Oroszlán Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Oroszlán

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Oroszlánt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Oroszlánt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Oroszlán tetoválási vázlatok

Mint mindannyian tudjuk, az oroszlán az állatok királya címet viseli, a bátorságot, az erőt, a hatalmat és a büszkeséget személyesíti meg.

Az oroszlántetoválások nagyon népszerűek, leggyakrabban a férfiak között. A nők szívesebben díszítik testüket egy nőstény oroszlán képével, a kölykeivel vagy az egész oroszlán család képével. A különböző népek mitológiáiban gyakran írták le az oroszlán képét, történeteikben a királyi nagyság, a nagy hatalom, a nemesség, a hűség, a bátorság, az igazságosság és a harmónia szimbólumaként szerepelt. Az egyiptomiak körében az oroszlán az istennő megszemélyesítője volt - a büntető, az oroszlán szimbólumát védelemként értelmezték. Az ókori rómaiak az oroszlánt a királysággal és a halál feletti győzelemmel társították, és a mítoszokban az oroszlán Herkules attribútumaként működött. Az ókori görögök mítoszaiban az oroszlánokat gyakran befogták az istenek szekereire, és Artemisz istennőt is oroszlánok kísérték. A keresztények vallásos írásaiban az oroszlánt a Márk apostolról szóló írásokban említették. A buddhisták úgy vélik, hogy az oroszlán a Buddha bölcsességének megszemélyesítője, aki védi a törvényt, a bátorság, a jó szerencse és a boldogság szimbóluma. Az iszlám népe az oroszlánt őrzőjének és védelmezőjének tekinti minden gonosztól. A zsidók az oroszlánt a nagy hatalom és erő szimbólumaként tartják. A kínaiak úgy vélik, hogy az oroszlán a bátorság megtestesítője, és nagyon erős energiával rendelkezik.

Ne felejtsük el, hogy az oroszlán az egyik állatöv jel, amely az elmét, az erőt, az arroganciát és a nagylelkűséget jellemzi. Sokan, akik az Oroszlán csillagképben születtek, szívesebben tetoválnak az ő képével.

oroszlán tetoválás jelentése
oroszlán tetoválás jelentése

Mit jelentenek a tetoválások, amelyeken az oroszlán képe van ábrázolva

Az oroszlán képét olyan tulajdonságokkal társítják, mint a védelem, a hatalom, az igazságosság és a nemesség, alapvetően ezt a tetoválási képet a férfiak választják ki, hogy hangsúlyozzák és megmutassák minden férfias tulajdonságukat.

Sok tetoválás van, amely oroszlánt ábrázol, mindegyiknek megvan a maga különleges jelentése.

Az oroszlán, amelyet ülő állapotban, nyugodt tekintettel ábrázolnak. Egy ilyen kép az ember teljes magabiztosságáról és erejéről beszél, amelyet teljes mértékben ki tud használni.

Oroszlán támadás közben - ez a tetoválás azt jelenti, hogy a tulajdonos meg tudja védeni magát, bátorságáról és férfiasságáról beszél.

Oroszlán morgása - egy ordító oroszlánt ábrázoló rajz azt jelenti, hogy gazdája barátságos és nyugodt, de nem szabad feldühíteni és provokálni, mivel képes megvédeni magát.

Oroszlán a csatában - egy ilyen tetoválás azt mondja, hogy az ember készen áll harcolni mindenért, amit szeret, hisz és dédelget. A csatában lévő oroszlánt bátorságnak és merészségnek is értelmezik.

Az oroszlán képe egy másik állattal, amely gyengébb, azt jelzi, hogy gazdája a nyugalmat, a harmóniát és a békét részesíti előnyben.

Nőstény oroszlán - az oroszlán képe az anyaságot és a védelmet, valamint a sikert, a függetlenséget és a bátorságot személyesíti meg.

Oroszlán csillagkép - az állatöv jelének képe az ember éles elméjéről, erejéről, nagylelkűségéről és arroganciájáról beszél.

oroszlán tetoválás jelentése
oroszlán tetoválás jelentése
oroszlán tetoválás jelentése

A kép alkalmazása

Érdemes megfontolni azt is, hogy melyik testrészen kívánja az oroszlán képét alkalmazni, és milyen formában lesz (állat feje, fél oroszlán vagy teljes sziluett).

Mivel az oroszlán egy hatalmas állat, amelynek hihetetlen ereje, hatalma és magabiztossága van, jobb, ha a képet megfelelő méretű területen alkalmazza. Például egy oroszlánfej jól mutat a vállon, a lapockán vagy a lábon. Az oroszlán teljes dicsőségében nagyon lenyűgöző lesz a hátán. De a rajz helye az ügyfél vágyától is függ, nincsenek speciális korlátozások. Az oroszlán képével ellátott tetoválás bármilyen stílusban és technikában elkészíthető, egy tapasztalt tetováló mester segítségével mindig csak csodálatot és pozitív visszajelzést okoz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT