Páncél tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Páncél

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Páncélt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Páncélt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Páncél tetoválás vázlatok

A művészeti tetoválás területe a legnépszerűbb testdíszítő szolgáltatás.

Szolgáltatásait rengeteg, különböző korú, generációs és státuszú ember veszi igénybe. A tetoválások feltételesen három kategóriába sorolhatók: férfi, női, univerzális. Ebben a cikkben egy férfi tetoválásról fogunk beszélni, nevezetesen egy páncéltetoválásról.

Páncélvázlat

A páncél jelentése a tettoválási iparban

 • A páncéltetoválási vázlatok kizárólag férfiak számára készültek, egy női testen egy ilyen kép nevetségesnek tűnik. Valójában a legősibb időktől fogva a férfiak küzdöttek családjukért, bátorságukért és becsületükért. A nők pedig a tűzhely őrzőiként viselkedtek.
 • A páncéltetoválás legalapvetőbb megjelölése a bátorság és az erő. A tetoválásról kicsit eltérőek a vélemények. Egyesek úgy vélik, hogy ez a kép jobban megfelel a bátor, szigorú férfiaknak, ebben az esetben a páncél hangsúlyozza erejüket és jó fizikai formájukat. De van olyan vélemény is, hogy a páncéltetoválás minden férfi számára alkalmas, bátorságot és vitézséget adva a tetoválás tulajdonosának.
 • A páncélvázlat talizmánként is funkcionál az ember számára, megvédi a tulajdonost minden katasztrófától és bánattól. Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy a páncélt eredetileg kifejezetten védelem céljából hozták létre.
 • A történelembe mélyedve a páncéltetoválás az erő és a bátorság mellett a lovagok és a keresztény hit jele is. Végül is a páncél megvédte a tulajdonost a gonosz erőktől.
 • Ezen túlmenően, a páncél képe az ember satukkal szembeni áthatolhatatlanságához kapcsolódik. A páncél a tetoválás tulajdonosának eltökéltségét, valamint az elveiért és prioritásaiért való harcra való hajlandóságot is jelzi.
Páncélvázlat
Páncélvázlat

Páncélok különböző nemzetekben

 1. A páncél nagyon régóta létezik, még az ókori Római Birodalomban is.
  1. Így a csaták során a gladiátorok megvédték testüket. Mivel a nagy harcosok eredetileg alapvetően foglyok voltak, kénytelenek önként harcolni más gladiátorokkal, a páncélt ábrázoló tetoválás azokról a körülményekről beszél, amelyek között az embert fogságban tartják.
 2. A lovagok páncélja az utolsó páncél a csaták történetében.
  1. A páncél mindentől megvédte tulajdonosaikat: kardtól, nyilaktól, súlyos ütésektől. De nem tudtak védekezni a muskéták ellen, amelyek ebben a korszakban kezdtek megjelenni. A muskéták könnyedén áthatoltak az összes páncélon, komoly károkat okozva a lovagoknak. Ennek alapján a páncélos tetoválás beszélhet az elmúlt időkről, amikor a lovagok harcoltak a becsületért és a gyönyörű hölgyekért.
 3. Japán páncél.
  1. Japánban többféle páncél létezik, mindegyiknek megvan a maga különleges jelentése. Például - a tanko, az egyik legősibb védelmi típus. A páncél sajátossága, hogy nem csak lábmozgatásra alkalmasak. De a keiko páncélt csak lovas harcra szánták. A legrangosabb páncél a kozan-do, kialakítását tekintve a legfejlettebb páncéltípus. Ma ez a típusú páncél az egyenruha.
 4. Szláv páncél.
  1. Ezek acéllemezek, amelyek bőr alapra vannak rögzítve. További elemek voltak a láncing és a védőkesztyűk. Az ilyen öltözéket gyakran viselték a hősök, védve testüket a csatában.
Páncélvázlat

Tetoválás
alkalmazásának helyei

Általában a páncéltetoválásokat a vállakra helyezik, vagy átmenetet végeznek a vállról a mellkasra.

Gyakran találhatunk páncél stílusában készült "ujjakat". Ebben az esetben a páncéltetoválás lefedi a kar egy részét a csuklótól a könyökig, vagy teljesen kitölti az egész kart a vállig.

A páncéltetoválás mindig látványosnak és bátornak tűnik. Az ilyen típusú tetoválás kiválasztásával megbízható védelmet választ az egész életére.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT