Párduc tetoválási - VeAn Hungarian
Párduc

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Párduct?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Párduct ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Párduc tetoválási vázlatok

Párduc egy fenséges állat, tele kecsességgel, nemességgel, hihetetlen erővel és gyorsasággal.

A párducok mindig szépek, kecsesek, magabiztosak magukban és képességeikben. Nem meglepő, hogy a párduc tetoválás nagyon népszerű. Ez a tetoválás számos elnevezést hordoz, amelyek közül a legalapvetőbbek: az erő, a hatalom, a fenséges szépség, a ravaszság, az elszántság jele. Általában a párductetoválások gyakrabban találhatók a női testen, mert a párduc nagyszerű anya, aki bármi áron megvédi családját.

Párduc tetoválási
Párduc tetoválási

Különféle nemzetek értelmezése

A párduc képe először jelent meg az indiánok testén.

Azt hitték, hogy a párduc bölcs állat és kiváló stratéga, párductetoválást helyezve a testére, az indiánok úgy vélték, hogy a rajz ugyanazokat a képességeket adja nekik. Az ókor óta a párducokat két típusra osztották: feketére és sárgára, a második típusba a jaguárok és a leopárdok tartoztak. A sárga színű állatot a naphoz, a párduc fekete színét a hold éjszakai erőihez kapcsolták. Az indiánok különleges kapcsolatot ápoltak a leopárddal. Ugyanakkor ez az állat a rend jeleként és hidegvérű szörnyként viselkedett. A maja törzsben a jaguárok tisztelt állatok voltak, bőrüket gyakran hordták nagy vezetők és bölcs sámánok. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a jaguár gyakran előfordult törzsi nevekben.

 • Az ókori Kína népe rendkívüli óvatossággal bánt a párducokkal. Számukra a párduc mindig a veszéllyel, kegyetlenséggel és aljassággal társult.
 • Európában és Ázsiában a párduc az emberek védelmezőjeként működött, megmentve őket a sárkányoktól.
 • Különböző nemzetekben a párducot gyakran a nő megszemélyesítésével, a teljes függetlenséggel, kecsességgel és veszélyes szépséggel társították.
 • Az ókori Egyiptom papjai párducbőrt viseltek.
 • Az ókori Görögország mitológiája szerint a párduc volt Dionüszosz (a borkészítés istene) társa.
 • Az afrikaiak tisztelték a párducokat, totemeket építettek a tiszteletére. A Párduc az afrikaiak számára a kedvesség, a védelem és az igazságosság jele volt.
Párduc tetoválási
Párduc tetoválási
Párduc tetoválási

A párduc megjelölése
a tetoválás területén

A párduc képe egy univerzális tetoválás.

Képét a nők és a férfiak egyaránt gyakran választják. Ennek a vadmacskának a képét általában magabiztos, erős, határozott, céltudatos egyének választják. A párduc tetoválás többféle értelmezést hordoz, amelyek megnevezése a macska típusától függően változik.

 1. A görnyedt vadmacska az élet mulandóságát jelenti.
  1. Ez a kép azt sugallja, hogy az élet tele van kiszámíthatatlan helyzetekkel, és rendkívül óvatosnak kell lenni, és bölcs döntéseket kell hozni.
 2. Párduc vigyor:
  1. Agressziót, elszántságot, bátorságot és hihetetlen erőt jelöl.
 3. Párducugrás.
  1. Ez a kép azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa bármikor készen áll arra, hogy megvédje magát, szeretteit, érdekeit.
 4. Párduc az ugrás előtt (kész).
  1. Ugyanazt a jelölést viseli, mint az előző tetoválás. És ez a kép ügyességről, határozottságról és veszélyes szépségről beszél.A párducot általában valósághű stílusban ábrázolják, átadva ennek a hihetetlen állatnak az erejét és szépségét. A tetováláshoz általában a test nagyméretű területeit választják ki: hát, váll, mellkas, gyomor. Különböző emberek számára a párduc képének megvannak a maga asszociációi. Az emberek egy kategóriája a párductetoválást bátorsággal, kecsességgel, szépséggel, védelemmel és hatalommal társítja. Az emberek egy másik kategóriája a párducokat dühvel, agresszióval, kegyetlenséggel és önzőséggel társítja. Mindenesetre a párduc tetoválás hangsúlyozza az ember mentális képességeit, vezetői tulajdonságait, önbizalmát és erősségeit.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.