Pálmafa tetoválási - VeAn Hungarian
Pálmafa

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pálmát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pálmát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pálmafa tetoválási vázlatok

Ősidők óta csak férfiak csináltak pálmafa tetoválást, de ma már gyakran találhatunk mintát a lányok testén is.

Érdekes, hogy a pálmafával vagy pálmaágakkal ellátott tetoválás története régóta csak azokra a tengerészekre jellemző, akik szerettek utazni a világban, ez a szabadságot, a gondatlanságot és a kalandvágy szellemét szimbolizálta számukra. Így a férfiak ezzel a tetoválással mutatták meg jelentőségüket és életképességüket, ezáltal növelve tekintélyüket.

Manapság a tenyértetoválást nagyon pozitív képnek tekintik mind a férfiak, mind a nők számára. Mindenesetre a legtöbb ember társítása ehhez a tetováláshoz a tenger, a homokos strandok, az egzotikus országok, vagy csak egy jó idő emléke.

pálmafa tetoválás jelentése
pálmafa tetoválás jelentése
pálmafa tetoválás jelentése

Pálmafa vázlatának értelmezése

Mi ennek a tetoválásnak a jelentése?

A pálmafa tetoválások más jelölést viselnek. A legalapvetőbbek, amelyek kiemelkednek:

  • Vidámság;
  • Figyelmetlenség;
  • Élet örömben;
  • Romantika;
  • Őszinteség önmagával és másokkal szemben.Ez a fa a halhatatlan életet jelképezi, a paradicsom, a béke, a hosszú élet és az újjászületés képét. Gyakran párosítható a Főnix madárral, ezáltal még mélyebb értelmet adva a tetoválásnak.

pálmafa tetoválás jelentése
pálmafa tetoválás jelentése

A pálmafa tetoválás jelentése

A lányok számára ennek a fának a termése a termékenység, a nőiesség szimbóluma.

A férfiak ilyen módon leggyakrabban a szabadság szellemét, a végtelen férfi energiát és erőt, valamint a bátorságot és a magabiztosságot hangsúlyozzák. Egy másik kép a győztes vágyról és a félelemnélküliségről fog mesélni.

Mitől különleges ez a tetoválás?

Sok jelentése és pálmafa tetoválás típus van. Az értelmezés más, mindenki megtalálja a számára megfelelő jelentést. A főbbek a következők:

  • Hosszú élettartam;
  • Világ;
  • Halhatatlanság;
  • Figyelmetlenség;
  • Győzelem.Nagyon gyakran egy pálmafa ágát ábrázoló tetoválás található a test különböző részein, mert ez a győzelmet vagy a dicsőséget szimbolizálja. De a leggyakoribb tetoválások két vagy több pálmafával, mert a bűnöktől való megváltást szimbolizálják, megtisztítják a negatívumot. Van egy vélemény, hogy ezek a rajzok nagyon jótékony hatással vannak az ember hangulatára és viselkedésére.

Ha pálmafával kókuszdiót vagy datolyát ábrázolnak egy vázlaton - egy ilyen tetoválás azt jelzi, hogy az ember jó családapa, mindig a gyerekek lesznek az elsők. Az ilyen tetoválásokra nagy a kereslet, emellett homokos strandot vagy egzotikus madarakat ábrázolnak, mert egy ilyen kép sok pozitív érzelmet hoz. Mindenesetre a tetoválás nem hordoz negativitást, hanem csak pozitív energiát.

Úgy gondolják, hogy a pálmafa tetoválás akár talizmánként is szolgálhat a kudarcok és problémák ellen.

pálmafa tetoválás jelentése
pálmafa tetoválás jelentése
pálmafa tetoválás jelentése

Helyek a tetoválás alkalmazásához

Minden a képzeletétől és kívánságaitól függ.

Ki kell választani azt a skálát is, amelyben látni szeretné a tetoválást. Ha a tetoválás közepes méretű, akkor jól mutat a vállon, a hát alsó részén, a lapockákon a mellkason vagy az oldalán. Ha a rajz miniatűr, akkor jobb lenne pálmafa tetoválást készíteni az ujjakon, a csuklón vagy a lábszáron. Ha nagy méretben szeretné kitölteni a kiválasztott mintát, akkor jobb, ha a hátoldalon csinálja. Színtől függetlenül élénk kép lesz. Így hangsúlyozod szabadságodat és könnyedségedet. Minden az Ön preferenciáitól függ. A tetoválás gyönyörűen néz ki fekete-fehérben és élénk színekben is.

Az ábrázolt szimbólum szépsége miatt választhat egy vázlatot anélkül, hogy szemantikai jelentést adna neki.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.