetoválási
Orchidea tetoválási

Orchidea jelentése

A különböző nemzetekben az orchideának saját különleges jelölése volt.

Például a keleti lakosok az orchideát ábrázoló tetoválást a luxus, a jólét, a gazdagság és a pompa szimbólumaként írták le.

A vietnamiak az orchideákat a fiatalság megjelölésével jelölték meg, ez a virág a tavaszt is jelentette, mert ahogy a keleti naptár mondja, az új év kezdetén mindig eljön a tavasz.

Kína lakói úgy vélik, hogy az orchidea a végtelen szerelem, a harmónia, a női báj, az ellenállhatatlan szépség, a kifinomultság jele. Kínában is azt hitték, hogy az orchidea a bölcs ember magányának jelentése. Ahogy a Feng Shui mondja, az orchidea minden házban szükséges növény, és nem számít, hogy a virág vagy a képe él. Mindenesetre az orchidea virág harmóniát, meleget, boldogságot vonz otthonába, és megóvja kapcsolatait.

Orchidea tetoválási
Orchidea tetoválási

Kép variációk

Az orchidea tetoválást teljesen különböző színekben lehet elvégezni, minden az ügyfél preferenciáitól függ.

Ez lehet egy lágy rózsaszín tónusú virág, amely gyengédségről és félelemről beszél. Lehetnek élénkvörös virágok is, amelyek szerelemről beszélnek. Az orchidea virágai gyönyörűen néznek ki, sötét lila tónusokkal vagy majdnem feketével, az ilyen képek csodálatos, titokzatos szépségükkel vonzzák a figyelmet.

Az orchidea tetoválásokat lányok és fiúk is alkalmazzák. A nőknek az orchidea virág talizmánt jelent, védelmet minden lehetséges bajtól, viszontagságtól, gonosz szemtől és nyelvtől. Általánosan elfogadott, hogy a fiatal lány testén ábrázolt orchideavirág segít neki szerelmet találni, ez az értelmezés az Orchid istennő legendájának köszönhetően jelent meg. Ezenkívül az orchidea virág képe a menyasszony talizmánja, békét és jólétet vonz egy fiatal család számára. Az orchidea tetoválás tökéletesen hangsúlyozza a női gyengédséget, gondoskodást, belső szépséget, bájt és szexualitást. Ezenkívül az orchidea tetoválás bizalmat ad a tulajdonosának szépségében. A női képeket általában finomabb színekben készítik, bizonyos kiegészítésekkel, például pillangókkal. Alapvetően a vázlatok helyei a lapocka, a hát, a comb vagy a borda. Nagyon nőiesnek és eredetinek tűnik.

A srácok viszont leggyakrabban virágképeket helyeznek a kezükre, és a virág sötét színekben készül, az agresszió jegyeivel. A férfi tetoválásokban a virág egy példányban és további elemekkel is ábrázolható. Leginkább a férfiak számára az orchidea virág kiegészíti a tetoválás fő cselekményét.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.