Papagáj
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Papagáj tetoválási vázlatok

A jól ismert színes és szokatlan papagájmadár.

Ez a madár valóban magával ragad gyönyörű és szokatlan tollszínével.

Ez a leggyakoribb egzotikus madár, ezért nagyon gyakran testképek formájában található meg. A papagájvázlat tetoválásai élénk színekben készülnek, többféle szín felhasználásával.

Ezenkívül a papagájok a madarak egyetlen képviselői, amelyek képesek szavakat kiejteni, és beszélgetést folytathatnak az emberrel.

Papagáj tetoválási
Papagáj tetoválási
Papagáj tetoválási

A papagáj tetoválás jelentése
a világ különböző országaiban

A papagáj szimbóluma megtalálható a kereszténységben, ilyen madarat említenek a paradicsomról szóló történetekben, és a papagájt Szűz Mária képével is összehasonlítják.

Japánban és Kínában ezt a viselhető mintát Guanyin istennővel együtt írják le, aki rendkívüli kedvességgel és irgalmassággal rendelkezett.

Indiában a papagáj tetoválást az erotikus természet jeleként jellemzik, és időnként a szerelemhez és a költészethez kapcsolták.

A különböző népek teljesen eltérően értelmezik a papagáj képét. Néhányan azt hitték, hogy a papagáj jólétet hoz, és képes előre látni az eső megjelenését aszályban.

Más népek negatívan érzékelték ezt a madarat, és úgy vélték, hogy betegséget és szerencsétlenséget hoz.

Papagáj tetoválási
Papagáj tetoválási

A papagáj tetoválás
főbb jellemzői

A papagáj képének fő megjelölései az ember örömteli hangulatát szimbolizálják, és tanúskodnak nárcizmusáról és büszkeségéről, az élet égetésének vágyáról.

A papagáj tetoválási vázlata a tulajdonosának azt a vágyát is kifejezi, hogy szebbé tegye a világot és világosabbá tegye a valóságot. Egy ilyen tetoválás tökéletes kreatív emberek számára, könnyed és pozitív életszemléletű. Ezenkívül a papagáj gyakran energiával és szórakozással társul, ami az ember vidám szellemét jelzi. A papagáj tetoválás viszont az ember túlzott beszédességét, mások utánzásának vágyát is jellemezheti, mert az ilyen tulajdonságok jellemzőek erre a madárra.

De a legfontosabb dolog az, hogy a papagáj képe a testen kiemeli a legjobb oldalait, jelzi kedvességét és közömbösségét mások bajai iránt.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT