Polip tetoválási - VeAn Hungarian
Polip

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Polipot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Polipot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Polip tetoválási vázlatok

A polip mindig lenyűgözi az embereket a rejtélyével.

A mélytenger ilyen misztikus lakójával számos legenda él. Különféle népek egyszerre csodálták a polipot, és elborzadtak a látványától. A polip tetoválás nem annyira népszerű, de még mindig jelentős számú rajongója van. A leglenyűgözőbb polip a test nagy felületein néz ki: háton, mellkason, oldalán vagy vállon.

Sok tengerparton élő nép tiszteli a polipokat. Számukra hatalmas istenségként viselkedik, aki meghódította a tenger mélyét. Az ókorban sok legenda szólt ezekről a puhatestűekről, a leggyakoribb az elveszett hajókról szóló legendák. Az emberek azt hitték, hogy a rájuk dühös polip okozta a sok hajót elpusztító vízi forgószelet.

A numerikus legendákban a polip Cthulhu istenségként, a világok uraként viselkedik, aki az óceán fenekén pihent. Cthulhu félelmet, ugyanakkor mély tiszteletet keltett az emberekben. Az istenség a bölcsességet és a hatalmat személyesítette meg. Egyes népek a polipot démonnak tartották, amely a túlvilágra vitte az embereket. Ez a megnevezés egy tengeri lény szörnyű megjelenéséhez kapcsolódik.

Polip tetoválási
Polip tetoválási
Polip tetoválási

Polip tetoválás értelmezése

Ma a polip nem okoz nagy horrort az emberekben, és a tetoválási vázlatokon lévő képe a bölcsesség, a képmutatás és a halhatatlanság megjelölését hordozza.

  1. Örökkévalóság.
    1. A polip tetoválás egyik fő megnevezése. Ez az értelmezés három szív jelenlétéhez kapcsolódik egy polipban.
  2. Képmutatás.
    1. Ez a megjelölés a puhatestű azon képességéhez kapcsolódik, hogy a veszély idején tintát választ ki, valamint megváltoztatja testszínét, ami az állandóságra utal.
  3. Amulett.
    1. Ez a megjelölés inkább a tengerészekhez kötődik, akiknél a polipot amuletteken és tetoválásokon ábrázolták védelemként.Polip ívelt csápokkal. Időciklust jelent.

Polip tetoválási
Polip tetoválási

Férfi jelentés

A férfiaknál a polip a függetlenség megjelölését viseli.

Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy a polipok nem maradnak rajokban, inkább egyedül maradnak, amennyire csak lehetséges, rokonaiktól. Ezért a polip vázlatot leggyakrabban szabadságszerető, független férfiak választják.

A jellem ereje és a kitartás. Van egy vélemény, hogy a polip tetoválás bizalmat ébreszt a tulajdonosában. Nem csoda, hogy az ókorban a polip képével ellátott amulettek annyira népszerűek voltak.

Polip tetoválási
Polip tetoválási
Polip tetoválási

Női értelmezés

A nők számára a polip tetoválási vázlata függetlenséget, magabiztosságot és belső erőt is jelent.

Ezenkívül egy nő számára a polip tetoválás az anyaság jele. A helyzet az, hogy egy nőstény polip körülbelül százötvenezer tojást tojhat egész életében.

Az élet tele van élénk érzelmekkel. Ez a lányok megjelölése a polip színének megváltozásához kapcsolódik. A helyzettől függően a polip többször is teljesen megváltoztathatja a színét.

A polip nem csak eredeti, hanem egy nagyon érdekes ötlet is egy tetováláshoz. Végtére is, egy polip segítségével sokféle tetoválási tervet találhat ki. Lehet az óceán mélyén kóborló nyugodt kagyló, vagy a mélytenger rémisztő szörnye. Nagyon hatásos kép egy polipról, amely megörökítette a hajót. Egy ilyen kép nagyon nagy területet igényel. Vannak képek egy polipról a mélytenger más lakóival is: halakkal, teknősökkel és így tovább. A polip rajzfilmjei is gyakran megtalálhatók a tetoválási vázlatokon.

A polip tetoválás nem csak egyéniséget ad a stílusodhoz, hanem hangsúlyozza a tetoválás tulajdonosának férfiasságát, bölcsességét, intelligenciáját és egyediségét.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.