Polinézia tetoválási - VeAn Hungarian
Polinézia

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Polinéziát?

Kapjon kedvezményt bármilyen a Polinéziát

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Polinézia
tetoválási vázlatok

A Polinézia az egyik legnépszerűbb tetoválási stílus, amelye ragyogó és nagy távolságból is jól látható.

De a fényesség és a rendkívüli teljesítmény mellett ezek a tetoválások meglehetősen mély szimbolikát hordoznak az őslakos polinézek erejének és természetének. Annak ellenére, hogy a polinéz stílusra nagy a kereslet, sokak számára még mindig újdonság. Ha manapság a tetoválásnak gyakorlatilag nincs szemantikai témája, akkor a polinéziai emberek számára ezek a képek nem díszek, hanem megjelölés. Különféle rajzok elmondják, mit csinál az ember, milyen státusza van, feltárják jellemének erős tulajdonságait, megmutatják egyéniségét. Az emberi testen lévő tetoválások száma meghatározta az ember helyét a társadalomban. A modern világban a polinéz stílusú tetoválások inkább dekorációként, a társadalomtól való megkülönböztetés módszereként szolgálnak, de mégis sokan különleges értelmezést adnak nekik.

Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási

Mik azok a polinéz
stílusú tetoválások?

A polinéz stílusú képek nagyon érdekesek, tele vannak különféle díszekkel és bonyolult formákkal.

A kép egyenes és kanyargós vonalakból áll, ezek segítségével különböző geometriai alakzatokat, különféle állatokat, kozmikus testeket, elemeket és egyéb rajzokat ábrázolnak. Sőt, mindegyik elemnek különleges jelentése van. A legalapvetőbb különbség e stílus és a többi között a szimmetria, a letisztult formák és vonalak, amelyek háromdimenziós képet alkotnak, ami hasonlít a fafaragáshoz. Ezekben a tetoválásokban különféle elemeket használnak, lehetnek spirálok és vonalak, valamint állatok képviselői. Elég gyakran találhat teknőst, holdat, halat, csillagképeket, növényeket és sok más rendkívüli képet ebben a stílusban. A polinéz tetoválás kivitelezéséhez nagyon fontos a szimmetria, amely lehetővé teszi, hogy a tetoválást egyedivé varázsolja, és különleges varázst adjon neki.

Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási

A polinéz tetoválások
értelmezése

A polinéz stílusú hordható rajzok sokat elárulhatnak az ember jelleméről, alapvetően ezek a képek egyfajta totemként, talizmánként szolgálnak az ember számára, mutatják a helyes utat.

Hogy pontosan mit jelentenek ezeknek a tetoválásoknak az egyes elemei, az alábbiakban bemutatunk néhány értelmezési példát.

Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási
  • Polinéz cápák. Egy ilyen rajz az ember nagy erejéről és bátorságáról beszél, hangsúlyozza az ember azon képességét, hogy elérje céljait. A cápa is szent állat, ezért a képével ellátott tetoválás gyakran talizmánként szolgál az ember számára, védelmezője számára.
  • Polinéz maszkok . Azáltal, hogy ezeket a maszkokat testén ábrázolja, az ember meg akarja védeni magát a különféle bajoktól, valamint a gonosz szemektől és szellemektől. Az ilyen maszkokat gyakran körülnéző szemekkel ábrázolják.
  • Teknősök. A teknős képe a hosszú élethez, a családhoz, a termékenységhez és a védelemhez kapcsolódik. A családi értékek egyfajta talizmánja.
  • A Hold képe. Ez a tetoválás a nőiesség velejárója, mivel nőiességként és bőségként értelmezik.
  • A nap képe. Az élet és az örökkévalóság szimbólumaként értelmezik.
  • Hold és nap. Két lámpatest egyesítve egybe. A kép azt mondja, hogy minden lehetséges, még a lehetetlen is, a lényeg, hogy higgy és törekedj a célodra.
  • Gyík, gekkó képe. Az ezekkel az állatokkal készült tetoválások azt a hatalmas erőt hordozzák, amelyet tulajdonosuknak adnak.
Polinézia tetoválási
Polinézia tetoválási

Sokan egy adott tetoválás kiválasztásakor elkezdenek gondolkodni a megnevezésén.

Fontos ugyanakkor emlékezni arra, hogy a legalapvetőbb jelentés az, amivel te magad ruházod fel a rajzot. Talán ez egy fontos esemény lesz, talán talizmánként, vagy csak a szépség miatt.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.