Ponty tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Ponty

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pontyot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pontyot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Ponty tetoválási vázlatok

A tetoválás területén nagy kereslet van a különféle halak képeire.


Különösen népszerűek a ponty tetoválások. Ez egy csodálatos hal, egy ideig a ponty nem volt feltűnő, algahálóba bújt az emberi szem elől. Az idő múlásával ez a fajta hal fejlődött, és ma már nagyon sok különböző egyed létezik. Ma különböző színű pontyokkal találkozhatunk, amelyek ragyognak és csillognak, amint a napsugár hozzáér a halhoz. Ráadásul ezek a halak az akváriumi hobbi szerves részét képezik. Sokan akváriumban tartják őket, ami hihetetlenül szép lakásdísz. De mindenekelőtt ez a hihetetlen hal megtalálta a helyét a tetoválás területén.

Ponty tetoválási vázlatok
Ponty tetoválási vázlatok

A ponty jelentése
a tetoválási iparban

A ponty tetoválás először olyan országban jelent meg, mint Japán.


A ponty tetoválási vázlata magával ragad szépségével, élénk, gazdag színeivel és a kép léptékével. A tetoválás a háton vagy az alkaron néz ki a legjobban. Valójában a nagy felületeken a hal teljes dicsőségében feltárul. De találhatunk pontytetoválást a lábon, a combon vagy a hason is.

A japán kultúrában a ponty képe eredetileg férfi jel volt. Egy fiú születésekor a házon kívül felakasztottak egy vásznat, amely ezt a halat ábrázolta. Később azonban a halak a család védőszentjeként kezdtek működni, és a ponty színe is különös jelentőséggel bírt:


  • Fekete hal – apai jelként működik
  • Skarlát, élénkvörös színű - anyai jel
  • Fehér vagy kék - a fiú jeleként működött
  • Rózsaszín hal - a lány jeleA hal másik neve Koi. Ezt a halat gyakran a halak királyának nevezik, ezért a jelentése a tetoválás területén a hatalommal és a felsőbbrendűséggel kapcsolatos. A koi másik érdekes neve a sárkányhal. Van egy legenda a Sárkánykapuról, amely a Sárga-folyó felső szakaszán található. Az a ponty, amely fel tud úszni az áramlatot legyőzve, a kapuig úszva sárkánnyá változik. A legenda szerint a ponty tetoválás ösztönzést jelent az ember számára, erőt és magabiztosságot ad a tulajdonosnak a cél felé vezető úton. A hal egyfajta talizmánként is működik, amely szerencsét hoz gazdájának, és segít leküzdeni az útközbeni nehézségeket. Van egy vélemény, hogy minél nagyobb a ponty tetoválás a testen, annál inkább vonzza a tulajdonos a szerencsét.

Két ponty egy tetoválásban harmóniát képvisel a férfi és nő közötti házassági kapcsolatokban.

Ponty tetoválási vázlatok
Ponty tetoválási vázlatok
Ponty tetoválási vázlatok

Képvariációk

A ponty vázlata főleg japán témában készül.


A kép gyakori kiegészítése lótuszvirág vagy cseresznye, keleti sárkány vagy más ponty. A koi-kat általában természetes élőhelyükön - vízben - ábrázolják. Vannak olyan pontytetoválások is, amelyeken a halat sárkányfejjel ábrázolják.

A ponty tetoválás vázlatának modernebb elnevezése a spirituális fejlődéshez, bölcsességhez, tapasztalathoz, energiához, igazságossághoz, csatához, életszeretethez, hosszú élethez és lelki harmóniához kapcsolódik.

Az árammal szembemenő koi jelzi a tetoválás tulajdonosának útját a cél felé. Az úszó hal a megoldott probléma jele.

A koi élet állandó küzdelem az árammal, élelem keresése, sok kilométer leküzdése. Ezért a haltetoválás az állandó küzdelem jele, az akaraterő és az életvágy jele. Egy ilyen tetoválás a legalkalmasabb azoknak a céltudatos egyéneknek, akik nem állnak meg az útközben felmerült akadályoknál, hanem megoldják a problémát és továbbhaladnak a cél felé.

Mindenesetre egy ponty tetoválás sok színt hoz az életedbe, és egész életedben szerencsét és sikert fog vonzani.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT