Tetoválási vázlatok "Ördög" - VeAn Hungarian
Ördög

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Ördögöt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Ördögöt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási vázlatok "Ördög"

Manapság az emberek különféle témájú tetoválásokkal töltik meg testüket: állatok képei, különféle hangszerek, mitológiai karakterek, absztrakciók stb.

Ebben a cikkben az egyik népszerű ördög ábrázatú tetoválásról fogunk beszélni. Ez a kép meglehetősen gyakori a tetoválóiparban, miért lett olyan népszerű?

Az "ördög" vázlata első pillantásra csak negatív megjelölést hordoz, bár ez téves vélemény. A tetoválásban lévő ördögnek több jelentése is van, amelyeket ebből a cikkből fog megtudni.

tetoválás ördög

"Ördög" tetoválás jelentése

Az "ördög" tetoválás általában ijesztő, baljóslatú, remegés járja át az ember testét, ha csak rá néz a vigyorára vagy a szemére.

Ez a karakter teljesen ellentéte Istennek, sőt erejével felülmúlja őt. Mert sokkal könnyebb bűnre csábítani az embert, mivel az irigység, a gyűlölet képessége, a kapzsiság és a bűnösség az emberi természet velejárója. Nehéz igaz emberré válni, de nagyon könnyű bűnössé válni.

Azonban ne felejtsük el, hogy régen az ördög angyali lény volt. De amint ez az angyal kimutatta irigységét Isten hatalma és fensége iránt, örökre a pokol börtönébe került. Az alvilágban az ördög felvásárolja az emberi tiszta lelkeket, bűnök elkövetésére készteti az embereket, uralkodik a gonosz szellemeken és a démonokon. A legenda alapján minden új lélekkel az ördög ereje nő, és amint mindenhatóvá válik, az egész élővilágot elnyeli.

Az ördög vázlatának fő jelentése a rosszindulat, a kísértés és a bűn. A tetoválás jelentése azonban a további elemektől függően változhat. Például a tetoválás fő üzenete változhat attól függően, hogy milyen felirat díszíti a tetoválást az ördöggel. Az ördög tetoválása, amely mellett egy angyal van ábrázolva, a jó és a rossz örök harcáról beszél.

A felkelő nap országában (Japán) van egy hasonló karakter - Chanya démon. A testén lévő képe egyfajta amulett a gonosz gondolatok ellen. Ez a kép azt is jelezheti, hogy a tetoválás tulajdonosa a jó és a rossz között van, és csak egy oldalt választhat.

Az ördögnő képmása kísértést jelent. A tetoválás során az ördögnőt gyakran vonzó pózban hajtják végre, mintha csábítana, de a tekintete ijesztő.

tetoválás ördög
tetoválás ördög

Kép Variáciok

Általában az ördögöt élénkvörös színben ábrázolják, lobogó, tüzes lángban.

Magát a karaktert férfi alakban ábrázolják, de állati vonásokkal: szarvak és farka van, néha még patái is vannak. Szinte minden rajzon az ördög a szerszámát tartja - egy háromágú.

Annak ellenére, hogy az ördöggel készült képek első pillantásra negatívak, a tetoválás humoros stílusban is elkészíthető. Ez lehet például egy kis ördög hatalmas rajzfilmszemekkel, vagy egy ördögnőt ábrázoló rajzfilm „Bad girl” felirattal. Sok lehetőség lehet, minden a képzeleten múlik.

Az ördög tetoválásokat színesben és fekete-fehérben is ábrázolják. Az ezzel a karakterrel készült vázlatokat férfiak és nők egyaránt választják.

Az ördögtetoválás felvitelének helyeiről szólva nincs különösebb korlát, a rajz jól fog kinézni a karon, a háton és a mellkason. Ha egy kis ördög képéről beszélünk, akkor a legalkalmasabb hely a lábszár, a csukló, a nyak.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.