Főnix madár Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Főnix

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Főnixet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Főnixet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Phoenix madár tetoválási vázlatok

A Főnix egy hihetetlen mitológiai madár, amely a feltámadás, a tűz elem, a nap és a halhatatlanság megszemélyesítője.


A főnix tetoválás gazdag, mély megjelölést hordoz. Az örök élet és az újjászületés jele a főnix legfontosabb jelentése. A másik legfontosabb elnevezés az élet és az újjászületés ciklikussága. Ősidők óta a főnix a tűz elemét jelölte, és a nap jeleként is működött. Ezenkívül ezek a mitológiai lények szorosan összekapcsolódtak a halhatatlansággal, ami hosszú időszak megjelölését biztosította számára. Gyakran a főnix képét talizmánként használják, úgy vélték, hogy ez a talizmán a nap ajándéka, és meghosszabbíthatja az ember életét.

főnix madár tetoválás jelentése
főnix madár tetoválás jelentése
főnix madár tetoválás jelentése

A tüzes madár legendája

A főnix legendája Egyiptomból származik, Héliopolisz városában, amely az égitest imádóinak központja volt.


Ebben a városban állandóan áldozatokat hoztak Ben istennek (akinek a gém feje van). A legenda szerint a főnixek nagyon sokáig élnek, életútjuk több mint ötszáz évig tarthat. Amikor a tüzes madár érezte, hogy az ereje elhagyja a testét, fészket rakott magának gyógynövényekből, amelyek hihetetlen aromákkal vannak felruházva. Miután elkészült a fészek, a főnix felgyújtotta magát benne, hogy néhány nap múlva ismét újjászülethessen a hamvakból. Miután feléledt, a főnix hamuval átvitte fészkét Héliopolisz városának naptemplomába.

főnix madár tetoválás jelentése
főnix madár tetoválás jelentése

A főnix jelölése

A filozófusok egy nagyon érdekes jelentéssel ruházták fel a főnix tetoválást, amely az élet ciklikusságáról beszél.


Koncepciójukban a főnix azt mondja, hogy ezen a világon minden körökben forog, minden esemény hajlamos megismétlődni, csak feltételesen tér el egymástól. A filozófusok úgy vélik, hogy a főnix tetoválás emlékezteti a tulajdonost arra, hogy egy bizonyos ponton át kell adnia életútját egy másik személynek, leszármazottainak vagy újjászületésének.
A főnix képe római pénzérmék díszeként szolgált, a halhatatlan Róma Birodalmát jelző jelként. Egyes legendák szerint a főnix akkor szerzett örök életet az Édenkertben, amikor nem egyezett bele, hogy megkóstolja a fáról a tiltott gyümölcsöt. Elég gyakran van egy tűzből kirepülő főnix képe, ami akaraterőt és győzelmet jelent. Egy ilyen kép nagyon népszerű, ebben a tetoválásban a tűz a halál, a főnix pedig a halál és az élet minden nehézsége feletti győzelem jele. Ezenkívül egy ilyen tetoválás az újjászületésről, az élet új kezdetéről beszél. Gyakran előfordul, hogy a tűzből kirepülő főnix tetoválását erős akaratú emberek választják, akik sok nehézséget tapasztaltak, nem törtek meg, minden bajt a múltban hagytak, és folytatják életútjukat.
A főnix tetoválás másik megnevezése az erő, a kitartás és a türelem. A madár a tulajdonos szellemének jeleként működik, amely az élet útján halad, fokozatosan legyőzve minden nehézséget, problémát és rossz időjárást.

Felismerve ezt a csodálatos madarat, az emberek egyre jobban érdeklődnek iránta, és igyekeznek minél többet megtudni a főnixről. A megadott jelölések alapján, összegezve, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a főnix kizárólag pozitív jelöléseket hordoz. A főnix képe egyfajta motivációt ad a tulajdonosnak, emlékeztetve arra, hogy bármilyen nehézséget túlélhet, minden körülmények között meg kell találnia a legjobbra vetett hitet, és nem kell félnie a továbbéléstől. A főnixet ábrázoló tetoválást általában élénk, színes színekben készítik, túlnyomórészt piros, narancssárga és sárga színben. A fekete-fehér képek meglehetősen ritkák. Bármilyen helyet választhat a kép rajzolásához, de még mindig jobb, ha nagyméretű testrészeket használ, így a kép sokkal látványosabb lesz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.