Pegazus tetoválási - VeAn Hungarian
Pegazus

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pegazust?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pegazust ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pegazus tetoválási vázlatok

A tetoválás területén nagy kereslet van a lovak képeire, és a Pegazus vázlatai különösen népszerűek.

A fenséges szárnyú ló hihetetlen szépsége sok ember szívét megnyerte. Mind a nők, mind a férfiak ezt a sajátos mitikus lényt részesítik előnyben. Pegazust az ókori Görögország mitológiájából ismerjük, Perseus hűséges segítőjeként. A mitológia szerint ez a szokatlan lény a Gorgon Medusa és Poseidon leszármazottja, de születése a Gorgon meggyilkolása során történt. A Perseus és a szörny csatája során a hős átvette és megölte Medúzát, ugyanabban a pillanatban Pegazus és testvére megszületett a testéből. Viharos áramlat - így fordítják a csodálatos szárnyas lény nevét. A név annak a ténynek köszönhető, hogy Pegazus az óceán forrásánál született. Pár lépést a földön lépve azonnal az égen lehetett, a felhők között szárnyalva.

Volt egy legenda, miszerint Pegazus képes a földre csapni a patájával, és ezen a helyen forrás fog megjelenni. A legenda szerint így jelent meg a Helikon-hegyen egy szent forrás, amely sok költő munkásságát ihlette, azóta Pegazust tartják a kreativitás védőszentjének.

Pegazus tetoválási
Pegazus tetoválási
Pegazus tetoválási

Jelentés a tetoválás területén

A Pegazus tetoválási vázlatai a szellem anyag feletti győzelmének mély szimbólumát hordozzák.

A szárnyas ló a magasabb természet iránti vágyat is jelzi, az örökkévaló kapcsolatot minden élőlény között. Az ilyen mély értelmezés ellenére sok ügyfél még mindig szívesebben társítja a tetoválást egy elérhetőbb, egyszerűbb megjelöléssel. Ahogy a szövegben fentebb már említettük, Pegazus a kreatív emberek védőszentje, ezért a kreativitáshoz szorosan kötődő emberek gyakran díszítik testüket az ő képével: költők, írók, zenészek, művészek stb. A spirituális kreativitás mellett úgy gondolják, hogy egy ilyen tetoválás nem csak inspirációt, hanem dicsőséget is ad tulajdonosának.

  • Amellett, hogy a Pegazus inspirálja a kreatív embereket, a tudósok mentorja is. Mert ősidők óta megszemélyesíti a nagy elmét, a tudományt és a tudást.
  • A Pegazus vázlata az intuíció és a kontempláció megszemélyesítője. A templomosok egy csodálatos ló képét ékesszólással társították.
  • A Pegazus tetoválást a sebesség, az erő, a kitartás és az állóképesség jelenti. Ez az értelmezés Perseus hőstetteihez kapcsolódik, amelyben Pegazus a hős hűséges asszisztenseként működött. Gyorsabban repült, mint a villám, és segített Perseusnak a szörnyek elleni küzdelemben.Bár a Pegazus egy ló, értelmezésének semmi köze a közönséges lovakhoz. Félig ló, félig madár – a szellemi vágyat megtestesítő lény.

Pegazus tetoválási
Pegazus tetoválási

Férfi, női értelmezés

A Pegazus tetoválás férfiaknál és nőknél egyaránt megtalálható.

Az ilyen kép tulajdonosai általában erősek és ellenállnak az élet minden meglepetésének és problémájának. Nemes emberek ezek, akik hozzá vannak szokva ahhoz, hogy a célokat csak egy becsületes út segítségével érjék el, anélkül, hogy kalandokba és csalásokba mennének. Az ilyen egyénekben fejlett az intuíció, ezért ritkán hibáznak. Az ilyen tetoválással rendelkező személy nem csak önmagát, hanem lelki fejlődését is igyekszik javítani.

A Pegazus a női testen a tisztaság, a lelki erő és a ártatlanság jelentését hordozza. Továbbá, ha egy lány élete a kreativitáshoz kapcsolódik, Pegazus egyfajta rektor a számára, sikert hoz a szakmájában. Ezenkívül egy ilyen testminta talizmánként is szolgál.

A férfiak számára az égen szárnyaló ló bátorságot, nemességet és vitézséget jelent. Ez az értelmezés sok csatához kapcsolódik, amelyben Pegazus segített Perseusnak a szörnyekkel vívott csatában. Emellett képe a partraszálló csapatok jele.

Pegazus tetoválási
Pegazus tetoválási
Pegazus tetoválási

Alkalmazás variációk

A Pegazus tetoválási vázlatok vonzzák az embereket szépségükkel és nagyszerűségükkel.

Egy rendkívüli szépségű, hatalmas szárnyú lény mindig magára vonja a figyelmet és gyönyörködtető pillantásokat. A tetoválás fekete-fehérben és különböző színválasztékban is látványosnak tűnik. A leggyakoribb kép egy fehér szárnyas ló, de a tetoválás területén nincs korlátozás, így a Pegazus bármilyen színben ábrázolható. Ez lehet realizmus stílusú rajz, vagy akvarellel készült rajz, mindenesetre nem csak a testedet díszíted csodálatos képpel, hanem egy kiváló mentort is kapsz egy életre.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.