Patkó tetoválási - VeAn Hungarian
Patkó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Patkót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Patkót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Patkó tetoválási vázlatok

A patkót először Rómában használták.

A lovak terhelése jelentősen megnőtt, növelni kellett az állatok állóképességét. Mivel a lovak gyakran megsértették a patáikat egyenetlen utakon, védeni kellett a lábukat. Ezért a Római Birodalom elkezdett patkót rakni a lovakra, ami nemcsak biztonságosabb patákhoz vezetett, hanem a lovak vonóerejének növekedéséhez is. Az európai országokban a patkó szerencsét és jólétet jelentett. Ez a fogalom akkor keletkezett, amikor a vas még csak kezdett elterjedni. Csak a jó anyagi vagyonnal rendelkezők engedhették meg maguknak a vasat, ezért ha valakinek sikerült patkót találnia, azt mindenképpen hazavitte. Egy ilyen lelet igazi sikernek számított, az emberek gondosan őrizték a talált patkót, és hitték, hogy életük jobbra fog változni. Szokás volt patkót akasztani a bejáratnál, közvetlenül az ajtó fölé. Az emberek azt hitték, hogy megvédi őket a gonosz szellemektől, és boldogságot és sikert vonz otthonukba.

Patkó tetoválási
Patkó tetoválási
Patkó tetoválási

A patkó általában a szerencse és a boldogság jele.

Korábban, ha patkót találtak az úton, azt szükségszerűen elvették és az ajtóra akasztották. Úgy gondolják, hogy ez vonzza a sikert, és fenntartja az otthoni boldogságot és kényelmet. Manapság meglehetősen nehéz patkót találni, főleg igazit, mint az ókorban. Ezért sokan vásárolnak maguknak más anyagokból készült patkót, sok kiegészítő elemmel, amelyeket a dekor szépségéért alkotnak meg. De ezen kívül, hogy a szerencse mindig elkísérje az embert, sokan patkó képét tetoválják a testükre.

Ez egy univerzális tetoválás, amely mind a férfiak, mind a gyengébb fele körében keresett. A tetoválás általában ugyanazt jelenti, mint egy igazi patkó: jó szerencsét, jólétet, boldogságot. De nézzük meg közelebbről ennek a tetoválásnak a jelentését.

Patkó tetoválási
Patkó tetoválási

Meghatározás a
tetoválás területén

A patkó tetoválás segít az embernek, hogy mindig pozitív hangulatban legyen, önbizalmat és hitet ad a tetoválás tulajdonosának.

A patkó tetoválás vázlatának jelentése eltér attól, ahogyan a patkót ábrázolják:

  • A végek felfelé irányulnak - egy ilyen kép a boldogság és a kegyelem jele;
  • A végek lefelé néznek - pozitív energiát vonz, és azt is jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa túljutott az élet minden rossz időjárásán;
  • A végek oldalra vannak irányítva - ez a kép az újholdat személyesíti meg, amely a pénzügyi jólét szimbólumaként szolgál.

De ha patkót tömünk a testre, és várjuk, hogy folyóként áradjon a pénz, az nem megy. A legfontosabb dolog az, hogy elérd a célod, és hidd, hogy minden sikerülni fog.

Patkó tetoválási
Patkó tetoválási
Patkó tetoválási

Jelentés férfiaknak

A patkó tetoválás vázlata univerzális, mind az erős, mind a gyenge felek körében keresett.

A patkóvázlat jelentése lényegében ugyanaz marad mindkét nemnél. De ez különbözhet a különféle további elemektől és értékektől, amelyeket a tulajdonos maga fektetett be a tetoválásba.

A férfiak körében a hordható patkókép az anyagi függetlenséget és a jólétet jelzi. Ez a jel sok szerencsét és sikert vonz minden törekvésben. Általában ez a kép segít a férfiaknak szerencsejáték-hobbiban, különféle vitákban és egyéb ügyekben. Emiatt a férfi patkótetoválás vázlatai gyakran bankjegyeket, érméket vagy olyan kifejezéseket ábrázolnak, amelyek szerencsét vonzanak. Gyakoriak a patkótetoválások is, amelyek további eleme a lóhere, általában négy leveles. Egy ilyen kép vagyont vonz a tetoválás tulajdonosának.

Patkó tetoválási
Patkó tetoválási
Jelentés nőknek

A jelentés női változata inkább a boldogság és szerelem témája felé hajlik.

Mivel a nők fő munkája a kandalló megőrzése, a patkótetoválás segít a tulajdonosnak jó férjet találni és boldog családot találni. A vázlat női változatát virágok, szív, felirat vagy akár gyűrűk egészítik ki. Vannak esetek, amikor ezt a vázlatot páros tetoválásnak választották.

Mindenesetre ez a kép nemcsak pozitívet, hanem sok szerencsét is hozott a tetoválás tulajdonosának életébe.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.