Gyermekláncfű tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Pitypang

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pitypangot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pitypangot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Gyermekláncfű tetoválási vázlatok

A virág kedvelői gyakran a pitypang képét választják tetováláshoz.


Ez a finom és nagyon törékeny virág tele van rejtett jelentésekkel, amelyek közül az egyik a természetes szépség. Ezek a virágok valóban hihetetlen tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek sokat elárulnak tulajdonosukról. Bár úgy gondolják, hogy a pitypang képe leginkább a nők számára alkalmas, ez a minta megtalálható a férfi tetoválásokban is. A tetoválás kiválasztása előtt sokan azon tűnődnek, mit jelent ez vagy az a rajz, a választ általában az interneten keresik. Mit jelent a pitypang tetoválás?

Gyermekláncfű tetoválási vázlatok
Gyermekláncfű tetoválási vázlatok
Gyermekláncfű tetoválási vázlatok

A pitypang jelentése

Ennek a törékeny virágnak a leggyakoribb jelentése a szívósság.


A kép ilyen értelmezése annak a ténynek köszönhető, hogy ez a virág egy gyom, és még a leghihetetlenebb helyeken is nőhet. A virág ilyen kitartása sokak számára a pitypang tetoválás megjelölése.

A pitypang tetoválás másik nagyon könnyű megjelölése a nap, a boldogság és az öröm érzése. Ez az elnevezés a pitypang tetoválásnak a virág kezdeti megjelenése miatt. Végtére is, kezdetben a pitypang egy sárga virág, amelynek alakja a napra emlékeztet. Ezzel az értelmezéssel általában sárga virágot ábrázolnak, egy ilyen tetoválás tulajdonosai vidám és jókedvű emberek.

Újjászületés, lelki helyreállítás, ciklikus élet. Ilyen megnevezéseket kapnak a pitypang képei, amelyekről a magvak kirepülnek. Az ilyen képek tele vannak könnyedséggel, gyengédséggel és félelemmel, a testen lévő ilyen képek tulajdonosai általában romantikus, melankolikus emberek. A kép színesben és fekete-fehérben is alkalmazható.

A legnépszerűbb kép a pitypang rajza, amelyről magok helyett madarak szórnak ki. Mivel a képen madarak vannak, ezt a képet a szabadság és a függetlenség szereteteként értelmezik. Egy ilyen tetoválás nagyon szép lesz a nagy területű helyeken, ahol a kép minden lényegét és szépségét közvetíti. Ez lehet a hát, a lapocka, az alkar.

A virág képével ellátott férfi tetoválások a cél utáni vágyat, az akadályok áttörésének képességét jelzik. Az ilyen tetoválások tulajdonosai általában makacsok, mindig elérik céljaikat. Kitartó karakterrel, kitartással vannak felruházva. A férfiak pitypang vázlatai jelentősen eltérnek a nők képeitől. Főleg sötét tónusokat tartalmaznak, maga a kép agresszívabb stílusban kivitelezhető.

A repülő madarakkal ellátott pitypang női megjelölése a szabadság szeretetéről, a tisztaságról, a romantikus érzésekről beszél. A nők számára a kép gyengédebb és tiszteletteljesebb, néha fényes és játékos. Minden a pitypang típusától függ, magát a virágot általában élénk, lédús tónusokban és reinkarnálva, gyengéd, meleg színekben ábrázolják. Bár a nők között sokan vannak, akik inkább fekete-fehér képeket alkalmaznak. Az ilyen képhez a lányok elsősorban a lapockák vagy a hát területét választják.

A maximális valósághűség elérése érdekében szabványos színárnyalatokat használnak. Azok számára, akik szeretnének kitűnni a környező emberek közül, bármilyen színsémát használhatnak. A nagy területek mellett a test különböző részeit választják ki a rajzhoz, minden az ügyfél preferenciáitól függ. A kép ugyanolyan érdekes lesz a lábon, a karon, a csuklón és a bordán. Bármilyen színséma, további elemek (felirat, madarak, pillangók) és még sok más használható.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.