Pestisdoktor tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Pestisdoktor

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pestis orvost?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pestis orvost ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pestisdoktor
tetoválási vázlatok

A pestisdoktor képe a misztikát és a fatalizmust személyesíti meg, halálos elkerülhetetlenséget és a halálfélelmet jelzi.Mindenki ismeri a pestisdoktort szokatlan jelmezének köszönhetően, amely megvédte a középkor orvosait a szörnyű bubópestistől. A középkorban a pestis hatalmas számú emberéletet pusztított el. És az orvosok ilyen szokatlan, misztikus jelmeze volt az egyetlen megmentésük a haláltól. Furcsa jelmeze miatt, amely félelmet kelt az emberekben, a pestisdoktor annyira népszerű a tetoválóiparban.

Pestisdoktor
Pestisdoktor

Pestisdoktor.
Megjelenés története

Ezt a figurát minden európai országban ismerik, a középkorban Európát elfogta a "bubópestis" nevű szörnyű betegség, másik gyakori elnevezése a "fekete halál".Ez a betegség volt a legnagyobb az összes olyan betegségek közül, amellyel az emberiség valaha találkozott. A bubópestistől még a legbefolyásosabb embereknek sem volt üdvössége, abszolút mindenkit elsodort, aki az útjába került. Akkoriban az orvostudomány nem volt annyira fejlett, hanem inkább a teológiai tanítások, ennek alapján sokan meghaltak a legegyszerűbb megfázásban is. Mivel az orvosok nem tudtak ellenállni a pestisnek, helyükre olyan orvosok léptek, akik a pestisdoktorok nevet viselték. A fekete halál kezelése rendkívül szokatlan módszerekkel történt. A beteg embereket elvérezték, a betegség következtében az emberi testen képződött bubókat (gyulladt csomókat) eltávolították. Furcsa módon ezek a pestis elleni küzdelem módszerei még emberi életeket is megmentettek, bár kis mennyiségben.

A betegek kezelése során az orvosok nagy fertőzésveszélynek voltak kitéve. Ezért kifejezetten az orvosok számára találtak ki egy jól ismert jelmezt, amely megjelenésével a betegekben az üdvösség reményét, és egyben a közelgő haláltól való félelmet keltette.

A jelmez legfontosabb eleme egy maszk volt, amely úgy nézett ki, mint egy hosszú madárcsőr. A maszk csőrének végén gyógynövény-gyűjtemény található, amely taszította a holtszagot. Sokan azt hitték, hogy ugyanez a csőr egy misztikus talizmán, amely megvédi az orvosokat a fekete haláltól. Vörös szemüveget helyeztek ebbe a maszkba, úgy gondolták, hogy a vörös szín ment meg a fertőzéstől. De valójában a lencsék megvédték az orvosokat a kezelés során felszabaduló vértől.

Az orvos a maszkon kívül magas csizmát, kesztyűt, sapkát és földig érő esőkabátot viselt. A fenti elemek mindegyike bőrből készült, mivel ez volt a legtartósabb és legerősebb anyag.

Pestisdoktor
Pestisdoktor
Pestisdoktor

A tetoválás jelentése

Általában a pestisdoktort a tetováláshoz bátor emberek választják, akik nem félnek kifejezni véleményüket a dolgokról.


Ezek olyan emberek, akik szeretik a valódi cselekményű misztikus történeteket, nem félnek furcsának és komornak tűnni a körülöttük lévő emberek számára.

  • A bubópestis orvosa egy univerzális kép, amelyet egyformán gyakran választanak férfiak és nők egyaránt. Végül is a fekete halál gyógyítójának képe különleges világnézetet hordoz, és rejtett jellemvonásokat jelenít meg a tetoválás tulajdonosában.
  • A pestisdoktor tetoválásnak két fő elnevezése van.
  • A fatalizmus fogalma. Azok az emberek, akik ezt a vázlatot választották tetováláshoz, úgy vélik, hogy minden, ami egy emberrel történik, neki van szánva, és ezt nem lehet megváltoztatni. Általában az ilyen emberek sodrodnak az árral, teljesen átadják magukat a vagyonnak.
  • Játék a halállal. A pestisdoktor története alapján állandóan a halál kísérti. Miután a tetoválást pestisdoktor képével tömte a testére, a tetoválás tulajdonosa az egész világ előtt kijelenti, hogy nem fél a haláltól, és kész egyenesen a szemébe nézni.Amikor kiválasztja a pestisdoktor tetoválási vázlatát, ne feledje, hogy a legfontosabb megjelölés az, amelyet saját maga helyez el a tetoválásba.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.