Pillangó tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Pillangó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pillangót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pillangót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pillangó tetoválási vázlatok

A pillangóképek meglehetősen népszerűek, és nagy a kereslet a nők körében.

Az ilyen tetoválások könnyedséget, vonzerőt, gyengédséget és nőiességet hordoznak, ugyanakkor színes színeikkel hangsúlyozzák a szépséget és a fényességet. Sok lány szeretne pillangót tömni a testére, de nem mindenki csinál ilyen tetoválást, mert nem tudják, milyen jelentést hordoz magában ez vagy az a vázlat. Hogy pontosan mit jelent a tetoválás, amelyen a pillangó van ábrázolva, azt nagyon nehéz megmondani, mert ennek a rajznak sok jelentése van. De a legfontosabb az a jelentés, amelyet maga a tulajdonos ad neki.

Pillangó tetoválás
Pillangó tetoválás
Pillangó tetoválás

Alapjelentések

 1. A pillangó tetoválás első jelentése az átalakulás, az újjászületés, a vágy valami új után, hogy az előző életet a múltban hagyjuk.
  1. Ez a jelentés közvetlenül kapcsolódik magának a pillangónak az újjászületéséhez, a hernyóból egy gyönyörű, színes szárnyú lénnyé. Azok a lányok, akik pillangótetoválást készítenek, leggyakrabban arra törekednek, hogy megváltoztassák magukat, új hobbikat találjanak, és a nulláról kezdjék az életet. Ha aggódik valami miatt, amit a múltban csinált, vagy szeretne valamit megváltoztatni az életében - egy pillangó tetoválás kiváló kezdet lesz a további változásokhoz.
 2. A pillangó formájú tetoválás a női szépséget és törékenységet is megszemélyesíti, mert nagyon színes, fényes, ugyanakkor törékeny és védtelen, akárcsak a gyönyörű nő.
  1. Miután színes pillangóval ellátott vázlatot helyezett a testére, vágya lesz arra, hogy olyan ellenállhatatlannak tűnjön, mint ez a kép. Ez a vázlat minden lány számára alkalmas, mert mindenki folyamatosan szép és nőies akar lenni.
 3. Ezenkívül ez a kép finomságot, gyengédséget, törékenységet és bájt jelent.
  1. A pillangó tetoválások kis méretűek, amelyek teljes mértékben hangsúlyozzák a tulajdonos harmóniáját, törékenységét és gyengédségét. Vannak, akik egy ilyen tetoválást szépségük és fiatalságuk talizmánjának tekintenek.
 4. A pillangót ábrázoló vázlat a jó szerencsét jelképezi.
  1. Sokan tömik magukat elegáns csokornyakkendővel, hogy egész életükben szerencse kísérje őket. Amint fentebb említettük, a tetoválás fő jelentését saját maga hozza létre, még akkor is, ha több jelentése lesz.
 5. Japánban úgy tartják, hogy a pillangó a családi boldogságot és kényelmet jelképezi.
  1. Az ilyen tetoválás leggyakrabban olyan házas lányokon található, akik meg akarják védeni és megőrizni családjukat, fenntartani a kapcsolatok melegét és kényelmét.
 6. Elég gyakran hasonlítják ezt a csodálatos teremtményt a lélek halhatatlanságához.
  1. Sokan kíváncsiak, milyen lesz az élete a vége után. Vannak köztük olyanok is, akik azt hiszik, hogy a lelkük halhatatlan, és ennek alátámasztására pillangótetoválást alkalmaznak magukra.
 7. Egy másik ilyen minta a testen a szabadságot képviseli.
  1. A legtöbben, akik ezt a képet tömik a testre, azt akarják megmutatni, hogy függetlenek és szabadok. Végül is egy pillangó bárhol repülhet, ahova csak akar - oda fog repülni, nem függ senkitől.

A tetoválás bármilyen stílusban és színsémában elkészíthető. Valaki szereti a magányos sziluettet, valaki a pillangót virággal vagy mintákkal kombinálja, van aki egy kis falkát tölt be ezekből a gyönyörű lényekből. A pillangós tetoválásnak ezek a jelentései messze nem mindenek, mert még mindig nagyon sok jelentése van, a legfontosabb a vágyad. Ha pillangót szeretnél tetoválni a testére - nem számít, mit gondolnak mások, a lényeg az, hogy mit adsz a jelentéséhez. Ha szeretné hangsúlyozni szépségét és nőiességét - egy színes pillangó nagyszerű megoldás lesz, és a gyengédséget is tökéletesen kiemeli, ha világosabb színekkel díszíti. Ezenkívül a pillangó tetoválás csak kiegészítése lehet a képnek, miközben nem hordoz semmilyen jelentést.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT