"Oriental" tetoválási - VeAn Hungarian
Oriental

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen az Orientalt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Orientalt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Oriental" tetoválási vázlatok

A 21. században meglehetősen elterjedt kifejezési formává vált a test tetoválásokkal való díszítése.

A világ minden tájáról érkező tetoválóművészek fejlesztik készségeiket, hogy új tetoválásstílusokat kínáljanak azoknak, akik szeretnének igazán szép tetoválást.

Most már jó néhány különböző műfajú tetoválás van, amelyek keresettek a fiatalok körében. Az egyik ilyen stílus az „oriental”. Ez egy meglehetősen régi tetoválási technika, de nem kevésbé népszerű. Ahogy mondani szokták, korosztályos klasszikus.

Az „orientál” tetoválások a keleti kultúrát tükrözik. Ez a stílus először Japánban jelent meg a 18. században, és a szamurájokkal szemben találta meg rajongóit. De évekkel később nem veszítette el relevanciáját, és nemcsak keleten, hanem nyugaton is igen keresett.

A nyugati világ emberei arra törekszenek, hogy minél jobban megismerjék a titokzatos Keletet, és egy tetoválás segítségével megtalálják belőle a darabot.

"Oriental" tetoválási
"Oriental" tetoválási
"Oriental" tetoválási

Népszerű oriental stílusú vázlatok

A keleti műfaj rajzai meglehetősen színesek és eredetiek, de kivitelezésük nem olyan egyszerű.

Nem minden mester lesz képes kitölteni egy rajzot ebben a műfajban. Ettől kezdve a keleti műfaj még inkább felértékelődik a tetoválások rajongói körében. A műfaj legnépszerűbb motívumai természetesen a Kelet jól ismert szimbólumai, nevezetesen a lótusz, sakura, gésa, sárkány, tigris stb. Minden tetoválásnak sok jelentése van, így bárki megtalálja a kedvére való mintát.

  • Az emberek gyakran egy bazsarózsa képét töltik ki a testükön. A keleti stílusban a virágot általában pirossal töltik ki. Férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll, és a boldogságot, a szerencsét és a szerelmet szimbolizálja.
  • A lótusz tetoválás is nagyon népszerű. A lányok számára ez kecsességet, törékenységet, szépséget és harmóniát jelent. A férfiak számára a lótusz a bátorságot, az állóképességet és a lelkierőt szimbolizálja.
  • A keleti műfaj talán legklasszikusabb mintája a tigris képe. A tetoválást nagy méretben kell kitömni, gyakrabban a vállon vagy az egész háton. Az ilyen tetoválású személyt különleges bátorság, becsület és eltökéltség jellemzi. Ezenkívül a tigris képe bátorságot, gazdagságot és sikert hoz tulajdonosának.
  • A műfaj másik klasszikusa a gésa tetoválás. A gésák régóta Japán szimbóluma, és a törékenységet, a kegyelmet, a kecsességet, a szépséget és a készségeket szimbolizálják. A gésák rajzaival ellátott tetoválásokat leggyakrabban olyan lányok töltik ki, akik arra törekszenek, hogy olyanok legyenek, mint a keleti könnyű szépségek.
  • A gésákat gyakran esernyőkkel vagy legyezőkkel a kezükben ábrázolják, hogy közvetítsék a lányok szépségét, mivel a gésák elsősorban a művészetet alkották. A minta másik változata a csupasz vállú gésa. Ezután a tetoválás tulajdonosa is igyekszik hangsúlyozni szexualitását.
  • Nos, az utolsó kép, amiről célszerű beszélni, a sakura képe. Valóban, a sakura fa Japán hivatalos szimbóluma, virágai pedig különösen kecsesek és könnyűek. A Sakura a szépséget és a nőiességet szimbolizálja, ha a rajzot nő tömi fel. Egy férfi számára a sakura ága férfiasságot és akaratot jelent. Ezenkívül egy ilyen mintával ellátott tetoválás az élet mulandóságára és a mindennapi élvezet szükségességére emlékeztet.Az „oriental” stílus nagyon szokatlan, színes és hatékony. Ha ilyen stílusú tetoválást választ, akkor biztosan nem marad láthatatlan.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.