Ornamental tetoválási - VeAn Hungarian
Ornamental

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Díszt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Díszt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Ornamental tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás évek óta népszerű.

Különböző korosztályú férfiak és nők egyaránt előszeretettel díszítik testüket különféle rajzok segítségével. A tetoválási ipar tele van sokféle tetoválási irányzattal és stílussal, mindenki választhat kedvére való tetoválást. A sok stílus közül az egyik legnépszerűbb az "ornamental".

Az „ornamental” tetoválási vázlatok univerzálisak, azaz népszerűek a férfiak és a nők körében. A díszítőelemek vázlataiban különféle figurák sima vonalakat vesznek alapul, miközben minden jelnek van egy bizonyos jelentése, amelyekről ebből a cikkből fog megtudni.

Ornamental tetoválási
Ornamental tetoválási
Ornamental tetoválási

Az ornamental tetoválás jellemzői

Az ornamental tetoválások sok elemet tartalmaznak hullámok, spirálok, növények, geometriai formák, csomók formájában.

Minden elemnek megvan a maga értelmezése, például a kör egy napjel, a spirál pedig a mozgást jelenti.

A díszítőelem fő jellemzője a szimmetria. Minden vonal, figura, minta, görbe szimmetrikusan van elrendezve, vizuálisan a fafaragásra emlékeztet.

A tetoválás motívumai különbözőek lehetnek, több motívumot is kombinálhat egy tetoválásban, például kombinálhat virág- és geometrikus motívumokat, vagy kombinálhatja a geometriát madarak vagy állatok képeivel. Ezenkívül az ornamental stílusban gyakran van tengeri téma.

Ornamental tetoválási
Ornamental tetoválási

Az ornamental tetoválás jelentése

Az ornamental stílusú tetoválások gyakran talizmánként működnek.

Úgy gondolják, hogy ezek a tetoválások megvédik tulajdonosukat a gonosztól és a negativitástól, valamint szerencsét vonzanak. A díszvázlatok meglehetősen erős energiával vannak felruházva.

Az ókorban csak vezetők vagy papok viselhettek ilyen rajzokat a testen. Ezenkívül egy nagy harcosnak megengedték, hogy testét hasonló képpel díszítse. Ami a nőket illeti, csak egy papnő viselhetett tetoválást a testén, a többieknél tilos volt ez a testrajz. Ma már bárki díszítheti testét egy ornamental stílusú tetoválással.

Ornamental tetoválási
Ornamental tetoválási
Ornamental tetoválási

A test mely részén alkalmazhatok az ornamental tetoválások

Az ornamental tetoválásokat fekete pigmenttel ábrázolják, más színek használata nélkül.


Ennek köszönhetően a testen lévő kép kontrasztosnak, fényesnek és látványosnak tűnik.

Ebben a stílusban nincsenek különösebb korlátozások a tetoválás méretére vagy alkalmazásának helyére. Minden a kiválasztott vázlattól függ. Az ilyen stílusú tetoválások jól mutatnak a test bármely részén: háton, hason, mellkason, karokon, nyakon stb. Ezzel a stílussal az egész kart díszítheti, ujjat alkotva.

Ha Ön maga nem tudja eldönteni az ornamental tetoválás helyét, forduljon szakemberhez. A tetoválóművész megmondja, hogy a tetoválás melyik testrészen fog a lehető leglenyűgözőbbnek tűnni.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.