Pisztoly tetoválási - VeAn Hungarian
Pisztoly

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pisztolyt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pisztolyt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pisztoly tetoválási vázlat

A művészi tetoválás területe ma a legnépszerűbb szolgáltatás.

Divatosnak tartják a testet különféle képekkel díszíteni, ugyanígy az ember a stílusát, a személyiségét hangsúlyozza, vagy egyszerűen csak szereti így díszíteni a testét. A tetoválóipar tele van kolosszális számú vázlattal, különböző irányokkal, témával és technikával.

Ha a tetoválások egyetemességéről beszélünk, vannak képek a nők számára (amelyeket meleg színek, virágos témák és így tovább uralnak), és vannak férfi tetoválások (sötét tónusok, agresszivitás, brutalitás különbözteti meg őket). Vannak univerzális vázlatok, amelyek jól mutatnak mind a férfi, mind a női testen. Az egyik univerzális vázlat, amelyre mindkét nem körében nagy a kereslet, a pisztoly képe.

A pisztolytetoválás meglehetősen lenyűgözőnek és eredetinek tűnik, de ezen kívül ez a tetoválás különleges megjelöléssel is rendelkezik. És hogy pontosan mi a jelentése, ebből a cikkből megtudhatja.

Pisztoly tetoválási
Pisztoly tetoválási

Pisztoly jelentése
a tetoválásban

A pisztoly tetoválási vázlat általánosságban a huligán természet, az emancipáció, a félelem nélküliség, a magabiztosság és a veszély megjelölését hordozza.

Ezenkívül egy ilyen kép merészséget és függetlenséget fejez ki.

Pisztoly tetoválási
Pisztoly tetoválási
Pisztoly tetoválási
  • Két keresztbe tett pisztoly a vadnyugat stílusát hordozza. Egy ilyen tetoválás határozott cselekvésre, bátorságra, félelemnélküliségre készséget jelent.
  • A tetoválásban lévő pisztoly érzelmi szinten is védelemként hat, így az ember magabiztosabbnak érzi magát, nem sértődik meg kívülről, és nem vezetik provokációkhoz.
  • A pisztoly képével ellátott tetoválás gyakran található olyan emberek testén, akik ellenségeskedésben vettek részt és ismerik a fegyverek kezelését. Ebben az esetben a tetoválás nehéz időkre emlékezteti az embert, és reményt ad egy jó és fényes jövőre.
  • A művészi tetoválásban lévő pisztoly a szabadságot és a játékosságot, ugyanakkor a szándékok komolyságát is jelzi.

A jelentés sok tényezőtől is függ: a tetoválás cselekményétől, a kontextustól és további részletektől.

Pisztoly tetoválási
Pisztoly tetoválási

Kép variációk

A tetoválásokban lévő pisztolyt leggyakrabban realizmus stílusában ábrázolják, bár gyakran találnak rajzfilmes lehetőségeket is.

A srácok olyan valósághű képet választanak a fegyverről, amilyen a való életben van. A női változatokban a pisztoly élénk színekkel festhető, különféle színekkel kiegészítve, például rózsákkal.

Ha a pisztolyal való tetováláshoz alkalmasabb területről beszélünk, akkor itt a legalkalmasabbak azok a helyek, ahol a valóságban fegyvereket viselnek: az övön vagy (női változatban) a combon. Ha a pisztolyon kívül további elemek is vannak a tetoválásban, a tetoválás bármely kívánt területen ábrázolható: háton, hason, karon, mellkason stb.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.