Pókháló tetoválási - VeAn Hungarian
Pókháló

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pókhálót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pókhálót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pókháló tetoválási vázlatok

A tetoválási gömb rengeteg vázlattal van tele, különböző kiviteli stílusokban, bármilyen irányban.

A sokféle kép közül különösen a web arculatára van igény.

A tetoválás hálójának vázlatát leggyakrabban férfiak, ritkábban nők választják. A háló egyetlen mintaként és további elemekkel van ábrázolva. De mi ennek a tetoválásnak a jelentése? Ezt cikkünkből megtudhatja.

Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási

A pókháló tetoválás jelentése

 1. A mennybe vezető út.
  1. A pókháló tetoválás egyik értelmezése szerint a háló a mennybe vezető létrát jelképez.
 2. Amulett, védelem a gonosz szellemektől.
  1. Ez az elnevezés az indiánoktól származik. Az indiánok különleges álomfogókat szőttek, ami egy fából készült kör volt. A kör belsejében sok szálból hálót szőnek, ilyen bűbájt akasztottak a gyerekek ágyára, hogy a gonosz szellemek ne bántsák őket. A pók szent állatként viselkedett, amelyet nem szabad megérinteni, még kevésbé megölni.
 3. Kozmikus rend.
  1. A pókháló másik elnevezése, amely az indiaiaktól került hozzánk.
 4. Lelki fejlődés, élet értelmének megértése, szabadságszeretet.
  1. Ezek a fogalmak a pókháló arculatához is kapcsolódnak.A pókháló tetoválás meglehetősen lenyűgözőnek tűnik, a sok egymásba fonódó pókháló vizuálisan hangerőt ad, így a tetoválás meglehetősen valósághűnek tűnik.

Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási

A férfias jelentés

A pókháló vázlatát leggyakrabban férfiak választják ki, külön tetoválásként töltik fel, és további elemekkel pók, denevér, koponya stb. formájában.

Általában egy ilyen tetoválást a könyökre helyeznek, mivel az állandó mozgás miatt (ami a könyököt hozza létre) a pókháló a veszélyt szimbolizálja.

Emellett egy pókháló tetoválás segítségével sok srác demonstrálja, hogy elkötelezett a kedvenc üzlete, az elve, az élethelyzete iránt. Elégedettek az útjukkal, és nem fognak változtatni rajta.

Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási

Jelentőség a nők számára

A nők ritkán választanak pókhálós vázlatokat, mert a lányok nem igazán szeretik a pókokat, és leggyakrabban félnek tőlük.

De ennek ellenére még mindig vannak lányok, akik szeretik az ilyen típusú tetoválásokat.

A lányok számára a pókháló tetoválás az egyéniség megjelölését hordozza, a lány ezzel demonstrálja engedetlenségét, brutalitását, szabadságszeretetét.

A női vállán lévő pókháló bizonyítja tulajdonosának bátorságát, elszántságát, függetlenségét.

Pókháló tetoválási
Pókháló tetoválási
A tetoválás stílusa

A pókhálót bármilyen preferált stílusban ábrázolják, lehet vonalvezetés és realizmus, trash polka, old school stb.

A koponya, denevérek és pókok mellett a pókháló tetoválást virággal, rovarokkal, felirattal lehet variálni, amire csak fantáziád vágyik.

Bármilyen helyet választhat a pókháló vázlat rajzolásához: könyök, csukló, nyak, fül mögött, váll stb. Mind egyetlen tervezésben, mind további elemekkel a pókháló tetoválás mindig vonzónak, látványosnak és szokatlannak tűnik, ezzel is hangsúlyozva tulajdonosának egyéni stílusát.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.