Panda tetoválási - VeAn Hungarian
Panda

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pandát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pandát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Panda tetoválási vázlatok

Mindannyian ismerjük az egyik legaranyosabb és legkedvesebb medvetípust, a pandát.

Egy másik érdekes név úgy hangzik, mint "bambusz medve". A panda olyan édes, kedves állat, hogy rendkívül optimista gondolatokat és érzelmeket ébreszt az emberekben. A panda világtrendnek nevezhető, hiszen számos játék, képregény, képeslap, sőt ékszer is készül az arculatával. Ennek a jókedvű medvének a képe gyakran megtalálható ruhákon, táskákon és egyéb dolgokon. A művészi tetoválások szférája is félreesik, a pandatetoválások rendkívül népszerűek. A nők és a férfiak is kedvelik az ilyen képeket, csak a rajzolás módja különbözik.

Panda tetoválási
Panda tetoválási
Panda tetoválási

Mit jelent a panda tetoválás?

Panda jó kedélyű és nagyon játékos állat, a képével ellátott tetoválást vidám emberek választják, optimisták, békések, vidámak, kellemesen kommunikálnak.

Gyakran álmodozó karakterük van, szeretik a békét, kissé naivak. A panda képe tökéletesen hangsúlyozza optimizmusukat és életszeretetüket.

Mivel a panda veszélyeztetett medvefaj, a Vadvédelmi Alap védi őket, és a panda képe is a jelképük. Sokan a panda képét, nevezetesen az alapítvány emblémáját választják tetováláshoz, hogy kimutassák az állatok iránti szeretetüket, és meghívják az embereket, hogy védjék őket. A tiszta környezetet szorgalmazó emberek gyakran inkább a panda képét választják.

Ezenkívül a panda tetoválást gyakran választják a vegetáriánusok, mert, mint tudjuk, a pandák kizárólag növényi eredetű ételeket fogyasztanak.

A panda képe a világ iránti szeretetet, valamint az erős barátságot és a jó kapcsolatokat is szimbolizálja. Mert az ókorban Kínában szokás volt vadállatokat adni a jó kapcsolatok jeléül.

Sokan a panda képét választják test diszitéshez a gondtalan gyermekkor iránti nosztalgiázás céljából. A képet tökéletesen kiegészítik különféle elemek: például lótuszvirág vagy bambusz, hieroglifák.

Panda tetoválási
Panda tetoválási

Férfias kép

A panda legnépszerűbb imázsa a "Kung Fu Panda" rajzfilm megjelenésével kezdett erősödni, amelyben egy kedves és édes állat bátor és nemes harcos szerepet játszott.

A rajzfilm hősének képével ellátott tetoválásnak is megvan a maga értelmezése. Ez a kép a bátorság, a nemesség, a találékonyság, a kedvesség és a barátság szimbóluma. A jól ismert hős Kung Fu Panda képét gyakran humoros stílusban ábrázolják, hangsúlyozva a tetoválás tulajdonosának humorának finomságát. A bátorság és a nemesség merevebb, férfiasabb körvonalaiban is jelzi a panda teljesítményét. Ebben az esetben a rajz tele van sötét tónusokkal, ahol a panda meglehetősen komoly arckifejezéssel rendelkezik. A férfiak körében is népszerűek azok a tetoválások, amelyeken egy pandát ábrázolnak támadásban, vagy harci üvöltéssel. Egy ilyen kép bemutatja a tetoválás tulajdonosának rejtett jellemvonásait. Kívülről nyugodt és békés ember, de ha kell, ki tud állni magáért, megvédeni érdekeit.

Panda tetoválási
Panda tetoválási
Panda tetoválási

Női panda tetoválás

A nők szívesebben alkalmaznak kis méretű képet, amelyen a panda inkább egy medve játék analógjának tűnik.

A pandát alvó formában és különféle virágok hozzáadásával is lehet ábrázolni, íjakkal, szívekkel stb. Az ilyen kis elemek hangsúlyozzák a tetoválás tulajdonosának kedvességét, gyengédségét és szépségét. A nőknél is gyakran találkozhat egy szárnyas panda képével, amely a könnyedség, a súlytalanság és az életszeretet értelmezése.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.