Piramis tetoválási - VeAn Hungarian
Piramis

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Piramisokat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Piramisokat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Piramis tetoválási vázlatok

A piramisok olyan helyek, ahol az isteni és az emberi világ találkozik.

Az ókori Egyiptom lakói a piramisokat szoláris jelnek, valamint a fáraók, örök életük jelének tekintették. A fenséges épületek másik megjelölése a tűzhöz kapcsolódik. A piramisokat ábrázoló képek mély, erőteljes értelmezést hordoznak, és gyakran megtalálhatók a tetoválás területén. A piramis hordható figurájának több elnevezése is van, ezek közül a legalapvetőbbek: az önfejlesztés, a tökéletesedés vágya; magas tudásra és képességekre való törekvés. Ez a gazdagság egyik jele, ennek alapján a piramis tetoválást talizmánként alkalmazzák, amely gazdagságot vonz.

Mindenki tudja, hogy az egyiptomi piramis a világ hét csodájának egyike, az ókorban szentnek számították, a fáraók különféle titokzatos szertartásokat végeztek bennük. Ezek nagyon erős struktúrák, amelyek sok évezredig álltak, miközben nem változtak.

A piramis tetoválás megjelölésének fontos kritériuma a kép. Nevezetesen: piramis a szokásos formában, vagy fordított; egy teljes értékű rajz, vagy további elemekkel stb. Mindezek a kritériumok befolyásolják a tetoválás kijelölését. A kép, amelyen a piramis a megszokott formában, felfelé ívelve készül, a jólét és a lelki fejlődés jelentését hordozza. A fordított kép, amelyen a teteje lefelé irányul, értelmezése eltér az előzőtől.

Piramis tetoválási
Piramis tetoválási
Piramis tetoválási

Piramis tetoválás jelentése

Az ezzel a képpel ellátott tetoválásnak számos elnevezése van.

 1. Kiegyensúlyozott megjelenés, stabilitás.
  1. Általában céltudatos emberek, akik elkötelezettek döntéseik, értékeik és prioritásaik mellett, választanak piramisvázlatot.
 2. Erő, nagyszerűség.
  1. Az emberi testen lévő tetoválás olyan emberként jellemzi, aki mindig előrébb akar járni. Ez mindenre vonatkozik: anyagi gazdagságra, magas beosztásra stb. Az ilyen emberek mindig arra törekszenek, hogy a csúcson legyenek, és új magasságokat hódítsanak meg.
 3. Spiritualitás:
  1. A piramis viselhető képe a tulajdonos lelki fejlődés iránti vágyáról beszélhet. Ezenkívül ez a test rajza kreatív emberként jellemzi az embert.
 4. Gazdagság, jólét.
  1. Ez az értelmezés összefügg azzal, hogy minden vagyonukat a fáraókkal együtt a piramisokba temették el. Ezért gyakran piramis tetoválást alkalmaznak a testre az anyagi gazdagság vonzásának jeleként.
 5. Piramis szemmel.
  1. Ennek a képnek egy másik neve a mindent látó szem. A tetoválásban általában Ra Isten (a Nap istene) szemének képét használják, további elemek is vannak (fák, növények, napsugarak). Gyakran megtalálható más piramisok piramisképein. Ez a tetoválás az ember erőteljes kapcsolatát jelzi a Föld erejével, és egy amulett is, amely megvédi a tulajdonost minden rossztól.
 6. Piramis képe a tenger hullámai között.
  1. Ez a tetoválás minden nehézséggel szembeni ellenállást, erős és kitartó képességet jelent.
 7. A piramis
  1. tetejére mászkáló kígyó céltudatosságot, bölcsességet és erényt jelöl.
Piramis tetoválási
Piramis tetoválási

A tetoválás variációi

A piramis egy univerzális kép, amely egyformán népszerű a lakosság férfi és női fele körében.

A piramist általában a vállon, a háton, a tenyéren ábrázolják. A csuklón lévő szerkezet képe is gyakori, főleg nőknél. A tetoválás fekete-fehérben és színesben is készül. Ebben az esetben a kép lehet valósághű, vagy bármilyen kívánt stílusban elkészíthető. Minden az ügyfél kívánságaitól és a tetováló művész fantáziájától függ.

A piramis tetoválási vázlata sok jelentést hordoz, mindegyiket mély interpretáció tölti ki. Ha piramistetoválást választ, egy erős amulettet választ az életre.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.